pyttacz 20.01.09, 08:35 ten klasa robotnicza. W dodatku oszust, bo o tej porze KR wkreca srubki a nie udaje wielbiciela Slawka Wieczorka w internecie. Przerwa sniadaniowa o 12. Moze gej...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klasa.robotnicza Re: Pracowity jełop 20.01.09, 08:42 ja tam Sławka lubię ale żeby gej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Pracowity jełop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:01 MAsz na druga zmiane? Nie ma zadnego serialu w telewizorze? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pracowity jełop 20.01.09, 09:05 Gość portalu: login_t napisał(a): > Nie ma zadnego serialu w telewizorze? już zaglądał, ale tam tylko jakieś części są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klasa.robotnicza Re: Pracowity jełop 20.01.09, 10:18 Gość portalu: login_t napisał(a): > MAsz na druga zmiane? > Nie ma zadnego serialu w telewizorze? Przecież w mojej szkole podstawowej telewizor jest jedynie na świetlicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: Pracowity jełop 20.01.09, 10:29 klasa.robotnicza napisał: > Przecież w mojej szkole podstawowej telewizor jest jedynie na > świetlicy. Mozesz pojsc do mediamarktu. Tam jest duzo telewizorow. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pracowity jełop 20.01.09, 10:31 pyttacz napisał: > Mozesz pojsc do mediamarktu. > Tam jest duzo telewizorow. > i mało kompów z dostępem do netu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Pracowity jełop 20.01.09, 12:43 > ten klasa robotnicza. > W dodatku oszust, bo o tej porze KR wkreca srubki a nie udaje W przeciwienstwie do biurw, KR czesto wkreca srubki na trzy zmiany. Wiec przestan pisac glupoty, jak nie wiesz o czym piszesz... PS. przerwa jest zazwyczaj o 10ej, nawet kiedys w reklamie knoppersa mowili - ale widac, do ogladania reklam jeszcze nie dorosles, na razie zrozumienie ogranicza sie do seriali, w ktorych nic sie nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pracowity jełop 21.01.09, 13:50 pyttacz napisał: > pracowity ten klasa robotnicza. Napracował się, teraz odpocznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Pracowity jełop IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.09, 19:16 straszysz?czy pytasz?!...zabiorą ci emeryturę jak nic;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś