Gość: Tylewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:18 Guzikowski,ty nawet nie przeczytałeś co to są rokowania wg.NFZ .Powodzenia ,obyś nie zmienił tego zdania co dziś stoi w Gazecie kiedy już się narokujesz do syta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tylewicz Re: Protest lekarzy trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:24 Wpis do statutu po terminie przetargu to przekręt na zlecenie NFZ. SIŁOM I PAŁKOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melko Re: Protest lekarzy trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 19:56 Złodzieje z SLD oddajcie nasze pieniądze ze składek zdrowotnych. Urzędasy - darmozjady z NFZ na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppddd Re: Protest lekarzy trwa IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.03, 10:49 Poszukuję adwokata, który będzie mnie reprezentował w sądzie- 2.01.2004 zamierzam okarżyc samorząd ; p... NFZ oraz Min. Zdrowia o brak opieki i realne zagrożenie zdrowia i życia- mojego i mojej rodziny oraz brak konstytucyjnego prawa do opieki medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Protest lekarzy trwa IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.03, 01:06 Byłem w pierwszy dzień świąt na Izbie Przyjęć na Dekerta. Horror !!!! A były tam jedynie nagłe przypadki. A jak będzie po nowym roku. Jak jeden lekarz na Izbie przyjęć poradzi sobie z tłumem pacjentów. Jak zastąpi stu lekarzy rodzinnych ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Protest lekarzy trwa IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.03, 14:25 No, to ładnie urządzili nas komuniści. Reforma zdrowia im się nie podobała a teraz co zrobili. Apeluję do tych co głosowali na SLD. Opamiętajcie się. Wybory będą wcześniej lub później. Nie popełnijcie kolejnej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś