Gość: aga IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 21:04 nie mam kogo zapytać więc pytam was na tym forum i proszę o odpowiedź: Jak wy sobie radzicie z usuwaniem niechcianego owłosienia w strefie bikini gdy macie już duży brzuszek? bo dla mnie to strasznie trudna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figutka123 Re: krępujące 11.11.09, 21:17 zajmuje sie tym moja kosmetyczka. woskiem. nic niepokojącego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dimma Re: krępujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 21:45 przed lustrem Odpowiedz Link Zgłoś
mamciulka-nikulka Re: krępujące 15.11.09, 19:43 Ja całą poprzednią ciążę robiłam to sama maszynką, już od dawna do zera, więc roboty trochę jest ale spokojnie nawet przed wyjazdem na poród się ogoliłam, a brzuch miałam naprawdę duży. Odpowiedz Link Zgłoś
vivien222 Re: krępujące 26.11.09, 17:43 Moja ginekolog poradziła mi aby nie depilować okolic bikini podczas ciąży ponieważ czasem po depilacji dochodzi do stanu zapalnego (wokół mieszka włosowego) i jak każdy stan zapalny podczas ciąży jest bardzo niewskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_rog Re: krępujące 02.12.09, 19:16 a ja od polowy ciazy przestalam w ogole sie tak golic... Odpowiedz Link Zgłoś
naszaheidi Re: krępujące 02.12.09, 22:19 Normalnie,2 ciaze i tylko w ostatnim m-cu golenie z lusterkiem.Na szczescie nie jestem jak malpa zarosnieta,wiec 3 tory i z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: krępujące 04.12.09, 09:07 do końca każdej ciąży chodziłam do kosmetyczki na wosk. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaellka Re: krępujące 07.12.09, 16:46 Do samego porodu (nawet w dniu porodu) depilowałam się sama "do zera" depilatorem z nasadką chłodzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: krępujące 08.12.09, 21:43 Ja sama (próbował partner, ale jakoś nie bardzo mi to pasowało). Maszynką do golenia, damską, na zero. CO prawda rzadziej niż przed ciążą, bo brzuch miałam ogromny, no i potem to już tylko przed lustrem Ale dało radę! Odpowiedz Link Zgłoś
meg.123 Re: krępujące 08.01.10, 13:50 rafaellka napisała: > Do samego porodu (nawet w dniu porodu) depilowałam się sama "do zera" depilator > em z nasadką chłodzącą. aż mi ciarki przechodzą! Masz chyba bardzo wysoki próg bólu bo ja po paru razach depilatora do nóg nawet nie używam. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
grace.4 Re: krępujące 28.12.09, 05:14 maz sie tym zajmowal i robil to lepiej niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: krępujące 29.12.09, 21:52 elektryczna maszynką do golenia (znikoma mozliwosc zaciecia) przed lusterkiem i w dniu porodu tez tak. Odpowiedz Link Zgłoś
fas-s Re: krępujące 07.01.10, 23:32 Ja to robilam nawet 10 min przed wejsciem na sale porodowa,trzeba dbac o siebie nawet w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś