malusia22 03.02.04, 09:36 Naprawde istnieje i mozna na niej schudnac!!! Napisze wam pozniej szczegoly bo mnie dzidzia wzywa!!! Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malusia22 Re: Dieta batonowa!!!:))) 03.02.04, 16:43 Wyobrazcie sobie ze moja kolezanka wazyla okolo 92 kilo.A teraz 58.Wiecie jak schudla? Zamiast jednego posilku jadla batona...Np.na sniadanie "grzeski" a na obiad "3bit" itp.Schudla w ciagu 6 miesiecy oprocz tego tylko woda,herbata i kawa bez cukru.Czyli rewelacja. A jak ktos sie katuje np dieta CAMBRIDGE to chyba lepiej batonika niz kubek niesmacznego plynu zupopodobnego nie? Ja osobiscie stosuje inna diete.Zaczelam w listopadzie i wazylam 82 kg.Dzisiaj jest 73,5.Co robie?Jem jeden,maksymalnie 2 posilki dziennie.Bez kolacji.Nie jem chleba,a jesli juz to rzadko i malo.Zadnych tlustych soswi zup. Dziala!!! Moze ktos jeszcze stosuje jakies "swojskie diety"??? Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Dieta batonowa!!!:))) 05.02.04, 00:41 Ja kiedys slyszala o tym cudzie, znajoma mojej kolezanki ze studiow wlasnie tak schudla. I to bardzo-jadla moze nie konkretnie batony ale same ciastka i slodycze. Stwierdzila, ze tego nie jest w stanie sobie odmowic. Efekt jak juz pislam byl piorunujacy. I to w podwojnym znaczeniu. Dziewczyna schudla tak ze byla chuda a przy tym tak wyjalowiona wygladala jak chora, ziemista cera, itd. po prostu brak witamin, mikroelementow. Nie polecam. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
madzikowa Re: Dieta batonowa!!!:))) 26.02.04, 10:39 Hej, gratuluje pozbycia się tych kilogramów, ale Twoja dieta też nie jest zbyt zdrowa! A przede wszystkim grozi Ci potezne jojo!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabana Re: Dieta batonowa!!!:))) 07.02.04, 23:58 Nieee no dziewczyny. Nareszcie fajna dieta grześkowo-jeżykowa. A tak na poważnie, to strasznie wyniszczająca, (gdzie białko - może jedynie w orzeszkach w snikersach). Oczywiście się chudnie, ale za jaką cenę. Zanik tkanki mięśniowej (a nie tłuszczowej, rozregulowanie trzustki - producenta insuliny. Brak witamin. Ogólna kicha. Pozdrawiam. piotr - mąż gabany. ps jeśli już drogie łasuchy (do których i my sie zaliczamy), to proponuję dietę lodową. A w ogóle to nie nie ma jak termogeniki i trening. Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: Dieta batonowa!!!:))) 09.02.04, 14:36 Ta dieta mi sie podoba.Chociaz przed ciaza nie jadlam slodyczy to teraz unikam szafki z nimi.To mi sie bardzo podoba))) Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Dieta batonowa!!!:))) 09.02.04, 21:01 No ja znałam laskę, która jadła normalnie wszystko, a schudła ( i to dość radykalnie) pijąc 3 razy dziennie szklankę octu! serio, żadnych wyżeczeń! Wpakowała się przy okazji w taką anemię i zaburzenia elektrolitowe, że cudem się nie przekręciła! Nie ma diet-cudów, albo jak są to są śmiertelnie groźne )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewail Re: Dieta batonowa!!!:))) 01.03.04, 21:09 Octu nie polecam!!! Byłam ostatnio na pogrzebie 17 letniej uczennicy, która odchudzała się octem!!! Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
josza Re: Dieta batonowa!!!:))- do męża gabany 24.02.04, 20:10 Może jestem ignorantką, ale co to są termogeniki? Odpowiedz Link Zgłoś
olivia101 Re: Dieta batonowa!!!:))) 25.02.04, 15:07 Jestem baaaardzo ciekawa co za fenomelnalny czlowiek wymysla takie diety. Chyba niezly desperat, do tego kochajacy i uzalezniony od slodyczy, ktory chcialby lenistwem (czyt. bez poswiecenia) schudnac, wciagajac do tego innych 'naiwnych' zagubionych.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś