na4 12.02.04, 18:03 Pilnie poszukuje dobrego, sprawdzonego fryzjera najchętniej Ursynów/Mokotów/Centrum. Pamiętam był taki długi wątęk poświęcony fryzjerom, ale jakoś nie mogę go znaleźć. Dziewczyny plissss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nena75 Re: Fryzjer Warszawa 12.02.04, 18:13 To zależy co chcesz zrobić z włosami...ja np. na farbowanie chodzę do Franck Provost na Pulawskiej (obok Europlexu). Natomiast na podcinanie i cieniowanie włosów (mam dlugie) do Jean Louis David na Emilii Plater. Odpowiedz Link Zgłoś
yoki4 Re: Fryzjer Warszawa 12.02.04, 18:55 A czy możesz kogoś polecić u JLD? Planuję się tak wybrać, ale nie chciałabym iść w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
nena75 Re: Fryzjer Warszawa 12.02.04, 23:24 Ja byłam u pana Grzesia (nazwiska nie znam). Taki dosc wysoki brunet (powinien byc w soboty). Przypomne tylko, ze podcinal mi i cieniowal dlugie wlosy i z tego bylam na prawde bardzo zadowolona (do farbowania jednak sie nie nadaje). Odpowiedz Link Zgłoś
yoki4 Re: Fryzjer Warszawa 13.02.04, 22:32 Bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_edziecko Re: Fryzjer Warszawa 13.02.04, 09:37 To zależy jakie masz włosy i na czym Ci zależy najbardziej. Ja mam króciutkie, zatem perfekcja strzyżenia jest kluczowa - czesać nie ma co.Długo błąkałam sie po stolicy zanim znalazłam godnego mnie przeciwnika - Mikołaj z salonu Figaro - 620 37 49. Jest tam też Tomek, według niektórych lepszy, ale na drugi raz się już u niego nie zdecydowałam. Jestem jednak pewna, że z długimi idzie mu naprawdę fajnie, umie stworzyć cudne, odjechane fryzury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: Fryzjer Warszawa 13.02.04, 10:51 Gdzie sie miesci Figaro i jakie sa tam ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
zone11 Re: Salon fryzjerski FIGARO Warszawa 02.03.04, 13:05 Czy wiecie może gdzie się znajduje? a może macie jakieś dodatkowe opinie na ten temat? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Fryzjer Warszawa 20.02.04, 17:24 Na strzyżenie polecam Panią Iwonę z salonu Toni & Guy (Belwederska 23 Hotel Hyatt) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: Fryzjer Warszawa 22.02.04, 22:32 A ile kosztuje tam np. strzyżenie z modelowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Fryzjer Warszawa 23.02.04, 08:00 cięcie z modelowaniem stylista 99 zł senior stylista 119 zł gł stylista 139 zł dyrektor 350 zł pozdrawiam, eliza Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Fryzjer Warszawa 18.03.04, 12:38 podpisuję się pod Iwoną obiema rękami Parę razy ją "zdradziłam" i wracałam szybko jak córa marnotrawna. Mam krótkie włosy - strzyżenie z modelowaniem kosztuje 139 zł, ale b. szybko dają 10% rabat. Z Iwoną można tez umowić się prywatnie - wtedy jest dużo taniej. honda1998 napisała: > Na strzyżenie polecam Panią Iwonę z salonu Toni & Guy (Belwederska 23 Hotel > Hyatt) Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 do Cardamonio 18.03.04, 14:27 Tez szukam fryzjerki w Warszawie, i jako ze od 13 marca jestem dopiero mama to najlepiej zeby mogla przyjsc do mnie i np zrobic balejaz tak za jakies 2-3 mce - miala robiny tuz przed porodem. Czy mozzna sie od razu z nia tak umowic i jakich farb uzywa, jakiego rzedu jest to kwota(plus/minus)? Renia Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: do Cardamonio 20.03.04, 12:32 Ja nie korzystałam z jej usług w domu, bo na razie jakoś się poruszam (34 tc), ale moja koleżanka tak - zrobiła jej balejaż (włosy do szyi) + strzyżenie + strzyżenie męża i zapłacili 120 zł. Nie wiem tylko, jakich farb używa. Wiem, że to są te same farby, których używają w salonie Tony&Guy. Najlepiej, jak byś do niej zadzwoniła i się zapytała, bo nie chciałabym Cię wprowadzać w błąd. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Fryzjer Warszawa 05.03.04, 11:43 Ja polecam p. Pawla z salonu Andre na Pl. Trzech Krzyzy (dawny) . Swietnie dorada w wyborze fryzury i koloru wlosow. Chode do niego juz od roku. Mialam juz rozny kolor wlosow i zawsze dobieral mi idealnie. Strzyzenie kosztuje 60zl a farba ok 120zl. tel 627 23 55/56 Odpowiedz Link Zgłoś
dusia7 Re: do Cardamonio 10.05.04, 14:55 HEj, Mogłabyś coś blizej napisać o p. Iwonie - czy można umówić się jakoś z nią od razu w domu, czy umówi sie bez problemu z osobą której jeszcze nie zna. Bardzo mi zależy na porządnym balajażu wykonanym dobrymi kosmetykami a nie mogę znaleźć takiego fryzjera. Wcześniej zawsze jeździłam do Łodzi do mojej mamy i tam jest super fryzjer stylista, niestety teraz nie mam szans bo nawet jak pojadę z małą to ona nie da mi spokojnie posiedzieć u fryzjera 2-3 h (:. Bardzo byłabym wdzięczna za info o p. Iwonie. Justyna A oto moja Klaudia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11260064&a=11836904 Odpowiedz Link Zgłoś