Dodaj do ulubionych

Fryzjer Warszawa

12.02.04, 18:03
Pilnie poszukuje dobrego, sprawdzonego fryzjera najchętniej
Ursynów/Mokotów/Centrum. Pamiętam był taki długi wątęk poświęcony fryzjerom,
ale jakoś nie mogę go znaleźć. Dziewczyny plissss
Obserwuj wątek
    • nena75 Re: Fryzjer Warszawa 12.02.04, 18:13
      To zależy co chcesz zrobić z włosami...ja np. na farbowanie chodzę do Franck
      Provost na Pulawskiej (obok Europlexu). Natomiast na podcinanie i cieniowanie
      włosów (mam dlugie) do Jean Louis David na Emilii Plater.
      • yoki4 Re: Fryzjer Warszawa 12.02.04, 18:55
        A czy możesz kogoś polecić u JLD? Planuję się tak wybrać, ale nie chciałabym
        iść w ciemno.
        • nena75 Re: Fryzjer Warszawa 12.02.04, 23:24
          Ja byłam u pana Grzesia (nazwiska nie znam). Taki dosc wysoki brunet (powinien
          byc w soboty). Przypomne tylko, ze podcinal mi i cieniowal dlugie wlosy i z
          tego bylam na prawde bardzo zadowolona (do farbowania jednak sie nie nadaje).
          • yoki4 Re: Fryzjer Warszawa 13.02.04, 22:32
            Bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
    • kicia_edziecko Re: Fryzjer Warszawa 13.02.04, 09:37
      To zależy jakie masz włosy i na czym Ci zależy najbardziej. Ja mam króciutkie,
      zatem perfekcja strzyżenia jest kluczowa - czesać nie ma cowink.Długo błąkałam
      sie po stolicy zanim znalazłam godnego mnie przeciwnika - Mikołaj z salonu
      Figaro - 620 37 49. Jest tam też Tomek, według niektórych lepszy, ale na drugi
      raz się już u niego nie zdecydowałam. Jestem jednak pewna, że z długimi idzie
      mu naprawdę fajnie, umie stworzyć cudne, odjechane fryzury.
      Pozdrawiam
      • mharrison Re: Fryzjer Warszawa 13.02.04, 10:51
        Gdzie sie miesci Figaro i jakie sa tam ceny?
      • zone11 Re: Salon fryzjerski FIGARO Warszawa 02.03.04, 13:05
        Czy wiecie może gdzie się znajduje? a może macie jakieś dodatkowe opinie na ten
        temat?

Pozdrawiam,
        Monika
    • honda1998 Re: Fryzjer Warszawa 20.02.04, 17:24
      Na strzyżenie polecam Panią Iwonę z salonu Toni & Guy (Belwederska 23 Hotel
      Hyatt)
      • basia.z Re: Fryzjer Warszawa 22.02.04, 22:32
        A ile kosztuje tam np. strzyżenie z modelowaniem?
        • honda1998 Re: Fryzjer Warszawa 23.02.04, 08:00
          cięcie z modelowaniem

stylista 99 zł
          senior stylista 119 zł
          gł stylista 139 zł
          dyrektor 350 zł

pozdrawiam,

eliza
      • cardamomo Re: Fryzjer Warszawa 18.03.04, 12:38
        podpisuję się pod Iwoną obiema rękamismile
        Parę razy ją "zdradziłam" i wracałam szybko jak córa marnotrawna.
        Mam krótkie włosy - strzyżenie z modelowaniem kosztuje 139 zł, ale b. szybko
        dają 10% rabat. Z Iwoną można tez umowić się prywatnie - wtedy jest dużo taniej.

honda1998 napisała:

> Na strzyżenie polecam Panią Iwonę z salonu Toni & Guy (Belwederska 23 Hotel
        > Hyatt)
        • ainer1 do Cardamonio 18.03.04, 14:27
          Tez szukam fryzjerki w Warszawie, i jako ze od 13 marca jestem dopiero mama to
          najlepiej zeby mogla przyjsc do mnie i np zrobic balejaz tak za jakies 2-3 mce -
          miala robiny tuz przed porodem.
          Czy mozzna sie od razu z nia tak umowic i jakich farb uzywa, jakiego rzedu jest
          to kwota(plus/minus)?

Renia
          • cardamomo Re: do Cardamonio 20.03.04, 12:32
            Ja nie korzystałam z jej usług w domu, bo na razie jakoś się poruszam (34 tc),
            ale moja koleżanka tak - zrobiła jej balejaż (włosy do szyi) + strzyżenie +
            strzyżenie męża i zapłacili 120 zł.
            Nie wiem tylko, jakich farb używa. Wiem, że to są te same farby, których
            używają w salonie Tony&Guy. Najlepiej, jak byś do niej zadzwoniła i się
            zapytała, bo nie chciałabym Cię wprowadzać w błąd.
            serdecznie pozdrawiamsmile
    • anewtamm Re: Fryzjer Warszawa 05.03.04, 11:43
      Ja polecam p. Pawla z salonu Andre na Pl. Trzech Krzyzy (dawny) . Swietnie
      dorada w wyborze fryzury i koloru wlosow. Chode do niego juz od roku. Mialam
      juz rozny kolor wlosow i zawsze dobieral mi idealnie. Strzyzenie kosztuje 60zl
      a farba ok 120zl. tel 627 23 55/56
    • dusia7 Re: do Cardamonio 10.05.04, 14:55
      HEj,
      Mogłabyś coś blizej napisać o p. Iwonie - czy można umówić się jakoś z nią od
      razu w domu, czy umówi sie bez problemu z osobą której jeszcze nie zna. Bardzo
      mi zależy na porządnym balajażu wykonanym dobrymi kosmetykami a nie mogę
      znaleźć takiego fryzjera. Wcześniej zawsze jeździłam do Łodzi do mojej mamy i
      tam jest super fryzjer stylista, niestety teraz nie mam szans bo nawet jak
      pojadę z małą to ona nie da mi spokojnie posiedzieć u fryzjera 2-3 h (:.
      Bardzo byłabym wdzięczna za info o p. Iwonie.
      Justyna

A oto moja Klaudia:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11260064&a=11836904

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka