Dodaj do ulubionych

Cellasene- brala ktoras z Was?

11.03.10, 22:03
Ciekawi mnie czy tabletki rzeczywiscie sa takie rewelacyjne- czy usuwaja cellulit i wysmuklaja nogi.
Preparat dosc drogi, wiec prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • alba27 Re: Cellasene- brala ktoras z Was? 20.03.10, 21:48
      ja brałam inneov i byłam zadowolona, ale cellulit powrócił, moim
      zdaniem szkoda kasy, lepiej lupić karnet na siłownię lub aerobik,
      albo jakieś masaże.
      • bratka-1310 Re: Cellasene- brala ktoras z Was? 11.04.10, 17:29
        Ja swojego czasu bralam Cellasene. NIe wiem, moze za krotko i za
        malo ale duzego efektu (zeby nie powiedziec, ze zadnego) nie
        zauwazylam... uncertain Faktycznie, lepiej jest pochodzic na jakis fittnes.
        Mozna wyrobic sobie ladne miesnie i zwiekszyc kondycje. Wiem, ze
        czasami latwiej jest lyknac tabletke niz zmobilizowac siebie do
        cwiczen ale warto smile
        • markac28 Re: Cellasene- brala ktoras z Was? 12.04.10, 10:18
          lepiej poćwiczyć, zaczęłam regularnie jeździć na rowerku i nogi
          zrobiły się gładkie i przyjemne w dotyku
          • vernalis1 Re: Cellasene- brala ktoras z Was? 21.04.10, 10:36
            Tak, kiedyś i to nawet 2 opakowania pochłonęłam. Poza wyszczupleniem
            portfela praktycznie zmian opisywanych w ulotce nie dostrzegłam.
            • zielonakoniczyna Re: Cellasene- brala ktoras z Was? 23.04.10, 22:53
              dzieki smile
              tak myslalam...
            • filip146 Re: Cellasene- brala ktoras z Was? 27.05.10, 11:48
              A ja mam inne zdanie od poprzedniczki. Tabletki łykam od 1,5 miesiąca, wcześniej
              prześledziłam wszystkie wątki związane z Cellasene, bo ważne są dla mnie opinie
              użytkowników. Głównym moim celem było pozbycie się ogromnego cellutitu, co jest
              bardzo trudne, bo nawet dieta nie ma z nim nic wspólnego (szczupli też mają
              cellulit). Fakt jest taki, że chudnę cały czas. Nie stosuję diety radykalnej,
              jedynie stanowczo zrezygnowałam ze słodyczy i pieczywa. Staram się jeść dużo
              białka. Poza tym żyję normalniesmile Cellulit się zmniejsza, nogi wyszczuplają,
              ciało nabiera proporcji. Ostatnio zmieściłam się w dżinsy z ZARY, co wcześniej
              zakrawało na cud. Odzyskuję talię, znikają oponki. Garderoba lepiej się układa,
              np. żakiety! Być może te tabletki działają na jednostki, może to kwestia
              organizmu... Ale jestem zadowolona i będę kontynuowała kurację do 3 miesięcy,
              tak jak zalecają, bo gdy widzę efekty ,widzę sens dalszych działań. Tabletki
              kupuję z internetowej apteki, więc płacę połowę mniej niż w normalnej aptece.
              Drugą paczkę kupiłam przez inną aptekę, bo okazało się, że jest sezon na
              odchudzanie i brakowało tego produktu (przynajmniej za tak dobrą cenę).
              Osobiście polecam, w moim przypadku podziałały, zobaczymy jakie będą dalsze
              efekty, bo zostało mi jeszcze 1,5 miesiąca. Z wagi spadłam jakieś 5 kilo, co
              jest efektem lepszej przemiany materii, nic się nie odkładasmilesmilesmile
              Spróbujcie, a nóż. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka