Dodaj do ulubionych

krem do stóp

04.04.04, 21:55
po ciąży mam szorstkie stopy, byłam taka duża, ze ciężko mi było się nimi
zajmować--szczegółnie pięty--doradźcie mi jaki krem zmiękczający kupić,
njalepiej taki co potrafi szybko zdziałać cuda, z noworodkiem w domu na razie
tez nie mam czasu podać sie niewiadomo jakim zabiegom pielęgnacyjnym,
pozdr., marzena
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: krem do stóp 05.04.04, 09:59
      Polecam Scholla naliżający, szybko sie wchlania. Ale mom zdaniem najlepiej
      byłoby pójśc na początek na pedicure.
    • martelia Re: krem do stóp 07.04.04, 08:36
      Z pełną odpowiedzialnością polecam : krem do stóp przesuszonych ze skłonmnością
      do rogowacenia ERIS ( z olejkiem z drzewa herbacianego, mocznikiem i witaminą
      A ) + tarka do stóp ( ścieranie stóp "na sucho" . W ciągu kilku dni cud smile
      Pozdrowienia
    • madzia59 Re: krem do stóp 07.04.04, 10:05
      Ja po ciąży też mam ten problem i wydaje mi się,że to tak juz zostanie.Nigdy
      wcześniej nie miałam twardych pięt a teraz nawet po kremach,pilingach skóra na
      nowo twardnieje,jest szorstka.Dziwne,może tak się to zmienia po porodzie.Mi
      najlepiej pomaga maść tranowa(w aptece za 2 zł),pięty robią się miękkie,ale
      trzeba to często powtarzać,na co nie mam niestety ochoty.M.
    • gunia11 Re: krem do stóp 07.04.04, 12:20
      A ja polecam krem Avonu - zmiękczający do pięt. Na moich piętach działa, a po
      ciąży miałam podobny problem. Kupiłąm również krem złuszczający do stóp (Avon) -
      ale niestety ten trzeba wmasować i po jakimś czasie spłukać.
      Aga
    • e-milly Re: krem do stóp 07.04.04, 12:46
      polecam lawendowy krem do stóp "z problemami" Ives Roche (jakkolwiek się to
      pisze) - różnicę widać po kilku dniach stosowania. Ale polecam na pierwszy rzut
      wymoczyć stopy, potraktować pięty pumeksem czy tarką i wtedy wklepać krem, a
      później już nie trzeba ich pumeksować, wystarczy tylko krem.
    • igakinga Re: krem do stóp 07.04.04, 16:20
      Podobno dobrym i niedrogim kremem jest krem do stop z serii Iria. Ale znam go
      tylko ze slyszenia.
      Moja Iga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka