jaaneczka 14.04.04, 17:24 Witam wszystkie emamy Przymierzam sie do zakupu prostownicy do włosów. jakie są Wasze opinie na ten temat i ewentualnie jakiej firmy prostownice polecacie pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: prostownica do włosów 14.04.04, 17:50 Witam! Ja uzywam i jestem zadowolona, ale niedawno fryzjerka poradzila mi zeby "robic" na wlosy po myciu ale juz suche i najpierw nalozyc troszke wosku, wtedy tak sie nie niszcza. A co do rodzaju to mialam wczesniej z Babyliss i strasznie sie meczylam, czasem i godzine, a niedawno w Polsce ( w MediaMarkt akurat za 140zl) kupilam firmy Remington Power Ceramic i jestem zachwycona, 5 minut i gotowe. Polecam. Pozdr Kinga p.s. ja to nazywam zartobliwie zelazko do wlosow p.s.2 rok temu robilam trwala "prostujaca" ale to byla pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
jaaneczka Re: prostownica do włosów 14.04.04, 21:45 Witam dziękuj`ę za odpowiedź śliczniutki ten Tw`ój Tygrysek pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
matura5 remington 17.06.04, 19:26 witam ja również polecam remingtona, przy zakupie próbowałam wielu prostownic z różnych firm, ale tylko z tej prostowanie jest szybkie i skuteczne, i nie bolą ręce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carri Re: prostownica do włosów 19.04.04, 16:12 Moj fryzjer polecil mi, zebym sobie kupila creamiczna, bo najmniej niszczy wlosy. Poza tym doradzil, zebym poszukala w hurtowniach fryzjerskich, gdzie mozna kupic profesjonalny i tanszy sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_tip Re: prostownica do włosów 20.04.04, 00:05 A ja nie polecam prostownicy do włosów, bo to niszczy włosy i po jakims czasie zamiast miec wyprostowane, będą raczej sianowate. To przecież działa na zasadzie lokówki. Samasprawdziłam. Ostatni jak byłam u fryzjerki to poleciła mi odżywki prostujace włosy. Sa juz dostępne w drogeriach, a jesli nie to popytaj w zakładach fryzjerskich. Naprawdę są REWELACYJNE i duzo lepsze od prostownic. Pozdrawiam. Ata Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: prostownica do włosów 20.04.04, 09:20 Sek w tym ze wyprobowalam juz wszystkie mozliwe odzywki i inne specyfiki i na moje wlosy NIC nie dziala. Moze jesli ktos ma bardzo lekko falowane to pomagaja, ale moje wlosy sa dosc mocne i ciezko je wyprostowac niestety. Zgodze sie ze zelazko niszczy, tak samo jak walki czy suszarka czy kazde inne "ukladacze" do wlosow. Jednak wole miec troche sianowate a proste niz bardzo sianowate ( tak z natury), za puszyste, za krecone wygladajace jak szopa. Pamietajmy ze kazdy wlos jest inny i inaczej sie uklada i reaguje na zabiegi. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: prostownica do włosów 22.04.04, 10:10 Ja jestem zadowolona,uzywam juz jakis czas,wlosy mam zdrowe.Chociaz u mnie to genetycznie))))))) Odpowiedz Link Zgłoś