Dodaj do ulubionych

powiększanie piersi chińską bańką

01.01.11, 22:33
1. Znacie?
2. Robiłyście?
3. Czy to boli?
4. Czy efekt jest trwały?

Proszę bez obśmiewania. Na operację się nie wybieram, bo chcę żyć, bo mam dzieci. No ale po dzieciach nie mam piersi. Na deskę zaś nie pomoże nawet najlepsza brafiterka, czy jak jej tam. No więc bańkę znalazłam i proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • gacusia1 [...] 02.01.11, 01:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 01:56
        Na operację się nie wybieram, bo chcę żyć, bo mam dzieci" od powiekszania piersi sie umiera a dzieciatosc zwieksza ryzyko? ja rozumiem, ze to powiekszanie ma dzialac jak pompka do penisa tongue_out ta ? gdzie ty taka banke znajdziesz zeby cala piers objac ?
        • angazetka Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 10:51
          > Na operację się nie wybieram, bo chcę żyć, bo mam dzieci" od powiekszania pier
          > si sie umiera

No bo jedna pani ze Szwecji po operacji w Gdańsku się nie wybudziła z narkozy i pewnie stąd ta panika. O tysiącach innych pań i panów, którzy z narkozy budzą się codziennie, tak łatwo zapomnieć...
          A w jakieś cuda wianki bańki nie wierzę.
          • aniorek Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 09:24
            Fakt faktem, ze kazda operacja niesie ze soba ryzyko i jesli ktos ma dzieci, to rzeczywiscie chyba 2 razy pomysli zanim sie na taka zbedna ingerencje zdecyduje.
    • kozica111 Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 09:09
      No pierdoły jakieś niestety.Co najwyżej skórę sobie rozciągniesz.Bierz hormony jak Ci tak bardzo zależy, z drugiej strony po co? Po co Ci większe cycki? Co do brafiterki mi z 80 B "zrobiła" 70 E wiec może jednak spróbuj.
      • krapheika Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 20:36
        Z pustego i salomon nie naleje,wiec jak nie ma nic to nic sie z tego nie robi.Hmm kazda operacja niesie za soba ryzyko,ale wszystkie znajome,ktore powiekszyly sobie biust zyja i maja sie swietnie.Na operacje ze wskazania lekarskiego tez nie pojdziesz,bo komus tam kiedys zaszyli wacik i umarl w wyniku czegos tam?
        Banka chinska powieksza piersi tak samo jak pompka do penisa powieksza czlonka.Wynik pozytywny tylko w glowie tego ktory stosujebig_grin
        • hogama Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 20:53
          nie wiedziałam ,że sa tak ( aby nie urazić) nierozumnie kobiety!~!!!!!!
      • marta-zs Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 21:19
        mi braffiterka zrobila z 75b-60dd, ale dalej płaska jestem jak decha.
        Na małe piersi pomoze tylko samoakceptacja, implanty albo wypelnienie z zastrzyków.
      • duzeq kozica111 02.01.11, 22:14
        Co do brafiterki mi z 80 B "zrobiła" 70 E wiec może jednak spróbuj.

Ale co to za pier.doly? Brafiterka Ci cyckow nie powiekszyla, tylko biustonosz z inna numeracja dobrala.
        • krapheika Re: kozica111 02.01.11, 22:22
          No i przez wiekszy rozmiar poczula sie lepiej psychiczniesmile choc fizycznie dalej ma takie same piersi jakie mialabig_grin cos ala placebo ta brafiterkabig_grin
          • angazetka Re: kozica111 02.01.11, 22:56
            Niekoniecznie. Dobry biustonosz zbiera biust do kupy, więc robi się większy.
            • nutka07 Re: kozica111 02.01.11, 23:34
              Jak jest co zbierac.
            • krapheika Re: kozica111 03.01.11, 06:26
              Zeby cos zebrac do kupy trzeba cos miec,znam kobiety,ktore oprocz sutkow i delikatnego zarysu nie maja nic.Juz faceci,ktorych znam maja wikszy cycbig_grin Z pustego i Salomon nie nalejesmile
    • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 02.01.11, 21:07
      Są pompki do penisa i łechtaczki, ale muszę cię zmartwić, owe organy potem wracają do pierwotnych rozmiarów smile
    • a_gurk Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 04:48
      Zaakceptuj swój biust, dobierz odpowiedni stanik i ciesz się z tego, co masz. Mnie po dzieciach biust wzrósł o 4 rozmiary (z miseczki C na F). Mój mąż jest zachwycony, ale ja zdołowana kompletnie. Nie dość że duży to zwisły i chociaż regularnie ćwiczę mięśnie, nic nie pomaga. Schudłam, ale miseczki pozostałe te same. Ciężko mi spać na brzuchu, trudniej biegać, o kupnie biustonoszy czy nawet bardziej dopasowanej bluzki (np. koszulowej) nie mówiąc. A kiedyś byłam bardzo duma ze swojego biustu ... .
      • krapheika Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 06:31
        Latwo mowic komus kto biust posiada,w rzeczywistosci brak biustu lub prawie calkowity brak biustu moze zatruc zycie.Ostatnio ogladalam reportaz o takiej kobiecie,plakala ze szczescia po operacji choc nie powiekszyla go jakos bardzo,z niczego zrobila sobie B.
        • przeciwcialo Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 09:03
          Czasem mała rzecz cieszy wink
        • paskudek1 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 11:59
          krapheika a ty wogóle byłas u jakiejs brafitterki że wiesz że nie naleje? bo to różnie bywa chociaz rzeczywiście podstawą jest akceptacja samej siebie. Czego CI życzę w nowym rokusmile
          • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:10
            Jka ktoś jest płaski jak deska co pomoże brafitterka?
            • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:28
              Znam cudne, piękne kobiety z małym lub - wedle obecnych wzorców - nieciekawym biustem.
              Cycki są mocno przereklamowane, ale skoro dla kogoś posiadanie piersi to być albo nie być.. cóż.. zdegradowanie się do chodzących cycków jest dość przygnębiające.
              • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:34
                No tak na forum same silne nie ulegające naciskom panie.Nie ważne jaki biust,jaka waga jaki wygląd....
                • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:39
                  Nie przeginaj znów, nie piszę o całkowitym nieprzejmowaniu się swoim wyglądem, bo to ułuda, ale są kobiety, które całą swoja kobiecość, atrakcyjność i poczucie wartości opierają na tych nieszczęsnych cyckach.
                  • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:49
                    Nie sądzę,że tylko na cyckach.
                    • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:54
                      No skoro panna twierdzi, że dopiero po powiększeniu biustu będzie szczęśliwa i poczuje się prawdziwą kobietą, to chyba jest coś nie tak?
                      • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:13
                        Czyli jak ktoś chce lepiej wyglądać to coś z nim nie tak?Czy to się tyczy tylko tych nieszczęsnycgh cycków?
                        • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:17
                          Ja o kozie, ty o wozie. Chyba nie rozumiesz, o czym piszę, albo nie chcesz rozumieć.
                          • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:46
                            Tak tak nie czytam ze zrozumieniemsmile
            • paskudek1 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:48
              wiesz co ja ekspertką nie jestem ale mam obok siebie i te bardziej biuściaste i te tzw. "deski" które jednak MAJĄ piersi. Absolutnie płaskiej kobiety nie widziałam. Więc tak kategorycznie się nie wypowiadam bo ostatecznie dziobaka na żywo tez nie widziałam a jednak istniejesmile (bez urazy proszę)
              • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:51
                No ale co pomoże specjalistka od doboru staników?
                • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:59
                  Pomoże. Ja całe życie rozpłaszczałam sobie cycki po klatce piersiowej złymi stanikami. Po dobraniu odpowiedniego rozmiaru, wygarnianiu itd staniki po jakimś pół roku zrobiły się za małe. To nie czary mary ani złudzenie, po prostu do misek z czasem zgarnęło się to, co sobie latami rozsmarowywałam i cycki zaczęły, pardon, wyłazić górą. Nazywa się to migracja i istnieje, choć zaraz pewnie zrobisz hihi i haha, ale grunt, że ja w miękkich stanikach mam większy biust niż kiedyś w sztywniakach smile
                  • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:09
                    Morgen,jak czytam o tych cudach ze stanikami to chyba moją płaska i chudą córkę przyprowadzę niech jej pani dobierze to problem z głowy będzie miałasmileCiekawe tylko czym miseczki wypełni...
                    • morgen_stern Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:16
                      Dobrze dobrany stanik nie zaszkodzi, nawet, gdyby miała nosić 60B. A to jest BARDZO mały biust.
                      A ty zamiast nazywać ją "płaska" po prostu zaszczep jej poczucie wartości i pomóż, żeby nie skupiała się za mocno na tym małym biuście, wyjdzie jej to na zdrowie.
                      • gryzelda71 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:48
                        Widzisz moja córka ma dopiero 13 lat i płaskość jest stanem maturalnym(nie musze nic zaszczepiać,bo dziecko wie,ze dojrzeje i jeszcze ma czas na biust).Natomiast płaskość u 42 latki to po prostu płaskość.Nawet jak ma odpowiednie poczucie własnej wartości to jest płaska.
                        • krapheika Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 23:46
                          Powiedz corce ze jej zazdroszcze,w wieku 13lat nosilam juz duzy stanik,a chlopcy strzelali z niego lub go probowali rozpinac.Mialam przezwisko Pamelatongue_out i niestety zostalo uwiecznione razem z moja karykatura,a wlasciwie karykatura moich piersi w kronice klasowej.Zgrozatongue_out
          • krapheika Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:22
            Eee ale po co mam do niej isc,?ja piersi mam b.duze nawet bez brafiterkismile zeby mi GG albo wieksze zrobila z mojego sklepowego rozmiaru 70DD,nie ja podziekuje i tak ciezko mi stanik dostac.
            Poniewaz mam duze i wkurza mnie dobieranie bielizny,to wczuwam sie w to,ze ktos nie ma i tez mu zle.
            Ale bym sie jednak nie zamienila na brak cycabig_grin
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 15:34
              hmm rozne figury sie zdarzaja np szerokie plecy, ramiona plus brak piersi. jesli kobieta chce je powiekszyc i twierdzi, ze bedzie szczesliwsza po operacji to co w tym zlego ? gdzie jest granica miedzy wadami typu kurza klatka piersiowa, ginekomastia tluszczowa( operowanymi na nfz) a kobieca 'fanaberia' i to ma prawo to oceniac?
            • paskudek1 Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 21:42
              krapheika wybacz ale 70DD jest na 91,5 cm w biuście i jakieś 76 pod biustem minimum więc nie jest to raczej duży biust. Ja na moje 72 pod biustem (ciasne) i 96 w biuście noszę własnie owo GG, 65GGsmile i wcale dużych piersi nie mam
              • krapheika Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 23:43
                W biuscie mam 103cmsmile)ale sie mieszcze w DD,zalezy jaka marka.To pomysl co ja za rozmiar mialabym nosci wedlug bisucoastych,wole sie przyznawac do DDbig_grin
                • madzioreck Re: powiększanie piersi chińską bańką 04.01.11, 00:53
                  No a co za różnica, do czego się przyznasz wink Przecież piersi Ci nie urosną od tego, że zmienisz stanik na dobrze dobrany, jeden diabeł, jak się nazywa, ważne, żeby był dobry.
                  Ja przy 69/94 noszę bryt. 65FF/65G.
                  • krapheika Re: powiększanie piersi chińską bańką 04.01.11, 01:17
                    To jest jak z kilogramami,jakby znalazl sie przelicznik ktory by dodal kilogramow tylko na papierku to tez bys nie chcialabig_grin np wazylabys 50kg a bylby jakies kilowagi czy cus i wyszloby,ze w kilowagach masz 58 a nie 50big_grin oczywiscie to moj wymyslsmileale amam jakis wstret do wysokich cyfr czy literbig_grin no i podobno,przy dobrze dobranym staniku,biust moze sie troche powiekszyc,bo nic go nie splaszcza.
                    Obiecuje sobie,ze kiedys zmierze si dokladnie i pojde na lobby sie spytac co ja nosze,ale jakos nigdy mi sie nie chcewink wiem tylko,ze mam te 103cmbig_grin wiecej nie chce wiedziecwink
                    • madzioreck Re: powiększanie piersi chińską bańką 04.01.11, 01:48
                      Ano, chyba, że tak, otwarcie i świadomie smile Przymusu nie ma wink
                • paskudek1 Re: powiększanie piersi chińską bańką 04.01.11, 08:47
                  "wole sie przyznawac do DDbig_grin" klasyczna literkofobia. A czy od załozenia buta w rozmiarze 40 noga Ci urośnie? A jak trafisz spodnie w rozmiarze 44 a zawsze nosiłas 42 to zaczniesz panikować czy jednak najpierw sprawdzisz czy te stare 42 też są dobre??? Na 103 w biuście to właściwie ZADNE DD nie pasuje ani polskie ani brytyjskie chyba że rozmiarówka od czapy i tyle. Ja też nosiłam 75B, 75C, 75D, 80D (zgroza) teraz noszę raz 65G, raz 65GG raz ... uwaga 65J i to jest cały czas ten sam biust. Zwłaszcza jak jednego dnia zakładam 65GG a raz 65Jsmile POndadto DD to nie rozmiar, ja Ci wyliczyłam obwód biustu dla 70DD w rozmiarówce brytyjskiej, w tej rozmiarówce przy obwodzie 70 na 103 to jest mniej więcej 70GG właśnie. Tzn to jest na 104 max w biuściesmile
                  Nie bój sie literek, to TYLKO literki. Jak napisała jedna dziewczyna "założe stanik nawet w rozmiarze 100kupa pod warunkiem ze będzie pasował" czy coś w tym stylusmile
    • peggy_su Re: powiększanie piersi chińską bańką 03.01.11, 14:35
      Banka chinska? ałła cycki mnie bola na samą myśl.
    • ankh_morkpork Wiesz co, lepiej... 04.01.11, 08:20
      ... kliknij w moją sygnaturkę. Pewnie się okaże, że niczego nie potrzebujesz powiększać.

Skuteczność sprawdzona osobiście wink
      • cottonka Przecież mozna ... 04.01.11, 13:15
        Poczytaj sobie o takiej metodzie powiększania piersi. Kwasem hialuronowym. (Macrolane)
        Tyle, że efekt nie jest stały, a troszkę kosztuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka