Dodaj do ulubionych

czas na zmiany!!

08.08.11, 19:14
dokładniej rzecz biorąc w wyglądzie- moim, od dłuższego czasu noszę tą samą fryzurę i chce coś zmienić, szukam i szukam i d..a, nie mam wizji, może podrzucicie jakiś pomysł, coś co mnie zainspiruje wink, teraz mam raczej krotkie włosy, przod do brody, tył ciut krotszy, grzywka długa na bok
Obserwuj wątek
    • i_love_my_babies Re: czas na zmiany!! 08.08.11, 20:22
      ja mam dokładnie taką samą fryzurę i zainspirowana fryzurą aktorki z filmu "Współlokatorka" rozpoczęłam namiętne zapuszczaniewink
      • asiula1306 Re: czas na zmiany!! 08.08.11, 20:38
        jakiś czas temu miałam włosy w kolorze bardzo jasny blond, wtedy miałam etap na zapuszczanie i nawet fajnie wyglądały, potem postanowiłam wrocić do swojego naturalnego koloru- ciemny brąz no i musiałam obiciąc bo w długich ciemnych wyglądałam beznadziejnie smile, najchętniej obcięłabym całkiem na krotko ale małż ładnie prosił by tego nie robić wink, myślałam o jakiejś asymetrycznej fryzurze ale nie mogę nic fajhnego znaleźć, jakieś zdjęcie co by nakreślić fryzjerce moj wymysł
    • marta-zs wygolony bok ;D 08.08.11, 21:08
      https://i2.pinger.pl/pgr183/bbdf096300013e904c310913

• super-mikunia Re: wygolony bok ;D 08.08.11, 21:26
        qrcze mnie się tego typu fryzury podobają bardzo, ale trza mieć do nich idealną buźkę...no i to, że o tej fryzurze co po niektórzy faceci mówią, że jakby się było po trepanacji czaszki.. suspicious
    • irina_katodina Re: czas na zmiany!! 08.08.11, 21:49
      Może najpierw sprawdź tutaj, w czym Ci do twarzy:

wirtualnyfryzjer.onet.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka