kuba1206 poczytam sobie i.......chyba dziś spróbuje... 02.05.05, 13:45 napisze Wam jak podziałało na mnie, bo lubie pomarańcze,ale nie na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: poczytam sobie i.......chyba dziś spróbuje... 06.05.05, 14:00 no to i ja się dołączę Odpowiedz Link Zgłoś
nnika5 4 lyzki czy 4 lyzeczki???? 06.05.05, 20:48 jak w temacie. i czy jest roznica czy zrobi sie to rano czy wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: 4 lyzki czy 4 lyzeczki???? 07.05.05, 13:34 Wydaje mi się, że lepiej będzie wieczorem. Czytałam kiedyś w jednej z babskich gazet, że specyfiki antycelulitowe działają najlepiej po 22.00. Wierzyć, nie wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
geminimatiki Re: 4 lyzki czy 4 lyzeczki???? 17.05.05, 14:36 teras się śmieje ale spróbuje bo chciałabym ubrać tego lata coś krótszego Odpowiedz Link Zgłoś
geminimatiki Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 18.05.05, 12:02 wczoraj spróbowałam i musze wam powiedzieć że moja skóra faktycznie jest gładka zobaczymy jak skórka zachowa się po takiej kuracji Odpowiedz Link Zgłoś
geminimatiki Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 18.05.05, 12:03 a może któraś z was stosuje tą metode natyle długo by przekazać nam o skótkach jakie wywarło to na celulitis? Odpowiedz Link Zgłoś
maciopek1 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 20.05.05, 13:58 Hej dziewczyna - jestem w 26 tygodniu ciązy więc kawową miksyturką smaruje tylko uda ( tak mi poradził lekarz - ponoc nie ma to żadnego wpływu na maleństwo, ale brzucha wolałam nie maziać) Przepis znam troszkę wzbogacony , tzn . poza kawa dodaje się tam jeszcze troszkę cynamonu i soli gruboziarnistej ( takiej najzwyklejszej ze sklepu) i oliwy z oliwek, albo oliwki dla dzieci - proporcje nie są jakos ściśle przeze mnie przestrzegane - sypie do małej salaterki kawy , potem ze 2 łyżeczki soli i tyle samo cynamonu - ma wyjść gęsta papka. Stosuję ten specyfik od jakiegos miesiąca - wyglądałąm okropnie, zawsze miałam skłonności do celulitisu ale w ciązy ... - po prostu dramat. Smaruje się w miare regularnie podczas codziennej kąpieli - robie po prostu piling - nie owoijam się potem niczym tylko stosuje balsam anty. efekt jest świetny - celulitis pozostał właściciwie w formie szczątkowej - nie jest to jeszcze idealnie napieta skóra, ale nie ma w ogóle porównania z tym co działo się wczesniej - nie jestem przy tym absolutnie na diecie bo moje maleństwo domaga się jedzonka i z ćwiczeniami raczej tez kiepsko - tzn troszkę się ruszam, ale niezbyt intensywnie i nie koniecznie regularnie bo nie zawsze na tyle dobrze sie czuję. Polecam z ręką na sercu i jestem pewna , że przy pewnej doszie wytrwałości efekty będa trwałe. ( Acha zapomniałam jeszce dopisac , ze podczas kąpieli robie na koniec zimne i ciepłe prysznice na moją pupę i nogi, zeby krążenie poprawić i poza znikającym celulitisem ma to jeszcze ta zalete, że żylaki które zaczęły mi się pojawiac jeszcze przed ciąża teraz są zdecydowanie mniejsze.) Pozdrawiam serdecznie i czekam na relacje jak to działa u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 20.05.05, 14:52 Super, po takich rewelacjach jakie przeczytalam jeszcze dziś pedzę do sklepu po kawe. Ja od zawsze borykam się z pomarańczkiem i mam już go dość. Kremy i różne inne specyfiki jakoś mi nie pomagają. Teraz wraz z nadchodzącym latem zabieram się za siebie i zaczynam. Odezwe się jak mi idzie i jakie sa rezultaty Pozdrawiam i dziekuję za ten pomysł i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 23.05.05, 18:22 Działa, skóra jest mięciutka i głaciutka Odpowiedz Link Zgłoś
alexa12 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 24.05.05, 10:44 Hej! Mam pytanie, czy taki peeling kawowy można stosować codziennie? Niby w przepisie jest co 2 dni,ale chciałabym intensywniej zwalczyć to paskudztwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciopek1 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 24.05.05, 13:23 Im częsciej tym lepsze efekty - ja stosuje przy codziennej kąpieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deepblue Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 27.05.05, 11:30 rewelacja! Wczoraj poczytalam Wasze posty, poszlam i kupilam Pedros, a dzis.....jak dla mnie cudo! Dziewczyny dziekuje!!! Skora gladka jak ....jestem zachwycona. I ten zapach A na zabarwiajace sie dlonie znalazlam sposob, ktory u mnie zadzialal- przez cala impreza posmarowalam rece balsamem. pozdrawiam serdecznie -nawet jak paskudztwo nie zniknie , to ja sama gladkoscia jestem zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
johanna2 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 30.05.05, 20:32 Czesc dziewczyny czy mozna cale cialo wysmarowac w tej kawie czy tylko odpowiednie partie ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.david TO DZIAŁA!!!!!!PRZYSIEGAM!!!!! 03.06.05, 14:23 Dziewczyny!Rewelacja!Od tygodnia stosuje co drugi dzien, potem mąż(tak,tak) wmasowuje mi balsam Vichy, pare przysiadów(ale bez przesady), mniej jem i stosuje tabletki Figurella.Schudłam 3 kg!!!Polecam! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: TO DZIAŁA!!!!!!PRZYSIEGAM!!!!! 03.06.05, 17:27 Długo trzymasz ta kawę na sobie, ja robie piling , troche potre i od razu prysznic, później krem (tez mąż, haha).Po 3 razach nic , a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewazowski Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 03.06.05, 18:40 a ja piling robie z fusów które zostaja w ekspresie ,w dzień piję pyszną kawkę a wieczorkiem piling pod prysznicem !!!!!!!!!!!!super Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 23.06.05, 17:01 Dziewczyny, czy kawę spłukujecie do odpływu w wannie czy wybieracie ? Jeśli spłukujecie, to czy nie zatykają się rury, jeśli wybieracie, to jak ? Ja narazie spróbowałam raz wersję z cynamonem i solą (super zapach) - skóra po tym gładziutka, zobaczymy czy mój cellulitis się ruszy. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
surviver_30 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 24.06.05, 11:45 Wiecie co, jestem w szoku! To takie proste, idę dziś po drodze z pracu prościutko do spożywczego po kawę i robię sobie spokojny babski wieczór. Wasze wypowiedzi mnie szokują! Szokują pozytywnie! Muszę spróbować. Dam znać jak mi idzie. Dzięki! Jesteście świetne - po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 a jesli karmie, to tez moge?- powiedzcie plizzzzz! 24.06.05, 12:20 okropne to cialo po tej ciazy.... a nogi.....fuuuuuuj... Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: pytanie techniczne 27.06.05, 12:39 Dziewczyny dłużej stosujące eliksir - nie macie problemów z kanalizacją ? Wyciągacie jakoś te kawę czy spłukujecie ? Boję się zapchać rury. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: pytanie techniczne 27.06.05, 13:26 U mnie się trochę zapycha . Na razie posiłkuję się "Kretem", ale może doradzicie coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: pytanie techniczne 27.06.05, 14:31 Tego się obawiałam . Chętnie dowiem się jak sobie radzicie z tym problemem. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
mona812 kawa na celulitis 14.07.05, 11:15 Ja mam sposob taki ze rano robie kawe w expresie , wypijam ze smakiem a fusy mieszam z oliwka ( duza pomaranczowa butla z ziaji antycelulitis za pare zloty ) biore prysznic i po umyciu sie wcieram mazidelko gdzie sie da hi hi , splukuje letnia woda i skora jest super , nie trzeba balsamu poniewaz fusy splywaja z woda a oliwka zostaje na skorze , na moj celulitis pomaga . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 22.10.05, 08:04 Woda zimna czy wrzątkiem zajać i poczekac az ostygnie? Odpowiedz Link Zgłoś
marsi11 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 27.10.05, 12:15 dziewczyny ta kuracja jest super znajoma kosmetyczka smiala sie ze mnie ale powiedziala,ze lepiej dodac do tego peelingu troche oliwy z oliwek-zwykly olej tez moze byc,a zmywac strumieniem na przemian cieply i lodowatym-szybsze efekty-skora bardziej jedrna,podobno pomagaja tez plastry grejfruta i owinac sie folia-nie probowalam a jesli chodzi o spekane naczynka przed kuracja dwa tygodnie lykajcie regularnie cerutin-wzmacnia naczynka powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: domowy sposób na celulitis!!!!!! 08.11.05, 17:31 Ten sposób wygląda na ciekawy. jutro robię sobie wieczór piękności więc na pewno go wypróbuję. A na razie hopppp do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
bea58 a moze być balsam ujędrniający gernier-ten żółty 08.11.05, 21:36 zamiast antycelulitowego? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaa3 Re: a moze być balsam ujędrniający gernier-ten żó 10.11.05, 08:59 Witam !!! Gdy wczoraj byłam u mojego lekarza ginekologa spytałam się czy mogą to stosować kobiety w ciąży a on odpowiedział,że nie widzi przeciwskazań aby się smarować tą papką. Dodam ,że sama jestem w 30 tc i mam straszny celulitis a przed ciążą stosowałam owy peeling i już prawie zlikwidowałam celulitis ale trochę się bałam stosować go na początku ciąży aż nie doszłam do takiego stanu skóry gdzie nie mogę na nią patrzeć i wtedy przypomniałam sobie o tym peelingu. Mogę potwierdzić ,że skóra po jego wykonaniu jest gładka i naprawdę zmniejsza celulitis. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś