Dodaj do ulubionych

Dobry krem polećcie- proszę

17.01.12, 09:07
Nawilżający i przeciwzmarszczkowy,nie znam się na kosmetykach.
Obserwuj wątek
    • izabellaz1 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 09:21
      Olej kokosowy, olejek z drzewa herbacianego, olej arganowy smile
      • grouse1 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 09:42
        Ja używam La Roche Posay Redermic. Wcześniej używałam L'Oreal.
        • baba-baba Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 10:29
          Ja konkretnego nie polecę ale wybierz coś z firmy Soraya.Jakoś nigdy się nie zawiodłam i zawsze robiły to co miały napisane.
    • default Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 11:02
      Polecam AA Intensywny Lifting 3D. Niedrogi, a efekty są lepsze niż przy polecanych drogich markach.
      • aqua48 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 13:00
        Odkryłam ostanio Miraculum różany- dla mnie rewelacja, wchłania się idealnie.
    • aga_martusia Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 17:45
      Ja ostatnio uwielbiam kosmeteki Ziaja - niedrogie i naprawde na super poziomie - w przedziale wiekowym 30+ tesuje obecnie na noc Aretina Q (rewelacja!!!) a na dzien Krem w kwasem hialuronowym (dopiero zaczynam stosowac wiec wstrzymam sie jeszcze z opinia). Choc stosowałam juz rózne kosmetyki i te b.drogie i te srednie - Ziaja ostatnio jest dla mnie hitem.
    • mruwa9 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 20:42
      ja tam w cuda i super drogie kremy nie wierze. Ziaja jest ok, AA, soraya, cokolwiek. To i tak zwykle jedno i to samo. Roznia sie opakowaniem i marketingiem.
      • kropkaa Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 03:38
        Nie do końca, Mruwa.
        Spójrz na INCI i zobacz ile chemii jest w tanich, a ile w naturalnych/drogich.
        • mruwa9 Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 07:16
          ee tam. Moja babcia (moja mama prawie tez) cale zycie uzywala wylacznie zwyklego kremu Nivea, takiego klasycznego w metalowej puszce. cere zawsze miala bardzo ladna. To bardziej kwestia genow, niz uzywanego kremu.
    • ida771 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 21:48
      physiogel krem
      iwostin sensitia nawilżający
    • alpha.sierra Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 23:24
      Zwykły marchewkowy nawilżający krem z Body Shopu, całe 19 zeta słoiczek. Bez nanosfer i innych dupereli, a buzia po kilku dniach robi się jak pupcia niemowlaka big_grin.
    • kropkaa Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 03:34
      Marki ekologiczne: Phenome, Sanoflore, L'Occitane, Yves Rocher. Zaczęła mnie przerażać ilość chemii w kremach i kosmetykach w ogóle, nawet w aptecznych.
    • sueellen Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 07:58
      nivea soft - jedyny jaki lubie, a testowałam pełno z wyzszych półek, a w kremy przeciwzmarszczkowe nie wierze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka