pierwiastekzm 17.01.12, 09:07 Nawilżający i przeciwzmarszczkowy,nie znam się na kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 09:21 Olej kokosowy, olejek z drzewa herbacianego, olej arganowy Odpowiedz Link Zgłoś
grouse1 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 09:42 Ja używam La Roche Posay Redermic. Wcześniej używałam L'Oreal. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-baba Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 10:29 Ja konkretnego nie polecę ale wybierz coś z firmy Soraya.Jakoś nigdy się nie zawiodłam i zawsze robiły to co miały napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 11:02 Polecam AA Intensywny Lifting 3D. Niedrogi, a efekty są lepsze niż przy polecanych drogich markach. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 13:00 Odkryłam ostanio Miraculum różany- dla mnie rewelacja, wchłania się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_martusia Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 17:45 Ja ostatnio uwielbiam kosmeteki Ziaja - niedrogie i naprawde na super poziomie - w przedziale wiekowym 30+ tesuje obecnie na noc Aretina Q (rewelacja!!!) a na dzien Krem w kwasem hialuronowym (dopiero zaczynam stosowac wiec wstrzymam sie jeszcze z opinia). Choc stosowałam juz rózne kosmetyki i te b.drogie i te srednie - Ziaja ostatnio jest dla mnie hitem. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 20:42 ja tam w cuda i super drogie kremy nie wierze. Ziaja jest ok, AA, soraya, cokolwiek. To i tak zwykle jedno i to samo. Roznia sie opakowaniem i marketingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 03:38 Nie do końca, Mruwa. Spójrz na INCI i zobacz ile chemii jest w tanich, a ile w naturalnych/drogich. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 07:16 ee tam. Moja babcia (moja mama prawie tez) cale zycie uzywala wylacznie zwyklego kremu Nivea, takiego klasycznego w metalowej puszce. cere zawsze miala bardzo ladna. To bardziej kwestia genow, niz uzywanego kremu. Odpowiedz Link Zgłoś
ida771 Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 21:48 physiogel krem iwostin sensitia nawilżający Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: Dobry krem polećcie- proszę 17.01.12, 23:24 Zwykły marchewkowy nawilżający krem z Body Shopu, całe 19 zeta słoiczek. Bez nanosfer i innych dupereli, a buzia po kilku dniach robi się jak pupcia niemowlaka . Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 03:34 Marki ekologiczne: Phenome, Sanoflore, L'Occitane, Yves Rocher. Zaczęła mnie przerażać ilość chemii w kremach i kosmetykach w ogóle, nawet w aptecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Dobry krem polećcie- proszę 18.01.12, 07:58 nivea soft - jedyny jaki lubie, a testowałam pełno z wyzszych półek, a w kremy przeciwzmarszczkowe nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś