rimajka 16.06.04, 17:27 Witam! Czy któraś z Was miała nakładane kwasy owocowe na twarz? Jeśli tak to z jakim efektem? I za ile ? Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: kwasy owocowe 16.06.04, 19:00 Miałam zabieg eksfoliacji kwasami owocowymi Dermiki. Zabieg w gabinecie kosmetycznym, ma na celu złuszczenie zewnętrznej wartstwy naskórka w przypadku cery tłustej, trądzikowej czy bliznach po trądziku. Kasów nie wolno używac latem, kiedy świeci dużo słońca, najlepiej zimą. Ta kuracje przeprowadza się raz do roku, nie częściej. O innych zabiegach nie wiem, ten polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: kwasy owocowe 16.06.04, 19:57 A ile za to zapłaciłaś? I ile było zabiegów? Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: kwasy owocowe 17.06.04, 07:45 Ceny nie pamietam bo było to kilka lat temu, było ok 6-8 zabiegów po ok 20 minut, część preparatów musiałam kupić od kosmetyczki i używać w domu, to był chyba tonik i krem, ale pewna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś