Dodaj do ulubionych

dieta south beach

18.06.04, 11:44
Witam!
Mam pytanie - ile na niej schudłyście? I czy był to efekt trwały?
Pozdrawiam, Joanna
Obserwuj wątek
    • kuka9 Re: dieta south beach 20.06.04, 20:44
      Witam,
      ja stosuję south beach od tygodnia i mam 2 kg mniej. Czuję się o wiele lżejsza.
      Zostało mi jeszcze 10 kg ale jestem dobrej mysli. Od piątku piję też herbatę
      pu-erth, która ma pomóc i przyspieszyć gubienie kilogramów.
      • danik1 Re: dieta south beach 21.06.04, 15:11
        A na czym ta dieta polega? Macie gotowe menu???
    • peggy-sue Re: dieta south beach 22.06.04, 11:05
      hej!
      Ja też jestem zainteresowana tą dietą, mam artykuły z Twojego Stylu i Claudii, słyszałam też że są przepisy w Naj, tylko nie wiem, czy obecnym, czy poprzednim... W internecie niewiele udało mi się znaleźć. Chyba kupię książkę, i wtedy zamieszczę najważniejsze informacje na tym forum. Jeśli któraś z was trafi na coś w necie, proszę wstawcie link!
      Pozdr.
    • rimajka Re: dieta south beach 26.06.04, 12:34
      Hej!
      Właśnie zakupiłam książkę o tej diecie. Przeczytam i dam znać!
      Joanna
      • agra_edziecko Re: dieta south beach 27.06.04, 10:07
        Witam!
        Bylabym zainteresowana informacjami na temat tej diety,mam pare zbednych kg na
        plusie.Przede wszystkim napiszcie,czy warto kupic ksiazke,a do dziewczyny ktore
        juz stosuja diete-napiszcie co konkretnie jecie?Wiem,ze ta dieta nie narzuca
        ilosci,ale kaze wykluczyc pewne rzeczy,jak komponujecie posilki?
        Pozdrawiam
        • bebejot Re: dieta south beach 27.06.04, 22:10
          www.southbeachdiet.com/
          To dla anglojęzycznych

Pozdrawiam
    • mon7 Re: dieta south beach 28.06.04, 10:12
      sorry, jesli bede medrkowac ale bedac u fryzjera pobieznie przeczytalam artykul
      w Claudii nt. tej diety i okazuje sie, ze w 90% przypomina sposob Montignaca. A
      o tym sposobie zywienia duzo tu juz bylo, prosze panie -specjalistki od
      Montignaca o komentarz ale naprawde bardzo duzo sie zgadza. ja na Montignacu
      schudlam bez wysilku 3kg w ciagu 2 miesiecy. sa lepsze ode mnnie. Nie jem chleba
      (oprocz suchych), nie jem ryzu bialego, kukurydzy, marchwi gotowanej i nie
      mieszam weglowodanow z tluszczami . nie moge wszystkiego opisac, ale w ogole
      nie tyje a jem.
      • lola211 Re: dieta south beach 04.07.04, 19:05
        Rzeczywiscie, wiele podobienstw, z tym ze przez pierwsze 2 tygodnie jest
        wiekszy rygor, bo nie je sie owoców, ziaren, pieczywa, ryzu, makaronu, zatem z
        wegli pozostaja warzywa i nabial, orzechy.
        Mozna jesc miesa chude, ryby, jajka, sery, do tego warzywka.
        Po 2 tyg. stopniowo wprowadza sie wegle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka