Dodaj do ulubionych

dieta light

19.05.12, 02:49
Dziewczyny,przez zime przytylam 5kg,nie wiem jak ja moglam do tego dopuscic,ale stalo sie i pomimo,ze nie wiele widac,to ciasno mi we wlasnych ciuchach.
Co sadzicie o tej diecie light,piec kilo nie duzo moze uda mi sie na niej schudnac szybko i bez jakiegos specjalnego kombinowania.Jakies koktajle przez trzy tygodnie,wytrzymac wytrzymam,ale czy to zdrowe?
Nie mam pojecia o dietach nigdy nie tylam,a teraz imprezy mnie zgubily alkohol.pizze itp.Dramat.
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: dieta light 19.05.12, 09:30
      problemem nie jest schudnięcie a utrzymanie wagi.
      daj sobie spokoj z dietą, nie jedz kolacji, ogranicz słodycze i zbędne przekąski, dołóż troche ruchu i te 5kg same spadną.
      • dziennik-niecodziennik Re: dieta light 19.05.12, 09:31
        PS. są większe dramaty niz przytycie 5kg... wink
    • antyideal Re: dieta light 19.05.12, 09:46
      Eeej, miesiac temu zaliłas sie,
      ze nie mozesz przytyc..wink
      • dziennik-niecodziennik Re: dieta light 19.05.12, 09:53
        no ale teraz ma zareklamowac Diete Light i co poradzisz no... wink
        • antyideal Re: dieta light 19.05.12, 13:13
          A moze wygrzebała z szafy letnie ciuchy i
          zmieniła zdanie wink
    • girl.anachronism Re: dieta light 19.05.12, 14:24
      nie wierzę w produkty light, przecież nie będziesz ich jeść przez całe życie. jeśli zastosujesz taką dietę, to później jeśli zjesz cokolwiek spoza listy dozwolonych produktów (a to nieuniknione) przytyjesz z powrotem. poza tym diety są pomocne przy zrzucaniu wagi rzędu 20-30 kg, przy 5 kg jedyne co warto zrobić to zacząć ćwiczyć i ograniczać podjadanie, a skupić się na głównych posiłkach i starać się przyrządzać je jak najrozsądniej.
    • mrrraaau Re: dieta light 19.05.12, 23:02
      Produkty light są niestety o wiele bardziej szkodliwe i czasem bardziej tuczące niż produkty normalne...

Jeśli chcesz zdrowo żyć, dobrze zjeść i utrzymać wagę poczytaj o indeksie glikemicznym. Opierając się na produktach o niskim IG można zdziałać cuda smile
    • jola-kotka Re: dieta light 20.05.12, 02:40
      Tak chcialam przytyc i niestety mi sie udalo,ogolnie mam niedowage,ale teraz czuje sie strasznie,jak zakladam swoje ubrania,ktore sa ciasne wydaje mi sie,ze jestem jakims baleronem.
      • xika_da_selva Re: dieta light 20.05.12, 14:57
        ¨ogolnie masz niedowage¨- ogolnie czyli kiedy? Miesiac temu czy teraz, po przytyciu 5 kg? Jesli mialas niedowage i przytylas te 5 kg to najwyrazniej teraz wygladasz jak czlowiek.
        Mniej slodyczy, mniej alkoholu, wiecej warzyw i regularny wysilek fizyczny (od silowni po seks, bylebys sie troche zmeczyla).
      • makrauchenia55 Re: dieta light 20.05.12, 20:33
        jola-kotka napisał(a):

> Tak chcialam przytyc i niestety mi sie udalo,ogolnie mam niedowage,ale teraz cz
        > uje sie strasznie,jak zakladam swoje ubrania,ktore sa ciasne wydaje mi sie,ze j
        > estem jakims baleronem.
        Tutaj masz dietę (z przepisami), na której schudniesz i nie przytyjesz
        www.natemat.com.pl/diety/diety-odchudzajace-zdrowotne/sposoby-na-odchudzanie.htmlpozdrawiam
        M.
    • lopezik85 Re: dieta light 20.04.13, 22:20
      Witam wszystkich ja osobiście polecam Dietę Light jestem z niej bardzo zadowolona lato się zbliża zbędne kilogramy znikają mam siedzącą pracę niby nie jem dużo, ale po zimie zrobiłam przegląd garderoby i nie mogłam się zmieścić w letnie ciuszki. Czytałam na ten temat dużo zasięgnęłam opinii farmaceutki znajomej i się zdecydowałam i nie żałuję! Odradzam kupowania w aptekach stacjonarnych, w necie ta dieta jest o wiele tańsza ja kupuję tutaj www.efarm24.pl/category/164 ,dieta-light w ciągu 2 tyg schudłam 5 kg wink
      • Gość: migotka Re: dieta light IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 25.03.15, 23:00
        A ja odradzam zakup na efarm24.pl To oszuści
        Otrzymałam inny lek niż zamówiłam (inny producent, inna dawka, inne skład). Przesyłka kurierska zrealizowana po dwóch tygodniach od opłacenia.
        De facto wyszło dużo drożej i dłużej niż w najbliższej aptece
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka