misinka81 29.06.04, 14:29 Witam Mam pytanie dotyczące tej metody: czy macie może jakieś namiary na strony www, gdzie są opisane te ćwiczenia?Na razie nie mam kasy na książkę Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flaska Re: super metoda Pilates 06.07.04, 01:21 jeśli uda mi sie ściagnąć coś sensownego , to mogę przeslać Ci na płycie pozdrawiam , ewa Odpowiedz Link Zgłoś
flaska Re: super metoda Pilates 06.07.04, 16:36 mam też opis ze zdjęciami i bez - po angielsku( ale to jest tylko kilka ćwiczeń) -te mogę Ci poslać na maila. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: super metoda Pilates 07.07.04, 14:52 a czy ja moglabym poprosic na maila? dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: super metoda Pilates 08.07.04, 12:14 la_lunia@gazeta.pl z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
polinetka Re: super metoda Pilates 08.07.04, 12:42 Ja też bym prosiła adres gazetowy. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
korba07 Re: super metoda Pilates 09.07.04, 11:33 i ja też proszę info o Pilates-sie na adres korba07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
flaska Re: super metoda Pilates 09.07.04, 13:26 Dziewczyny ! To jest strona o metodzie : www.pilates.pl/ opisu ćwiczeń nie ma. Te ktore mam to jest tylko klilka ćwiczeń i to głównie chyba rozciągajacych. Całe zestawy mam do odtwarzania na komputerze (chyba w avi i mozna je ściagnać jakims programem p2p) . Jesli któraś uzywa takiego -to moge jej spisać nazwy i wielkości plików , które mam i co na nich mniej wiecej jest (sama jeszcze dokładnie nie przejrzałam ). Mogę też nagrać na plytę i wysłać pocztą jednej osobie , a ona prześle to kolejnej jak juz sobie przegra . pozdrawiam , ewa moj adres : eflaska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś