Dodaj do ulubionych

zmysłowe zapachy

06.07.17, 11:13
zwykle lubuje sie w swiezych cytrusowych zapachach i takie glownie mam, ale szykuje mi sie romantyczny wyjazd i pomyslalam, ze cos moze sobie odmienie. Podpowiedzcie w jaki zapach mam sie "ubrać" na mega romantyczny wyjazd z kolacją przy swiecach. Nie lubie orientalnych i bardzo ciezkich klimatow, acha i wanilii tez nie lubie.
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:16
      zależy z kim ten wyjazd
      dla jednego romantyczny będzie zapach bzu, dla innego - golonki
      • troompka Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:53
        heh, podejrzewam, ze golonką moj małzonek by nie pogardził, ale zeby tak do łóżka to juz moze niekoniecznie.
    • dido_dido Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:18
      Róża.
      Dla mnie świeża i lekka

Baw się dobrze na tym romantycznym wyjeździe smile
    • konwalka Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:22
      Zapach musi się zgrać z toba. Nie można kupować w ciemno. Ja ostatnio spowijam się w morska odsłonę eau de merveilles hermesa. Dla mnie perfekcyjny.
    • adriana.la.cerva Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:23
      A Prada ? Candy Gloss
    • nutella_fan Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:30
      Dla mnie takim jest Eden od Cacharela, niesamowity zapach i naprawdę inny niż wszystkie. Przecudowny. Kocham go od 15 lat.
    • snakelilith Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:33
      Zostań przy cytrusach. Najlepszy i najbardziej podniecający zapach, to ten, który kojarzy się stale z tobą, a nie jakiś one-hit wonder, którego więcej nosić nie będziesz. Możliwe nawet, że twój wybranek będzie nowym zapachem poirytowany, mężczyźni też mają swoje indywidualne zapachowe preferencje, a skoro on zna cię (i chce) zapachowo taką, a nie inną, to nowym zapachem możesz wiele zepsuć. I to akurat na wyjeździe, gdzie po niefortunnej próbie nie można przeprać ubrań i pościeli.
      • troompka Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:51
        a to mi dalas do myslenia.....moze to i racja!
    • alpepe Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:35
      My scent Trussardi Recenzja jednego z kochanków: "aż się chce cały czas wąchać"
    • kondolyza Re: zmysłowe zapachy 06.07.17, 11:45
      dla mnie zmyslowy jest dune diora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka