wioolinka 07.11.04, 10:54 Dziewczyny pomóżcie mi wybrać dobry krem matujący.Moim problemem jest bardzo świecąca się skóra twarzy,kupiłam nie dawno krem "soraya" właśnie matujący,ale nie bardzo skutkuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jklk Re: kremy matujące 07.11.04, 13:05 Czasem stosuję Garnier czysta skóra (w takiej seledynowej tubce). Trochę pomaga, ale też nie na sto procent. Odpowiedz Link Zgłoś
a_bizon Re: kremy matujące 07.11.04, 17:41 Dla mnie najlepszy jest Normaderm Vichy, naprawdę bardzo dobrze matowi skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: kremy matujące 12.11.04, 08:29 garnier czysta skora -u mnie dziala ale niestety przez okolo pol dnia tak do popoludnia zaleta jest stosunkowo niska cena jak na matujacy ok14zł za tubke pachnie cynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aanniittaa Re: kremy matujące 15.11.04, 10:59 Ja używam Lirene i jest bardzo dobry. Niezły jest też krem matujący Pondsa. A na Vichy niestety mnie nie stac. słyszałam dużo dobrego o kosmetykach Iwostinu, ale jeszcze nie próbowałam. Pozdrawiam - Anita. Odpowiedz Link Zgłoś
meczkosia Re: kremy matujące 15.11.04, 13:50 ja też stosowałam Normaderm Vischy-jest naprawdę rewelacyjny. poza efektem matującym też wygładza skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
lou25 Re: kremy matujące 15.11.04, 14:19 Najlepszy, na jaki trafilam, to Krem Matujacy AA Oceanic. Matuje i wygladza. Dziala dosyc dlugo, na pewno ponad 8 godzin. Kosztuje ok. 18 zl. Dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś