alexsc 13.07.05, 12:54 Gdzie kupujecie lub będziecie kupować ubrania ciążowe żeby nie wyglądać jak słonice w workach? W pierwszej ciązy zdażyło mi się zaopatrzyc na stronie www.mamadama.pl ale może znacie jeszcze jakies inne sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_1804 Re: Ubiory ciążowe 13.07.05, 14:31 Polecam www.happymum.pl Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: Ubiory ciążowe 20.07.05, 19:17 Jak bylam w ciazy kupilam kilka ciuchow w 9fashion (www.9fashion.pl), ale polecam tez: www.heymama.pl www.bebefield.pl Zajrzyj tez na allegro, mozna znalezc wiele fajnych rzeczy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
unika1 Re: Ubiory ciążowe 27.07.05, 21:18 z tego co pamietam to hyba sowa_hu_hu prowadzi sklep internetowy z takimi ciuszkami,musiałabys ja wysledzić na forum i zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanka2 Re: Ubiory ciążowe 31.07.05, 22:50 polecem www.9fashion.pl, wygodne, modne , fajne ciuszki które projektuje młoda mama. Jest sklep w Łodzi oraz mozna je nabyć w niektórych sklepach z odzieżą ciązową np w Wawie. po 15 sieprnia bedize super kolekcja na jesień. pozdrawiam M& Zuzia 2 w 1 ) Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 Re: Ubiory ciążowe 07.08.05, 01:20 popieram - zamówiłam spodenki, po dwóch dniach przyszły - są fajne, ładne, dobrego gatunku i na te 4, 5 moiesięcy ciąży ostatnie na pewno jak znalazł. Pewno jeszce coś tam kupię, bo to super wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Ubiory ciążowe 08.08.05, 15:54 Wszystkim mamusiom dziękuję za radę. Poszukam i zrobię zakupy na razie jeszcze mieszczę się w swoje nie-ciążowe ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś