Dodaj do ulubionych

Słyszałyście ?? dla odchudzających sie

27.08.05, 12:45
Podobno klinika Dr.Kwaśniewskiego bankrutuje i ma wiele pozwów d sądu???
Dieta ta się nie sprawdziła, ale heca a ja tak zachwalałam swego czasu ten
rodzaj odchudzania się!
Może ktoś coś wie na ten temat???
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa1 Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 27.08.05, 14:22
      palka_zapalka napisała:

> Podobno klinika Dr.Kwaśniewskiego bankrutuje i ma wiele pozwów d sądu???
      > Dieta ta się nie sprawdziła, ale heca a ja tak zachwalałam swego czasu ten
      > rodzaj odchudzania się!
      > Może ktoś coś wie na ten temat???

Wcale się nie dziwię, tzn tym niedoszłym odchudzonym grubasom. Jak ktoś jest
      tłusty i chce schudnąć to niestety musi trzymać dietę do końca życia.A grubasy
      pewnie pochudły i wróciły do starych przyzwyczajeń i pojawił się efekt jojo.
      Przykre, ale sami są sobie winni. Mam nadzieję że poprzegrywają sprawy.
    • ykke Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 27.08.05, 15:20
      A dla mnie to cudowna wiadomość. Na owego doktora to patrzec nie moge i słuchac
      o nim tym bardziej. Ciekawe jak by świat wygladał gdyby wszyscy tym tłustym
      mięskiem sie zajadali. Każdy: zagródka, stadko swinek i krwawy pieniek obok...
      Sorki, może to nie to forum do tego, ale ulżyc sobie musiałam...
      • 18lipcowa1 Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 27.08.05, 15:28
        ykke napisała:

> A dla mnie to cudowna wiadomość. Na owego doktora to patrzec nie moge i
        słuchac
        >
        > o nim tym bardziej. Ciekawe jak by świat wygladał gdyby wszyscy tym tłustym
        > mięskiem sie zajadali.

To fakt. Ta dieta od poczatku budziła moje wątpliwości, ja nigdy bym się na nią
        nie zdecydowała. Wystarczy że zjem coś tłustego- zaraz mnie mdli. Owszem jem,
        lubię mięs, frytki, to co smażone, przyprawione, ale w tej diecie tego
        wszystkiego za dużo.

Każdy: zagródka, stadko swinek i krwawy pieniek obok...
        > Sorki, może to nie to forum do tego, ale ulżyc sobie musiałam...
    • palka_zapalka Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 28.08.05, 20:45
      Ja na tej dieie schudłam w 6 miesięcy ponad 10 kg ni mi się nie działo robiłam
      fajne potrawy i nie lejąe sie łuszczem, ale smacznewink
      wiadomość dla lipcowej; ludzie złożyli pozwy nie dlatego ze osiągneli efekt jojo
      tylko dlatego że kuracja ta bardzo zaszkodziła im zdrowotnie( przy konsultacji
      lekarskiej że mogą stosowa dietę optymalną - nie mogli)
      • maya2006 palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 20:48
        bo chetnie poczytam. tzn. nie o diecie, a o tych problemach?
        • palka_zapalka Re: palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 21:06
          te wiadomości mam od lekarza mojego męża, stosowaliśmy razem tę dietę teraz
          mężowi troszkę się przytyło i zapytał zy może znów przejsc na tę dięte
          powiedział mu lekarz aby zadzwonił do Kliniki Dr.Kwaśniewskiego i spytał o wolne
          miejsca na kurację- i tak od słowa do słowa i okazało sie ze coś tam sie dzieje
          nie takcrying
          ale wiesz poszukam czegoś to Ci na ten wątek podrzcę jak znajdęwink
          • maya2006 Re: palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 21:11
            palka bardzo proszesmile)) interesuje mnie bardzo. probowalam sama znalezc , ale
            cusik chyba zle szukamsmile
          • l.e.a Re: palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 21:12
            Odchudzam się, mam dietę opracowaną przez moich lekarzy. Znam 3 osoby, które
            bardzo schudły po Diecie Kwaśniewskiego, jedna to aż 20kg pytałam lekarza, czy
            to możliwe - możliwe a jakże, nawet mi lekarz tłumaczył dlaczego, bo mięso ma
            niski indeks glikemiczny ale dieta Kwaśniewskiego to również tłuste potrawy
            niestety, zawieraja ogrom cholesterolu, który zapycha tętnice i żyły, co
            doprowadza w efekcie do chorób układu krążena i bardzo często do zawału.
            • palka_zapalka szukam i nic 28.08.05, 21:23
              chyba nie ujawniają tegowink
              Ja powiem jedno kiedyś bardzo przytyłam nawet nie było tak tragiznie ale ja się
              źle czułam wzrost 165 i waga 62 kg po diecie 51 wink
              Super!
              Mąż jest wysokociśnieniowcem też stosował, ale kardiolog definitywnie zabronił.
              Każdy ma inne spojrzenie na tę dietę ja sie dobrze czułam i co ważne schudłam i
              bez efektu jojawink
              Jednak deyzje jak sie odchudzać aby sobie nie zaszkdzić podejmuje lekarz wink
              • kokolores Prosze bardzo 28.08.05, 21:31
                odchudzanie.konin.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=1
                www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=616&poddzial=Dieta
                www.wprost.pl/drukuj/?O=50791
                • palka_zapalka Dziękuję bardzo ;) 28.08.05, 21:34

• kasiali2 Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 31.08.05, 14:58
      No i dobrze. Ta dieta z założenia nie mogła powodować chudnięcia. Bo i jak??
      Objadając się wszystkim co najbardziej tłuste, tuczące??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka