palka_zapalka 27.08.05, 12:45 Podobno klinika Dr.Kwaśniewskiego bankrutuje i ma wiele pozwów d sądu??? Dieta ta się nie sprawdziła, ale heca a ja tak zachwalałam swego czasu ten rodzaj odchudzania się! Może ktoś coś wie na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa1 Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 27.08.05, 14:22 palka_zapalka napisała: > Podobno klinika Dr.Kwaśniewskiego bankrutuje i ma wiele pozwów d sądu??? > Dieta ta się nie sprawdziła, ale heca a ja tak zachwalałam swego czasu ten > rodzaj odchudzania się! > Może ktoś coś wie na ten temat??? Wcale się nie dziwię, tzn tym niedoszłym odchudzonym grubasom. Jak ktoś jest tłusty i chce schudnąć to niestety musi trzymać dietę do końca życia.A grubasy pewnie pochudły i wróciły do starych przyzwyczajeń i pojawił się efekt jojo. Przykre, ale sami są sobie winni. Mam nadzieję że poprzegrywają sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 27.08.05, 15:20 A dla mnie to cudowna wiadomość. Na owego doktora to patrzec nie moge i słuchac o nim tym bardziej. Ciekawe jak by świat wygladał gdyby wszyscy tym tłustym mięskiem sie zajadali. Każdy: zagródka, stadko swinek i krwawy pieniek obok... Sorki, może to nie to forum do tego, ale ulżyc sobie musiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa1 Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 27.08.05, 15:28 ykke napisała: > A dla mnie to cudowna wiadomość. Na owego doktora to patrzec nie moge i słuchac > > o nim tym bardziej. Ciekawe jak by świat wygladał gdyby wszyscy tym tłustym > mięskiem sie zajadali. To fakt. Ta dieta od poczatku budziła moje wątpliwości, ja nigdy bym się na nią nie zdecydowała. Wystarczy że zjem coś tłustego- zaraz mnie mdli. Owszem jem, lubię mięs, frytki, to co smażone, przyprawione, ale w tej diecie tego wszystkiego za dużo. Każdy: zagródka, stadko swinek i krwawy pieniek obok... > Sorki, może to nie to forum do tego, ale ulżyc sobie musiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 28.08.05, 20:45 Ja na tej dieie schudłam w 6 miesięcy ponad 10 kg ni mi się nie działo robiłam fajne potrawy i nie lejąe sie łuszczem, ale smaczne wiadomość dla lipcowej; ludzie złożyli pozwy nie dlatego ze osiągneli efekt jojo tylko dlatego że kuracja ta bardzo zaszkodziła im zdrowotnie( przy konsultacji lekarskiej że mogą stosowa dietę optymalną - nie mogli) Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 20:48 bo chetnie poczytam. tzn. nie o diecie, a o tych problemach? Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 21:06 te wiadomości mam od lekarza mojego męża, stosowaliśmy razem tę dietę teraz mężowi troszkę się przytyło i zapytał zy może znów przejsc na tę dięte powiedział mu lekarz aby zadzwonił do Kliniki Dr.Kwaśniewskiego i spytał o wolne miejsca na kurację- i tak od słowa do słowa i okazało sie ze coś tam sie dzieje nie tak ale wiesz poszukam czegoś to Ci na ten wątek podrzcę jak znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 21:11 palka bardzo prosze)) interesuje mnie bardzo. probowalam sama znalezc , ale cusik chyba zle szukam Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: palka a jest cos o tym na necie? 28.08.05, 21:12 Odchudzam się, mam dietę opracowaną przez moich lekarzy. Znam 3 osoby, które bardzo schudły po Diecie Kwaśniewskiego, jedna to aż 20kg pytałam lekarza, czy to możliwe - możliwe a jakże, nawet mi lekarz tłumaczył dlaczego, bo mięso ma niski indeks glikemiczny ale dieta Kwaśniewskiego to również tłuste potrawy niestety, zawieraja ogrom cholesterolu, który zapycha tętnice i żyły, co doprowadza w efekcie do chorób układu krążena i bardzo często do zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka szukam i nic 28.08.05, 21:23 chyba nie ujawniają tego Ja powiem jedno kiedyś bardzo przytyłam nawet nie było tak tragiznie ale ja się źle czułam wzrost 165 i waga 62 kg po diecie 51 Super! Mąż jest wysokociśnieniowcem też stosował, ale kardiolog definitywnie zabronił. Każdy ma inne spojrzenie na tę dietę ja sie dobrze czułam i co ważne schudłam i bez efektu joja Jednak deyzje jak sie odchudzać aby sobie nie zaszkdzić podejmuje lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Prosze bardzo 28.08.05, 21:31 odchudzanie.konin.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=1 www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=616&poddzial=Dieta www.wprost.pl/drukuj/?O=50791 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: Słyszałyście ?? dla odchudzających sie 31.08.05, 14:58 No i dobrze. Ta dieta z założenia nie mogła powodować chudnięcia. Bo i jak?? Objadając się wszystkim co najbardziej tłuste, tuczące?? Odpowiedz Link Zgłoś