pade 06.12.05, 10:06 Interesuje mnie zwłaszcza krem pod oczy. Czy warto? Do moderatorek: wiem, że to nie forum mama-cud, ale przeszukałam tamto forum i znalazłam tylko jeden wpis. Czy mój wątek mógłby tu pozostać do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1302 Re: Myokine-Vichy ktoś używa? 06.12.05, 10:09 Zakupiłam krem pod oczy i krem do twarzy Myokine. Stosuje od około 3 tygodni. Owszem twarz wygładzona, ale czy zmarszczki mimiczne rzeczywiście się zmniejszyły, tego z ręką na sercu powiedzieć nie mogę. Może jeszcze za krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Myokine-Vichy ktoś używa? 06.12.05, 10:20 Używałam kremu pod oczy przez kilka miesiecy. Powiem szczerze, że owszem tak jak przedmówczyni, skóra została rozjaśniona, nabrała blasku, ale zmarszczki jakie były takie są. A może jestem jeszcze za młoda Odpowiedz Link Zgłoś
agz75 Re: Myokine-Vichy ktoś używa? 06.12.05, 19:16 ja używam i nie widzę rewelacyjnych efektów, takie same miałam używając kremu avonu Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Myokine-Vichy ktoś używa? 06.12.05, 22:23 Ja używam i bardzo lubię Kupuję na zamianę z Oligo25. Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 generalnie tak 09.12.05, 10:13 ale nie wiem ile masz lat, bo Myokine zdaje sie jest dla kobiet dojrzalych. W razie czego polecam Lift Activ pro pod oczy - ale zapytaj w aptece, tam powinni ci dobrze doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: generalnie tak 19.12.05, 09:47 Myokine jest dla kobiet po 30 roku życia a Liftaktiv po 40-stce Odpowiedz Link Zgłoś