ziazia17 09.12.05, 07:08 Czy są tu jakieś emamy, które odchudzały lub odchudzają się taką metodą? Chciałabym ją zastosować i zbieram informacje, czy warto. Pozdrawiam Was, zyczę miłego dnia, wszak do Świąt już tak niedaleko Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: balon w żołądku 09.12.05, 09:39 a nie wystarczy po prostu mniej pochlaniac? Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: balon w żołądku 09.12.05, 11:02 18_lipcowa napisała: > a nie wystarczy po prostu mniej pochlaniac? o to to wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mabasia Re: balon w żołądku 10.12.05, 08:18 A nie wystarczy po prosu być miłym... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: balon w żołądku 10.12.05, 13:12 mabasia napisała: > A nie wystarczy po prosu być miłym... ale o co Ci teraz chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: balon w żołądku 09.12.05, 10:49 Spróbuj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=580 Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: balon w żołądku 09.12.05, 17:20 Lipcowa ja nie pytam ciebie i twojego chórku ( wszak jesteś suuuuper laska), tylko osób raczej puszystych. I przede wszystkim EMAM ( a ty niestety się do nich nie zaliczasz). Do tej pory jakoś ( choć z trudem) znosiłam twoją obecność na forum i te wszystkie "niby rady" małolatki, ale jak mi się wtryniasz nie pytana- muszę reagować. Rozumiesz prawda? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: balon w żołądku 09.12.05, 17:23 Czajkax dzięki, metodę znam, schudłam dzięki niej 12 kg, ale teraz mam tak mało czasu na gotowanie, że niestety waga zaczyna się zmieniać ( niebezpiecznie). Mieszkowamamo również dziękuję- zajrzę może tam ktoś się będzie mógł podzielić wrażeniami z balonem. Pa dziewczyny Magda Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: balon w żołądku 09.12.05, 18:25 siostra mojej koleżanki z pracy miała zakładany balon w jakiejś klinice w Łodzi ce 2 m-ce temu w poniedziałek zapytam co i jak no i czy efekty są Odpowiedz Link Zgłoś
gosiiik Re: balon w żołądku 10.12.05, 01:40 18_lipcowa jakby się głupio nie odezwała to by chyba chora była. Taka jej uroda widać. Z tego co widze to udziela sie na wielu forach. Jej wypowiedzi są raczej bez sensu ale mimo negatywnych odpowiedzi dziewczyn ona nadal myśli że jest fajna. no cóz... Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: balon w żołądku 10.12.05, 14:03 Malgog, czekam z niecierpliwością do poniedziałku- to byłyby informacje ze źródła, a takich właśnie potrzebuję. Nie chcę wydawać 7000 na jakiś niewypał. Pozdrawiam serdecznie, prawie wszystkim Wam dziękuję za odpowiedzi- Magda Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: balon w żołądku 11.12.05, 20:54 Czepiacie się tej Lipiec jakby iewiadomo co głupiego powiedziała. To proste zdanie, ale jakże logiczne: "a nie wystarczy po prostu mniej pochlaniac?" Prawda stara jak świat. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: balon w żołądku 13.12.05, 19:01 No więc piszę już siostra mojej koleżanki miała zakładany balon tu www.pulsmed.com.pl/document.php?id=7&pageNo=2&ctgSelect=7&module=menuTree kosztowało coś ce 7500 sam zabieg + recepta na leki do wykupienia - leki były w celu "uspokojenia żoładka" bo po zabiegu był "odruch wymiotny" - żołądek próbował wyrzucic ciało obce - po kilku dniach brania leków wszystko wróciło do normy od początku sam zabieg jest w narkozie , z osobą poddającą się zabiegowi powinien być ktoś bo samopoczucie jest kiepskie - rano przyjmują w klinice, jakieś badania, potem krótka narkoza i wprowadzają balon przez gardło, wybudzają, troche sie zostaje i po południu wraca sie do domu, raczej w fatalnym stanie, samopoczucie tragiczne przez pierwsze dni ale potem OK organizm przyzwyczaja się do tego balona i ... waga spada, zdaja się mniej efekty sa i ta siostra jest baaaardzo zadowolona, można zrzucic do 25% wagi, ile dokładnie ona % zrzuciała nie wiem, ale Agnieszka (ta moja koleżanka) twierdzi, że widać efekty, a jeszcze ten balon ma być 2 m-ce balon jest zakładany na 6 m-cy, ona juz w lutym ma mieć wyjmowany to był typ dziewczyny, która po prostu nie mogła zrzucić kilogramów bo kochała jeść i ta metoda to była ostatnia deska ratunku tam podobno jest mnóstwo młodych ludzi, którzy z różnych powodów nie mogą zejśc z wagi ona jest zadowolona, czuje się świetnie acha, oni chyba zalecają potem jakąś dietę ale to raczej jest naturalne to tak na szybko bo mi dzieciaki wrzeszczą nad głową jeśli będziesz miała na cito jakieś pytania pisz na priv malgog Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: balon w żołądku 13.12.05, 20:50 bardzo Ci dziękuję, prześpię się z problemem (wyszukałam też tam tzw. opaski na zołądek). Najbardziej martwię się, czy po wyjęciu balonu nie wraca się do wagi. Jedyna osoba, którą znam mająca balon, po wyjęciu zaczyna tyć. Nie chcę wywalić 7500 zł i wrócić do swoich kilogramów. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, dziękuję Ci, że mogę jeszcze się do Ciebie odezwać w razie pytań. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: balon w żołądku 18.12.05, 17:51 no czy siostra mojej koleżanki po wyjęciu balona nie zacznie tyć ??? na to pytanie bedę znała odpowiedź ce kwiecień-maj jak minie kilka miesięcy od wyjęcia balona )))))) nawiasem mówiąc ja mam "odwrotny problem" bo chciałabym mieć kilka kilogramów więcej a nic nie działa i tak źle i tak niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś