Dodaj do ulubionych

wacu well Warszawa

18.03.06, 15:43
Kto wie gdzie w Warszawie wykonują zabiegi Wacu well?
Obserwuj wątek
    • justiniano Re: wacu well Warszawa 20.03.06, 12:18
      www.freya.com.pl

na Zaciszu, ładny duży salon.
      • moniqep Re: wacu well Warszawa 21.03.06, 16:12
        Ok bylam na stronie freya.Rzeczywiscie 12 zabiegow to 250 zl.Az trudno uwezyc
        ,ze moze to byc skuteczne(zwlaszcza na cellilit).Wydalam majatek na rozne
        zabiegi i efekt zerowy. Zdziwila mnie tak niska cena.Warto wiec sprowac,najwyzej
        sie nie uda a jednat troszke sie czlowiek porusza.Szkoda tylko.ze Targowek jest
        dla mnie za daleko.Moze znacie jakies salony w zachodniej czesci Warszawy. (Bemowo)
    • ewus2005 Re: wacu well Warszawa 20.03.06, 21:11
      Również przy Rondzie ONZ w www.celebrity.com.pl
      • meg1112 Re: wacu well Warszawa 20.03.06, 23:19
        we Freyi taniej... 12 zabiegów tylko 250zł, sama uczeszczam do nich
        • ewus2005 Re: wacu well Warszawa 21.03.06, 15:14
          Cen nie porowynawalam, tylko podalam info, ze tam tez jest. Chyba rzeczywiscie
          Celebrity jest nieco drozsze niz inne gabinety tego typu. Ja chcialam tam
          chodzic na vacuwell (mam znacznie blizej niz do tego na targowku), ale pani mi
          odradzila, poniewaz karmie piersia, a to jest dosc duzy wysilek i mozna stracic
          pokarm. Zamiast vacuwell, zapisalam sie na masaze odchudzajace i na wanne
          vichy. Po masazach mam takie siniaki, jakbym sie niezle przewrocila na nartach,
          poza tym to baaaaardzoooo boli. Myslalam, ze jestem bardziej wytrzymala na bol,
          a tu jednak jest inaczej, czasami az mi sie plakac chce.
        • moniqep Re: wacu well Warszawa 21.03.06, 15:59
          12 zabiegow tylko 250zl.? Czyli jeden zabieg kosztuje ok 20zl? Chyba cala seria
          kosztuje 2500zl.? troche sie pogubilam. Napiszcie jakie efekty.Czy cwiczycie na
          biezni czy na rowerku?
          • moniqep Re: wacu well Warszawa 21.03.06, 16:33
            Dla poruwnania.CelluLaser - laser zwalczajacy nie tylko sam cellulit ale takze
            powody jego powstawania (tak pisza w reklamie) jeden zabieg kosztuje
            250zl.Najlepiej jest wykupic pakiet 15 zabiegow czyli razem 3750zl. Mnostwo kasy
            i nie wiadomo czy zadziala?
            • meg1112 Re: wacu well Warszawa 21.03.06, 17:41
              vacu w pakiecie 12 zabiegów kosztuje 250zł, tak jak napisałam... chodze i jest
              dobrze... chudne i cellulit znika
              jeszcze 4 zabiegi mi zostały,

pozdr,
              magda
              • azurro69 Re: wacu well Warszawa 23.03.06, 13:57
                Meg, na tym sie biegnie czy szybki spacer?
                • meg1112 Re: wacu well Warszawa 23.03.06, 23:08
                  sama regulujesz predkość, ja jade na 6- jestto bardzo szybki spacer i jest
                  fajnie wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka