Dodaj do ulubionych

samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///można???

11.05.06, 20:07
Kupiłam sobie wczoraj johnson & Johnson , który tworzy opaleniezne .....jest
on z dodatkiem samoopalcza ..czuje po zapachu...Czy samopopalcze w ciązy sa
niewskazane??? Prosze o odp.
Obserwuj wątek
    • elieka można można 11.05.06, 20:22
      nie popadajmy w przesadę....
      Solarium zabronione, ale samoopalacza możesz śmiało używać wink
      • kasia_woo Re: można można 12.05.06, 09:35
        elieka napisała:

> nie popadajmy w przesadę....
        > Solarium zabronione, (...)

www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,427
        wszystko co w nadmiarze jest zabronione, i samoopalacz i solarium i siedzenie
        na słońcu!
    • guzmania Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 11.05.06, 20:47
      Ja używam samoopalacza sporadycznie i wszystko jest ok.
      • mmalicka21 Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 11.05.06, 21:22
        ja tez muszę zakupić bo taki bledzioch na porodówke to nie pójde w zyciu
    • ewik-78 oczywiście 11.05.06, 21:24
      ja też używam, pytałam lekarza i można

Ewa 23 t.c.
      • mariolka55 Re: oczywiście 11.05.06, 22:00
        ja uzywam,ale lekarz mnie zmylił zeby uwazacsad i juz sama nie wiem,zgłupiec
        mozna
        • mika_p Re: oczywiście 12.05.06, 00:47
          Uważać i najpierw przetrenować smarowanie na sucho, bo jak się okaże w pewnym
          momencie, że brzuch przeszkadza ci sięgnąć wszędzie, to będziesz w plamy albo
          smugi smile Albo może lekarz miał na myśli typowe dla kobiet w ciązy roztargnienie
          i chciał cię uczulić, zuważnić, żebyś posmarowała sobie na przykład obie nogi,
          a nie tylko jedną smile

Nie martw się.

A, jest jeszcze trzecia opcja, lekarz jako facet nie rozróżnia samoopalacza od
          farby do włosów, a coś mu sie majaczy, ze czegoś nie wolno i nie wie, czy to
          był balsam, czy może peeling.
          • mariolka55 Re: oczywiście 12.05.06, 08:55
            mika_p napisała:

> Uważać i najpierw przetrenować smarowanie na sucho, bo jak się okaże w pewnym
            > momencie, że brzuch przeszkadza ci sięgnąć wszędzie, to będziesz w plamy albo
            > smugi smile Albo może lekarz miał na myśli typowe dla kobiet w ciązy
            roztargnienie
            >
            > i chciał cię uczulić, zuważnić, żebyś posmarowała sobie na przykład obie
            nogi,
            > a nie tylko jedną smile
            >
            > Nie martw się.
            >
            > A, jest jeszcze trzecia opcja, lekarz jako facet nie rozróżnia samoopalacza
            od
            > farby do włosów, a coś mu sie majaczy, ze czegoś nie wolno i nie wie, czy to
            > był balsam, czy może peeling.
            >

smile))))))))))) lekarz babkasmile ale mówiła zeby nie smarowac brzucha i piersi,no
            piersi to ja nie smaruje bo nie gonie z gołymismile ale dekolt i brzuch smaruje,bo
            mi sie podoba taki ładny opalony brzuszek jak czasem gdzies delikatnie go
            widacsmile i co ????
            smarujecie brzuszki? no bo jeszcze rece czy nogi mozna trochu na słonku opalic
            a brzuszka niesad
      • lemon_1 Re: oczywiście 11.05.06, 23:47
        ja też używam samoopalacza, tylko nie mogę znieśc tego zapachu...
    • shamsa a ładnie to tak w ciąży popalać? 12.05.06, 00:22

• doral2 Re: a ładnie to tak w ciąży popalać? 12.05.06, 08:41
        samopopalacze grożą poparzeniami drugiego stopnia przy nieumiejętnym
        obsługiwaniu...
    • lankal84 Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 12.05.06, 09:07
      co do smarowania brzucha to nie wiem ale wiem ze z opalaniem niebo nei tylko przegrzewa sie dzieciaczek ale moze zostac taki ciemny juz do konca albo z plamami
    • yarpen111 Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 12.05.06, 10:20
      Ja uzywam samoopalacza na twarz i dekolt, tak raz na 3 dni.
      Smaruje sie raz dziennie balsamem brazujacym kolastyny, cała.
      Przeczytałam skład tego balsamu, nie znalazłam tam substancji zabronionych,
      więc chyba można. Lekarz kazał mi uważać z farbowaniem i kosmetykami do końca 3
      miseiąca. podobno dziecko moze nabawic sie alaregii od chemii. teraz jestem w 7
      tyg., i jak juz raz na jakis czas nie odmawiam sobie kosmetykow brazujacych.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka