karolinea 11.05.06, 20:07 Kupiłam sobie wczoraj johnson & Johnson , który tworzy opaleniezne .....jest on z dodatkiem samoopalcza ..czuje po zapachu...Czy samopopalcze w ciązy sa niewskazane??? Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka można można 11.05.06, 20:22 nie popadajmy w przesadę.... Solarium zabronione, ale samoopalacza możesz śmiało używać Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_woo Re: można można 12.05.06, 09:35 elieka napisała: > nie popadajmy w przesadę.... > Solarium zabronione, (...) www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,427 wszystko co w nadmiarze jest zabronione, i samoopalacz i solarium i siedzenie na słońcu! Odpowiedz Link Zgłoś
guzmania Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 11.05.06, 20:47 Ja używam samoopalacza sporadycznie i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 11.05.06, 21:22 ja tez muszę zakupić bo taki bledzioch na porodówke to nie pójde w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
ewik-78 oczywiście 11.05.06, 21:24 ja też używam, pytałam lekarza i można Ewa 23 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: oczywiście 11.05.06, 22:00 ja uzywam,ale lekarz mnie zmylił zeby uwazac i juz sama nie wiem,zgłupiec mozna Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: oczywiście 12.05.06, 00:47 Uważać i najpierw przetrenować smarowanie na sucho, bo jak się okaże w pewnym momencie, że brzuch przeszkadza ci sięgnąć wszędzie, to będziesz w plamy albo smugi Albo może lekarz miał na myśli typowe dla kobiet w ciązy roztargnienie i chciał cię uczulić, zuważnić, żebyś posmarowała sobie na przykład obie nogi, a nie tylko jedną Nie martw się. A, jest jeszcze trzecia opcja, lekarz jako facet nie rozróżnia samoopalacza od farby do włosów, a coś mu sie majaczy, ze czegoś nie wolno i nie wie, czy to był balsam, czy może peeling. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: oczywiście 12.05.06, 08:55 mika_p napisała: > Uważać i najpierw przetrenować smarowanie na sucho, bo jak się okaże w pewnym > momencie, że brzuch przeszkadza ci sięgnąć wszędzie, to będziesz w plamy albo > smugi Albo może lekarz miał na myśli typowe dla kobiet w ciązy roztargnienie > > i chciał cię uczulić, zuważnić, żebyś posmarowała sobie na przykład obie nogi, > a nie tylko jedną > > Nie martw się. > > A, jest jeszcze trzecia opcja, lekarz jako facet nie rozróżnia samoopalacza od > farby do włosów, a coś mu sie majaczy, ze czegoś nie wolno i nie wie, czy to > był balsam, czy może peeling. > ))))))))))) lekarz babka ale mówiła zeby nie smarowac brzucha i piersi,no piersi to ja nie smaruje bo nie gonie z gołymi ale dekolt i brzuch smaruje,bo mi sie podoba taki ładny opalony brzuszek jak czasem gdzies delikatnie go widac i co ???? smarujecie brzuszki? no bo jeszcze rece czy nogi mozna trochu na słonku opalic a brzuszka nie Odpowiedz Link Zgłoś
lemon_1 Re: oczywiście 11.05.06, 23:47 ja też używam samoopalacza, tylko nie mogę znieśc tego zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: a ładnie to tak w ciąży popalać? 12.05.06, 08:41 samopopalacze grożą poparzeniami drugiego stopnia przy nieumiejętnym obsługiwaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
lankal84 Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 12.05.06, 09:07 co do smarowania brzucha to nie wiem ale wiem ze z opalaniem niebo nei tylko przegrzewa sie dzieciaczek ale moze zostac taki ciemny juz do konca albo z plamami Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: samopopalacz...balsam z jego dodatkiem///możn 12.05.06, 10:20 Ja uzywam samoopalacza na twarz i dekolt, tak raz na 3 dni. Smaruje sie raz dziennie balsamem brazujacym kolastyny, cała. Przeczytałam skład tego balsamu, nie znalazłam tam substancji zabronionych, więc chyba można. Lekarz kazał mi uważać z farbowaniem i kosmetykami do końca 3 miseiąca. podobno dziecko moze nabawic sie alaregii od chemii. teraz jestem w 7 tyg., i jak juz raz na jakis czas nie odmawiam sobie kosmetykow brazujacych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś