alfa36 24.09.06, 22:42 Ktoś może stosował? Jeśli tak, to z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agastrusia Re: Masaż odchudzający 25.09.06, 08:25 Moja siostra kiedyś (10 lat temu) przez miesiąc codziennie robiła mi taki masaż. Pośladki wyglądały jak dwie brzoskwinki. Super sprawa tyle, że dość kosztowna jeśli kożysta sie z gabinetu odnowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mania2424 Re: Masaż odchudzający 25.09.06, 10:23 Ja miałam kiedys yakie masaże. To sie nazywa masaż izometryczny czyli na napiętych mięśniach. Rewelacyjny i polecam. Efekty są bardzo dobre. Tylko musisz pamiętac że dieta jest obowiązkowa a masaze tylko wspomagają i przyśpieszają. Ja jestem zadowolona jezeli jestes z Warszawy mogę ci dać namiary na masażyste, który mi robił masaże za bardzo przystępną cenę, duzo niższa niz w gabinetach... Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna72 Re: Masaż odchudzający 01.10.06, 17:33 chodziłam z dobrym efektem na masaże wyszczuplające z wykorzystanie bańki i specjalnie skomponowanej oliwy-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb masaż odchudza... masażystę... 02.10.06, 06:47 nie chcę Cię martwić, ale tak naprawdę masaż najbardziej odchudza tego, który masuje. To jest ciężka fizyczna praca. A masowany? Taki masaz może jedynie wspomóc, ale trzeba pamiętać o gimnastyce czy też innej formie ruchu i odpowiedniej diecie... Odpowiedz Link Zgłoś