malikowna 06.10.06, 20:53 czesc jestem mamą 16 msc mikołaja po ciąży zostało mi 7 kg muszę je "usunąć" może poodchudzamy się razem? będziemy się nawzajem wspierać myślałam o diecie kopenchaskiej czy jest ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:29 no niestey, przed ciążą ważyłam 56, a po ciązy 50, nie chciałabym jeszcze schudnać, ale gdybyś miała coś na dodanie kilogramów to chętnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-wiki Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:32 Czesc ja ja stosowalam jest rewelacyjna ale bylam tylko 6 dni i 6kg schudlam maz powiedzal ze juz wystarczy caly czas po diecie waze 55kg teraz zgubilam 1kg bo bylsmy w szpitalu tydzien ale nie tym tu mowa. jest bardzo ciezko ale jak masz silna wole to napewno wytrzymasz trzymam kciuki pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:33 po tej diecie odechcialo mi sie slodyczy na dobrych kilka lat. Odchudzalam sie tak 2x. Dieta jest ciezka i pelna wyrzeczen) Teraz raczej bym wrzucila ze 2 kg, zeby dociagnac do 50 kg Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: oxygen 06.10.06, 21:46 nie wierzę. bo wrażenie robisz szczupłej, ale wysokiej.... tylko mnie kukwa nie pytaj skad to wrażenie, bo pojęcia nie mam. ale haary napewno masz długaśne. tak czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxygen 06.10.06, 21:48 nie) mam krotkie i ciemne. Na sama sie czasem zastanawiam jak to jest: male bo wredne czy wredne bo male? Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: oxygen 07.10.06, 03:21 Ja dokladnie tak samo sobie Oxy wyobrazam-wysoka,szczupla,zgrabna laska. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta gacusia 07.10.06, 08:28 wiesz, tak naprawdę to oxygen może nas w maliny wpuszczać. ale bym się uśmiała, jakby się okazało, że tak naprawdę to duuuuża blondyna z ondulacją a'la mokra włoszka na łbie, pazurami w brokacie i elegantka w stylu późnego gierka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: dieta 06.10.06, 21:39 oj, moja droga... zaraz wylądujesz na saloniku lub w mama cud. A tak z innej strony.. dieta się podobno sprawdza, ale szybko kilogramy wracają. Ja 7 kg zrzuciałam na diecie białkowej, dzięki której nie chodziłam przynajmniej głodna. Mówi się dużo ze diety skąpe i głodówki nie odchudzają, bo organizm wyczuwa niedostatek pokarmów i wchodzi w metabolizm "stanu wojny" więc zwalnia by nie spalać, bo licho wie kiedy dostanie coś do posiłenia się. A jak już dostanie to skumuluje wszystko na te czarne godziny. powodzenia, najwazniejsza determinacja. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:49 Czy to ta dieta w której nie sporzywa sie węglowodanów i je sie same tłuste rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 22:42 Ja też odchudzałąm się po ciąży (mnie zawsze zostaje((WYtrzymałam całe dwa tyg.....pierwszy jest ok. natomiast, w drugim byłam bardzo słaba, kręciło mi się w głowie itd. schudłam 6-7 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 07.10.06, 03:23 Bylam na tej diecie 4 dni-nie wytrzymalam,ale schudlam 4,5kg.Od kilku tygodni probujemy z M pojsc na kopenhaska,ale nam brak odwagi(?) albo silnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
marzennak Re: dieta kopenchaska pomóżcie 07.10.06, 10:45 $ lata temu schudłam na kopenhaskiej 12 kg, z tym że wzięłam ją na dwa razy. Potem zaszłam w ciążę i przytyłam 20 kg, a po ciąży znów dieta i jestem szczupła. Jak sobie za dużo pozwolę i przytyję 2 kg, to potem i tak samo wszystko wraca do normy.A Gabriel właśnie skończył 2 latka. Nie wiem , może rzeczywiście dieta reguluje przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
malikowna Re: dieta kopenchaska pomóżcie 10.10.06, 21:11 no to co zaczynamy razem? od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em polecam wywalić z jadłospisu: 07.10.06, 10:55 1. pieczywo 2. ziemniaki 3. słodycze ja zleciałam 6 kilo w 2-3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
adriado Re: dieta kopenchaska pomóżcie 13.10.06, 18:21 Ja tą dietę stosowałam rok temu, schudłam 4 kg, po zimie objadając sie frytkami 3 wróciło, w lecie znów zgubiłam, a teraz znowu jestem na kopenhaskiej, zostało mi 6 dni do konca. Juz cos mi ubyło, ciuchy sa o wiele lużniejsze, za tydzień się zważę, dodam,że prawie codziennioe jeżdże na rowerze stacjonarnym tak 30-45 min.Chciałabym jeszcze co najmniej ze 3 kg zgubić, trzymajta kciukasy, aby sie udało malikowna a ty zaczełaś kopenhaska? Odpowiedz Link Zgłoś
malikowna Re: dieta kopenchaska pomóżcie 13.10.06, 20:54 cześć szczeze ci powiem ,że brak mi silnej woli, poza tym nie wiem jak rozwiązać problem posiłków w pracy, ja pracuję na zmiany od 8-16 i od 9.30- 18.30 więc niw wiem co wtedy z obiadem bo po przyjściu do domu jest już za późno, od 4 dni nie jem po 16 ewentualnie winogrona lub jabłko ale bardzo serdecznie Ci gratuluję i trzymam kciuki dzielna dziewucha jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olusia2284 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 05.12.06, 19:47 Siemka Ja także stosowałam tą dietę - za pierwszym razem schudłam 9 kg, za drugim 8 kg, a za trzecim 6 kg - dieta ta jednak mnie bardzo wycieńczyła, nie mówiąc już o tym jak bardzo rozregulowała mój układ pokarmowy ( A i tak po jakimś czasie, mimo iż jadłam mniej - owoce, warzywa, chude mięso itp. to trochę przytyłam, także odradzam tą dietę I tak dużo dla siebie zrobiłam - ze 105 kg zeszłam na 75kg , co jest dużym sukcesem Teraz mam 22 lata i 162 cm - moim marzeniem jest dojść do 52 kg, czyli idealnej wagi do mojego wzrostu. Trzymcie kciuki dziewczyny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
19maj olusia2284 06.12.06, 07:31 gratulacje wyniku!!!! a możesz napisać co zrobiłas że tyle schudłas i w jakim czasie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: olusia2284 07.12.06, 17:11 wow,gratulacje i powodzenia w odchudzaniu.mi p ociaązy zostało 10kg plus przytycie razem 20kg do zgubienia od 3tyg ograniczm jedzenie i -5kg oraz cm w talii(której brak) Odpowiedz Link Zgłoś