iizaa 04.11.06, 16:06 Macie z tym jakieś doświadczenia? Której firmy wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.paulikowska Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:06 a nie jest to przypadkiem zabieg u kosmetyczki, oczyszczanie twarzy ultradźwiekiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=51034831 Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:26 uzywam od kilku miesiecy zestawu do mikrodermabrazji Mary Kay. Moim zdaniem bdb. Mozna go robic max 2x w tygodniu. Skora jest gladka nawilzona a sloneczne przebarwienia znikaja. Hucznie polecam, ale efekt nie jest widoczny od razu w przypadku przebarwien Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:45 > uzywam od kilku miesiecy zestawu do mikrodermabrazji Mary Kay. A gdzie to można kupić no i ile kosztuje. Bo ja widuje tylko zestaw Vichy, a wiem, że jest też Erisa i Loreal`a. Tylko nigdzie nie moge tegoo spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 17:04 niestety Mary Kay dziala jak Avon. Jesli jestes z Wrszawy moge Ci dac telefon do konsultantki. Zestaw kosztuje 200PLN chyba ale naprawde warto bo wystarczy na pol roku Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa70 Oxy 04.11.06, 20:26 ja bym chetnie ten telfon wzięła rozświetlający flamaster do twarzy mnie kusi patrzyłam na ceny w stanach, to ta mikrodermoabrazja kosztuje 55 $ , czy na wszystkim jest u nas takie przebicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:36 Nie robiłam czegoś takiego ale widziałam kosmetyki Ziaji. www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idProd=249 Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Ja kupuje na 04.11.06, 19:38 allegro - normalnie z paragonem z apteki, dłuugim terminem wazności, cena 31,99zł i do tego oczywiscie plus przesyłka - login Walmich.Bardzo miły człowiek.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam..... 04.11.06, 19:40 dodać Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 04.11.06, 20:36 Jakoś nie mam przekonania do kupowania kosmetyków na allegro. mam lęki. Nie jestem z warszawy niestety, tylko z trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 04.11.06, 20:45 ja uzywam l'oreala, to jest duzo lepsze niz zwykly peeling, od razu po zastosowaniu widac roznice na skorze Odpowiedz Link Zgłoś
malkowa Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 06.11.06, 23:20 A gdzie można kupić taki zestaw L'Oreala? Jakoś chyba nigdy nie widziałam w żadnym sklepie, a chętnie bym się zaopatrzyła Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 05.11.06, 11:19 Doskonale Cie rozumiem- ja też dłuuugo sie zastanawiałam: przejżałam jego wszystkie komentarze, napisalam @, nawet zadzwoniłam do tej apteki Wkońcu sie odważyłam i nie żałuje:wszystko jak nalezy-jakbys kupowała osobiście:paragon, orginalnie zaplombowane i data wazności ok. Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 21:36 Właśnie nabyłam zestaw do mikrodermabrazji Oriflame i chętnie poznam opinie. Trochę się obawiam go użyć, ponieważ większość kremów Oriflame lekko mnie uczula... Ale była okazja i cena niewygórowana (poniżej 50 zł.) Odpowiedz Link Zgłoś