Dodaj do ulubionych

mikrodermabrazja w domu- próbowałyście

04.11.06, 16:06
Macie z tym jakieś doświadczenia? Której firmy wybrac?
Obserwuj wątek
    • paulina.paulikowska Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:06
      a nie jest to przypadkiem zabieg u kosmetyczki, oczyszczanie twarzy ultradźwiekiem??
    • monia145 Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:14
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=51034831
    • oxygen100 Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:26
      uzywam od kilku miesiecy zestawu do mikrodermabrazji Mary Kay. Moim zdaniem
      bdb. Mozna go robic max 2x w tygodniu. Skora jest gladka nawilzona a sloneczne
      przebarwienia znikaja. Hucznie polecam, ale efekt nie jest widoczny od razu w
      przypadku przebarwien
      • iizaa Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:45
        > uzywam od kilku miesiecy zestawu do mikrodermabrazji Mary Kay.

A gdzie to można kupić no i ile kosztuje. Bo ja widuje tylko zestaw Vichy, a
        wiem, że jest też Erisa i Loreal`a. Tylko nigdzie nie moge tegoo spotkac.
        • oxygen100 Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 17:04
          niestety Mary Kay dziala jak Avon. Jesli jestes z Wrszawy moge Ci dac telefon
          do konsultantki. Zestaw kosztuje 200PLN chyba ale naprawde warto bo wystarczy
          na pol roku
          • styczniowa70 Oxy 04.11.06, 20:26
            ja bym chetnie ten telfon wzięła wink
            rozświetlający flamaster do twarzy mnie kusi
            patrzyłam na ceny w stanach, to ta mikrodermoabrazja kosztuje 55 $ , czy na
            wszystkim jest u nas takie przebicie???
    • agastrusia Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 16:36
      Nie robiłam czegoś takiego ale widziałam kosmetyki Ziaji.
      www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idProd=249
      • vernalis1 Ja kupuje na 04.11.06, 19:38
        allegro - normalnie z paragonem z apteki, dłuugim terminem wazności, cena
        31,99zł i do tego oczywiscie plus przesyłka - login Walmich.Bardzo miły
        człowiek.Polecam
        • vernalis1 Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam..... 04.11.06, 19:40
          dodać smile
          • iizaa Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 04.11.06, 20:36
            Jakoś nie mam przekonania do kupowania kosmetyków na allegro. mam lęki. Nie
            jestem z warszawy niestety, tylko z trójmiasta.
            • bella41 Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 04.11.06, 20:45
              ja uzywam l'oreala, to jest duzo lepsze niz zwykly peeling,
              od razu po zastosowaniu widac roznice na skorze
              • malkowa Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 06.11.06, 23:20
                A gdzie można kupić taki zestaw L'Oreala? Jakoś chyba nigdy nie widziałam w
                żadnym sklepie, a chętnie bym się zaopatrzyła smile
            • vernalis1 Re: Jest to firmy Eris, seria Lirene -zapomniałam 05.11.06, 11:19
              Doskonale Cie rozumiem- ja też dłuuugo sie zastanawiałam: przejżałam jego
              wszystkie komentarze, napisalam @, nawet zadzwoniłam do tej apteki smileWkońcu sie
              odważyłam i nie żałuje:wszystko jak nalezy-jakbys kupowała osobiście:paragon,
              orginalnie zaplombowane i data wazności ok.
    • piastka Re: mikrodermabrazja w domu- próbowałyście 04.11.06, 21:36
      Właśnie nabyłam zestaw do mikrodermabrazji Oriflame i chętnie poznam opinie.
      Trochę się obawiam go użyć, ponieważ większość kremów Oriflame lekko mnie
      uczula... Ale była okazja i cena niewygórowana (poniżej 50 zł.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka