Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka potrzebna

IP: *.* 10.06.02, 11:41
Dziewczyny Kochane, szukam w Warszawie dobrej, sprawdzonej kosmetyczki,jestem w ciazy i mam klopoty z cera, moze tez przez to przechodzilyscie...?Bede wdzieczna jesli kogos mi polecicie, marze o posiadaniu takowej blisko m-ca gdzie mieszkam, Żoliborz, Bielany, ale jestem zdeterminowana i jesli to konieczne bede podróżować po stolicy.Pozdrawiam wszystkie z doskonała cera i wszystkie pryszczatki,Aja
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka Re: dobra kosmetyczka potrzebna IP: *.* 11.06.02, 13:03
      Bardzo gorąco polecam moją p. Basię z Bródna, tel. 614 21 32, na Łabiszyńskiej, z Żoliborza nie jest daleko, jeżdżą jakieś autobusy a samochodem to w ogóle moment. Pani Basia jest rewelacyjna, chodzę do niej od lat, taka "mamusiowata" i baaaardzo gadatliwa co czasami trochę przedłuża cały pobyt ale ja już się przyzwyczaiłam. Natomiast jest niesłychanie rzetelna przy wszelkich czyszczeniach, etc. i udziela mnóstwa porad okołokosmetycznych, np. na temat diety.Możesz powiedzieć, że dostałaś telefon telefon od Dorotki-Kasi bo ona mnie tak nazywa, nie może zapamiętać, że nie nazywam się Kasia.Natomiast nie gwarantuje, że pomoże Ci 100% na ciążowe problemy z cerą bo to już kwestia hormonów. W kazdym razie powodzenia i jeśli się wybierzesz to napisz jak Ci się podobało.Acha ona bardzo lubi kobiety w ciąży :)
      • Gość: kingak Re: dobra kosmetyczka potrzebna IP: *.* 12.06.02, 15:04
        Czy tez moge skorzystac z namiaru? Mieszkam niedaleko i tez potrzebuje kosmetyczki.Gdzie dokladnie przyjmuje - w jakims zakladzie?Pzdrkinga
        • Gość: Zilka Re: dobra kosmetyczka potrzebna IP: *.* 13.06.02, 08:08
          Pani Basia przyjmuje w swoim zakładzie, nie pamiętam jak on się nazywa, po prostu chodze tam tyle lat, że trafiam z zamkniętymi oczami. Jasne, że możesz do niej iść.Zapomniałam tylko dodać, że p. Basia nie jest najtańszą kosmetyczką w tym mieście... :( niestety ale ja uważam, że warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka