Gość: Beatkamonika IP: *.* 05.08.02, 18:07 Hej , niestety nie moge uporac sie z cellulitisem .Nie jestem osoba otyla ...waze 50 kg. Niestety problem jest!Ostatnio uzywalam produktu firmu AVON - nie pomoglo ... co proponujecie - Vichy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZosiaN Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 05.08.02, 18:40 Upieram się przy firmie Norel Mi pomogło, i jestem zachwycona, że o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZosiaN Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 05.08.02, 18:42 o, miało by tylko jedno zdanie, ale nie wyszło A jestem dodatkowo zachwycona, że mi odmailowali, że mamy karmiące mogą używać ich kremów (z wyjątkiem tego na biust). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatkamonika Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 05.08.02, 22:21 dziekuje za informacje, nigdy o nim nie slyszalam ,gdy bede w Polsce na pewno go znajde! Czy to jest tylko krem ,czy rowniez jakies pigulki ?Jak dlugo musialas go uzywac i jak czesto, jak bardzo skora sie poprawila? ...(i ile kosztuje)?Stan mojej skory nie jest w oplakanym stanie ,tym bardziej mnie to denerwuje ,ze nie moge sobie poradzic.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 06.08.02, 03:01 Jesli mieszkasz w USA to mozesz kupic tabletki Celassene (jesli dobrze zapamietalam nazwe) dostepne bez recepty. W opakowaniu chyba jest 30szt a cena to troche ponad dolar za tabletke. Niestety nie wiem czy sa skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZosiaN Re: Co na Cellulitis? NOREL IP: *.* 06.08.02, 10:35 Oglądnij sobie ich stronę: www.norel.pl. W Warszawie jest do kupienia w niektórych drogeriach, w aptekach i zielarskich sklepach.Ja kupiłam opakowanie 300 ml z dozownikiem, tego zalecanego przy kruchych naczynkach. Zapłaciłam ok 33 zł. W ciąży mój celulitis się baaaaaardzo posunął Na pupie to aż trzeci stopień mi się zrobił, bo gołym okiem widać go było. U mnie już po jednym opakowaniu była widoczna poprawa. No ale dodatkowo ubywało mi kilogramów pociążowych (jestem 3 mies. po porodzie), zmieniłam dietę (karmię piersią-nic smażonego i tłustego itd), codziennie 2 godziny spacerów z wózkiem, dużo wody. Plus codziennie wcieranie Norela.Wcześniej używałam Avonu, i to długo, i żadnego efektu nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INES Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 06.08.02, 09:08 a próbowałaś guam?jesli chodzi o cellulitis to super działa, gorzej z chudnięciem ale to tez zalezy od osoby.moja siostra 6 miesiecy temu zrobiła sobie serie w domciu a tez wazy 49 kg jest super laska tylko celluliis i super jej pomogło. tylko trzeba uważac z zawijaniem w folie zeby nie za mocno bo czasem takie delikatne pregi mogą zostać w miejscu scisniecia.vichi jest tez spoko ale nie jako całkowita kuracja, tylko wspomaganie.po d-stock jest rewelacyjnie gładka skóra, polecam jako balsam do ud i pośladków i brzunia - co prawda drogi ale jakie efekty.ja dopiero czekam az skoncze karmic i tez sie biore za te wstretne górki dołki na mojej jeszcze troche za dużej pupie.pozdrowionkaaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktoria Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 06.08.02, 20:21 Norel. Rewelacja. Celulit zmniejszył mi się o dwa stopnie i wyszczuplałam, a to wszystko w dwa miesiące. Vika mama dwóch chłopców Maciuś 2,5 roku i Mikołaj pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elap Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 06.08.02, 21:11 Cześc. Cellulit tochyba zmora nas wszystkich młodych mam. Powiem z własnego doświadczenia co jest warte uwagi, zależy to równiez od środków na ten cel. Nasze polskie produktytzn. AA żel antycellulit ok 27zł, Norel żel z retinolem ok 38zł lub z droższych Loreal Perfect Slim ok 60zł i vvichy D-stock ok 85zł. Te produkty ze wszystkich daja najszybciej zauważalne efekty. Pozdrowienia Ela mama 13-miesięcznej Zosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatkamonika Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 06.08.02, 22:46 Dziekuje za wszystkie rady,gdy tylko sie pojawie zakupie sie az do nastepnej wiosny ,a zaczne od Norel...czy moglybyscie mi napisac na jak dlugo wystarcza jedno opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra72 Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 08.08.02, 13:36 Nie martw się i tak z tym się nie uporasz. Bez zdrowego odżywiania, ćwiczeń, dużej ilości wody niegazowanej i kremu (NOREL rzeczywiście dobry) nie będzie efektu. A później, po intensywnym wysiłku i dużej ilości wyrzeczeń, kiedy trochę sobie pofolgujesz nastąpi wielki "came back". Chyba trzeba się do tego przyzwyczaić, albo zmienić całkowicie swoje życie (ja przynajmniej musiałabym zmienić moje). GUAM jest fajny ale dla grubszych od Ciebie. Ja uwielbiam sport. Zanim zaszłam w ciążę, 6 razy w tygodniu uprawiałam sport (duża dawka, duży wysiłek) w tym siłownia i basen. Moje ciało po dwóch latach intensywnego treningu zaczęło nareszcie wyglądać dobrze (!!!). I potem upragniona ciaża, mały Jasio i wielki cellulit. Teraz już nie mam czasu na sportowe życie. Ale mam inną radość !!! Nie martw się!!! Życie jest piękne!Zazdroszczę Ci tylko tych 50-ciu kilogramów!Pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selina Re: Co na Cellulitis? IP: *.* 09.08.02, 10:34 Zgadzam sie z Aleksandrą, że wszystkie "zewnętrzne" specyfiki to tak naprawdę nabijanie ludzi w butelkę. Nie wierzę w ich cudowne działanie. Mogą one wspomagać różne procesy, ale na pewno same nie zadziałają. Nic tak nie pomoże jak właściwa dieta, dużo płynów, unikanie tłuszczu i cukru, a przede wszystkim ruch i masaże- drenaż limfatyczny. Masaże polecam dają bardzo dobre efekty, możesz sama wykonywać automasaż, choć wiadomo, że lepiej się oddać w ręce fachowca (czyli np. mnie ).pozdrowionkaselina Odpowiedz Link Zgłoś