Gość: iwo1 IP: *.* 06.10.02, 12:42 Mam pytanie jakich depilatorów używacie?Czy są jakieś sposoby na złagodzenie bólu związanego z depilacją ?Czy warto depilator kupić ?PozdrawiamIwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trinity Re: Depilator IP: *.* 06.10.02, 12:53 Ja ma depilator Braun, ale uzywam przez ostatni rok tylko maszynki, teraz w wakacje probowalam wrocic do depilatora, ale po 3 min stwierdzilam ze w ciazy nie bede sie "katowac" bo to mnie troche jednak boli. Poza tym jak mam Brauna 3 lata, to o wiele czesciej siegam po ta maszynke, ale miec go warto, tylko checi mi braknie czasem zeby zacisnac zeby i miec spokoj na dluzyj z Kambodżą Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: Depilator IP: *.* 06.10.02, 14:55 Mnie się wydaje, że warto! Mam od 6 lat depilator - philips, satinelle. Nie jest już najnowszej generacji, ale jeśli tylko używa się go regularnie (co 2 tygodnie) to ma się idealnie gładką skórę i wcale tak nie boli! Boli gdy się zapuści długie włosy, albo gdy odrosną gęste po maszynce i takie się chce zdepilowac. A te moje problemy o których pisałam w poście mam od niedawna (kilka miesięcy). Iwo, gdzie mogę kupić sudo krem?Są na rynku tez specjalne depilatory z nakładką zmniejszającą ból - super! próbowałam u koleżanki i zupełnie nie boli! Nawet w pachwinach!sa też z nakładkami z peelingiem i z lodem, o ile dobrze pamiętam z reklamy! Podobno nakładki te mają zmniejszają wrastanie włosków.Pozdrawiam serdecznie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo1 Re: Depilator IP: *.* 06.10.02, 16:20 Dzieki bardzo za odpowiedż ,ja kiedyś dostałam od mężą depilator ale go sprzedałam ponieważ mam b.silny zarosyt i bardzo ciepriałam podczas depilacji .Moze faktycznie ten z nakładką masujacą będzie lepszy?Sudo crem kupisz w każdej aptece ,mam nadzieję że Ci pomoże PozdrawiamIwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Depilator IP: *.* 09.10.02, 21:31 Hej , ja mam depilator Philips Body Total.Z 2 nasadkami masującymi.Z tym że te nasadki to działają raczej na podświadomość a nie na zmniejszenie bólu.Fakt , włosy odrastają cieńsze i słabsze ale i wrastają Wydatek mi sie nie zwrócił bo jak mi sie śpieszy to i tak używam golarki.ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Depilator IP: *.* 13.10.02, 20:24 Wprawdzie nie mam depilatora pod reka, a lazienke okupuje moj maz i pewnie wyjdzie niepredko, ale mam depilator z nasadka masujaca. Czy ona pomaga? Sama nie wiem. Moze faktycznie dziala na podswiadomosc. Ale jezeli nogi depiluje regularnie to faktycznie praktycznie nie odczuwam zadnego bolu (z poczatku kiedy bolalo stwierdzilam, ze to nic w porownaniu z urodzeniem synka i pologiem, i dalej depilowalam). Jedyny problem to czestotliwosc uzywania, bo ile razy slysze reklame, ze bedzie sie mialo spokoj na 4 tyg. ogarnia mnie pusty smiech. W moim przypadku najlepiej byloby stosowac depilator co 4 dni, a nie co 4 tyg. I sama nie wiem czy to wina depilatora (ale to juz kolejny wiec to chyba nie w tym problem), czy ja zle depiluje? Moze ktos zna odpowiedz?Ale depilator warto miec pod warunkiem regularnego stosowania.Kamila Odpowiedz Link Zgłoś