Dodaj do ulubionych

pytanko do "dojrzałych" mam

IP: *.* 24.10.02, 10:31
Przepraszam za tytuł, ale wśród nas jest jednak wiele młodziutkich mamuś, które prawdopodobnie nie znają jeszcze problemu....Ale do rzeczy, czy wiecie może które kremy (mam na myśli te dostępne w aptekach : vichy, roc, lierac itd, mają najlepsze opinie? Mam tu na myśli kremy do twarzy przeciwzmarszczkowe, z retinolem albo z serii lift active. Dopada mnie powoli problem "zmarszczkowy" i chciałabym efektywnie zacząć. Panie w aptekach mają najrozmaitsze opinie, w zależności od asortymentu i zbywalności towaru. Ja chciałabym jednak posłuchać rad osób, które przetestowały i widzą efekty. Może zatem mała ankieta?Pomóżcie dziewczyny bo kosztuje to nie mało, reklamy w oczy biją ale o efektach sparawdzonych nie wiem nic. Pozdrawiam i czekam na Wasze cenne rady Edyta mama Alexa
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilly Re: pytanko do "dojrzałych" mam IP: *.* 25.10.02, 07:23
      Pod oczy z całą odpowiedzialnością polecam Vichy z Vit C . Moim skromnym zdanie rewelacyjny. Efekty widać już po tygodniu stosowania. Skóra jest gładsza i jaśniejsza, znikają sińce, opuchlizny pod oczami. Tubka jest bardzo wydajna, mi przy codziennym stosowaniu starcza na prawie rok. Kiedy swój kupowałam na początku roku kosztował ok 70 zł. Coś w tych granicach. Ale naprawdę warto.
    • Gość: Lilly Re: pytanko do "dojrzałych" mam IP: *.* 29.10.02, 07:55
      Hahahaha miło mi uświadomić sobie, że jestem jedyną "dojrzałą" mamą stosującą krem pod oczy.... No cóż wiedziałam, że do najmłodszych się już nie zaliczam, ale czyżbym była aż tak stara?Pozdrawiam zdołowana ale za to "dojrzała" Lilly :hello:
    • Gość: b.suleiman Re: pytanko do "dojrzałych" mam IP: *.* 29.10.02, 17:25
      Potwierdzam, ze Vichy pod oczy jest super. Szczerze mowiac inne produkty Vichy przetestowalam juz, ale pod katem cery mieszanej, a Ty o takich problemach nie piszesz. Zuzylam tez dwa opakowania Biothermu "Fitness Age" (?); byl w porzadku, ale dla mojej mieszanej skory chyba jednak za ciezki (reklama skierowana byla do Pan w naszym wieku, a wiec na pograniczu "mlodzienczosci" i "pelnej dopjrzalosci"). Jesli masz raczej sucha, to mysle, ze bedzie OK. Ostatnio odkrylam Neutrogene na nowo. Kupilam serie miedziana, a takze krem z retinolem i kwasami AHA (na dzien). Ten ostatni bardzo mi odpowiada, nie za ciezki, ladnie sie wchlania, a co wazne ladnie "przyjmuje" podklad pod makijaz. Narazie pouzywam ten, bo i skora jest gladsza. Polaczenie retinolu i kwasow jest, moim zdaniem, bardzo korzystne dla skory. Pozdrawiam
      • Gość: basi Re: pytanko do "dojrzałych" mam IP: *.* 01.11.02, 13:42
        czesc EmA,przetestowalam niezliczona ilos kremow i balsamowostatnio stosuje kuracje odmaladzajaca, ktora bardzo mi odpowiadamam cere mieszana ze sklonnosciami alergicznymi-generalnie bardzo problemowado mycia twarzy-VICHY PURTETE THERMALE-zel -piankana dzien:VICHY THERMAL S1, pod oczy : VICHY THERMAL S YEUXna noc:gruba warstwa na twarz i szyje: LIERAC DERIDIUM soin creme anti-ridespod oczy:LIERAC DIOPTICREME anti-ridesdo demakijazu oczu:LIERAC lottionczesto przemywam twarz tonikiem LANCOM"a1x w tygodniu:peeling firmy GUINOT-BIOLOGIQUE-rewelacjajestem bardzo zadowolona, napiecie skory takie jak lubie,moja cera jest rozswietlona i wyglada bardzo dobrze
        • Gość: basi Re: pytanko do "dojrzałych" mam IP: *.* 01.11.02, 13:43
          zapomnialam dodac, ze mam 31 lat :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka