Dodaj do ulubionych

Oberżyna?

IP: *.* 02.02.03, 23:25
Jestem w szoku. Kupiłam farbę Wella Wellaton Oberżyna i nałożyłam ją na włosy też z końcówką oberżyny (spłowiały, ale były fioletowawe) i co mam na głowie? Pomarańczowo- rudy. Czy to normalne z tą farbą?Czy producent pomylił opakowania???Czy któraś z Was zna ten kolor? Jak on wyglada na ciemnych włosach?
Obserwuj wątek
    • Gość: dynka Re: Oberżyna? IP: *.* 04.02.03, 11:05
      Ja jestem szatynką, kiedyś kilka razy farbowałam włosy tą farbą i miałam odcień fioletowy dość ciemny zgodny z tym czego się spodziewałam. To dziwne, że przy ciemnych włosach wyszło coś rudego. Może to rzeczywiscie jakaś pomyłka.Trzymaj się. :)
    • Gość: kocurek Re: Oberżyna? IP: *.* 08.02.03, 02:01
      Ja myślę, że to nie jest pomyłka :(Miałam sporą przerwę w farbowaniu włosów i po długim eksperymentowaniu zapragnęłam wrócić do mego ulubionego koloru - oberżyny właśnie. Wypróbowałam Londę, Paletę i Wellę, wszystkie były jakimiś wariantami rudego, choć tu i tak najlepiej wypada Londa (śmierdzi tylko bardzo długo), potem kupiłam Śliwkowy brąz chyba z Palette, aż wreszcie trafiłam na Nateę kolor głęboka śliwka. Rewelacja, super i cudo!!!!!!!!! Wreszcie kolor jaki ma być, cudownie miękkie i puszyste włosy (a nie wiechcie jak po wyżej wymienianych) i nawet po miesiącu ( a muję włosy codziennie) kolor nie spłukał się do wyglądu starego podkoszulka (jak po wyżej wymienianych).Myślę, że po prostu znacznie pogorszyła się jakość tych tańszych farb (u mnie kosztują ok. 10-12 zł).Za Nateę dałam dokładnie 14,26. Warta każdej złotówki :) Chyba nie taka duża różnica?Jeśli jesteś zagorzałą fanką oberżyny - polecam.
      • Gość: kocurek Re: Oberżyna? IP: *.* 08.02.03, 02:08
        Aha, zapomniałam dodać, że jest to kolor dokładnie taki, jaki ma świeży, wymyty bakłażan - intensywnie błyszcząca prawieżeczerń z fioletem i czerwonym refleksem (pod słońce), a więc kolor dość ciemny :) :) :)I intensywny :sol:dla mnie bomba :lol:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka