Gość: mbugajewska IP: *.* 18.02.03, 10:43 Cześć jaki polecacie krem pod oczy? Mam juz zmarszczki buu a lat 29 Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jl101 Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 12:31 czesc ja wlasnie testuje lancome"a primordiale i biotherm age finess. polecam wizyte w sephorze, wlasnie tam dostalam probki. powiedzialam pani czego szukam i ona mi doradzila i dala kremy do wyprobowania. na razie moge powiedziec ze lancome jest fajny, lekki, po nalożeniu wczucie swiezosci i chlodu szybko znika, ale skora wokol oczu caly czas jest nawilzona i nie wysyscha, a ja skore bardzo sucha mam jak skonczy mi sie probka lancome to wyprobuje biotherm i cos o nim jeszcze dopisze.pozdrawiam justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italia Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 12:35 Fajny jest Primordiale Lancome. A jeszcze a propos zmarszczek pod oczami, to trzeba uważać przy makijażu i nie nakładać podkładu pod oczy (bo to eksponuje zmarszczki). Na powieki górne mozna nakadać.ANika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brenda Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 13:47 Ja polecam No Age Diora. Dla mnie jest świetny, bo przede wszystkim wygładza skórę i niweluje cienie - moja zmora od kiedy zaczęłam pracować. Można go używać na dzień i na noc.Drogi, ale wart swojej ceny. W Sephorze możesz poprosić o próbkę. Ja kupiłan na allegro za niemal połowę ceny.Pozdrawiam,Brenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 14:06 heh, lancome fajowy jest, ale z nieco niższej polki, choc nie najniższej polecam neutrogena z aktywną miedzią, kosztuje kolo 50 zlotych a jest naprawde dobry. ja po tyg uzywania zuwazylam znaczaca poprawe a lat mam "tylko" 28 za to zmarszek wiecej niz wlosow na glowiepozdrawiamfran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaMikołaja Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 14:32 Ja zaś polecam trochę tańszy niż moje poprzedniczki Diopticreme Lieraca. Ślicznie się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy ani uczucia lepkości (ja tak odczuwam żele).Skuteczny podobnie do Lancoma i Lancastera (używałam), czyli zmarchy nie znikają wcale, ale masz poczucie, że robisz wszystko, aby im zapobiegać Na pewno super odświeża i likwiduje przykre ściąganie skóry.Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia38 Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 18:21 A ja nie mogę się nachwalić Adcanced Night Repair pod oczy Estee Lauder - to najlepszy krem, jaki miałam Super jest też Anti Gravity Clinique, na dzień, bo odbija swiatło. A tak na marginesie - dziewczyny, kremów pod oczy trzeba używać już od wczesnej młodości (na początku lekkie żele i kremożele), bo jak już są zmarchy to święty Boże nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dargun Re: krem pod oczy IP: *.* 18.02.03, 19:25 ja zmarszczek nie mam ale mam ochydne tak zwane "podkowy" czyli ciemne cienie grrrrrrrrrrr możecie polecić jakiś krem?pozdrawiampacia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbugajewska Re: krem pod oczy IP: *.* 19.02.03, 11:47 dzieki bardzo za odpowiedzi, ja uzywam kremow od dawna ale jestem krotkowidzem wiec mruze oczy..i hi hi od smeichu reszta Monika Odpowiedz Link Zgłoś