Gość: jakasia IP: *.* 07.03.03, 20:19 Drogie PanieSię chwalę: dzisiaj w 45 min przepłynęłam 1,5 km!Ale jestem z siebie zadowolona!Ja to w ogóle super dzień dziś mam...Hm...ile to będzie spalonych kalorii?PozdrowieniaKasia- chwalipięta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aronka Re: a ja sie chwalę!!! IP: *.* 07.03.03, 22:30 Kasiu, gratulacje! Wyniku nie skomentuję, bo normalnie się na tym nie znam (mimo, że mam kartę pływacką ). Ale cieszę się, że jesteś zadowolona i życzę Ci wielu takich wspaniałych dni! Tylko pisz o tym, miło czytać takie posty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaana Re: a ja sie chwalę!!! IP: *.* 08.03.03, 02:53 Przyznaje, ze wynik imponujacy Wiecej takich chwalipiet!Gratuluje, Malgorzata, ktora juz 45 minut (lekko liczac) siedzi przed monitorem ale to chyba niewiele kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Tosiaa_ Re: a ja sie chwalę!!! IP: *.* 08.03.03, 09:38 jakasia o rany ,toż to dystans godny maratończyka no jestem pod wrażeniem ,naprawdę ,ja padam po 300 metrach BuziakiGosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek Re: a ja sie chwalę!!! IP: *.* 10.03.03, 05:29 Liczba spalonych kalorii przed monitorem komputera jest wprost proporcjonalna do ilosci klikniec myszka na minute. I tak, jesli klikasz conajmniej 15 razy to jest to od 24 do 46 spalonych kalorii itd. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakasia Re: a ja sie chwalę!!! IP: *.* 09.03.03, 11:30 to miłe zostać tak pogłaskanym ale mi dobrze!dzisiaj za to pobijam rekordy siedzenia przy kompie co przy niedzielnym obiadku jest zabójcze.a basen dzis zamknięty Kasia Odpowiedz Link Zgłoś