Dodaj do ulubionych

do Siuni w sprawie pulanny

IP: *.* 09.03.03, 20:05
Czesc Siuniu!Prosze o instrukcje stosowania Pulanny( kremu i zelu) by byly efekty.Za rady z gory dziekuje!!!!!!!!Pozdrowienia Natalia
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: do Siuni w sprawie pulanny IP: *.* 10.03.03, 22:00
      O ja niedobra ......... tyle czasu czekasz na odpowiedź ...[Przepraszam Cię za to niedopatrzenie.Ja najpierw zaczęłam stosować krem a potem dokupiłam żel i stosowałam razem :)No to ja robiłam tak:Najpierw ręcznik (niezaduży) moczyłam w gorącej wodzie - tzn. na tyle ciepłej by się nie poprzyc ale przygotować skórę na przyjęcie kosmetyku.jak rozgrzałam skórę na piersiach to wmasowywałam żel. Po kilku minutach powtarzałam tą akcje i wmasowywałam krem.Zasada jest taka: najpierw żel, a potem krem.Natomiast co do samego wsmarowywania żelu i kremu. Ja robiłam tak:- wcierałam żel/krem w biust , dekolt, aż pod samą szyję ( no... szyję może trochę też)A potem wmasowywałam. Zaczynając od dołu piersi do góry - z jednej i drugiej strony. Nastepnie, strona wierzchnia az do dekoltu i potem do szyji.Ale z czasem zaczęło mnie to męczyć i ograniczyłam się do wcierania i wmasowywania żelu jak opisałam, a ręcznikiem przygotowytwałam skóre dopiero przed nałożeniem kremu, czyli po wsmarowaniu żelu.Hm ... mam nadzieję, że niezamieszałam zbytnio ;)- Siunia
      • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny IP: *.* 10.03.03, 22:05
        Dzieki baaaaardzo mam nadzieje ze u mnie beda tak dobre efekty jak u CiebiesmilePozdrawiam Natalia
        • Gość: Siunia Re: do Siuni w sprawie pulanny IP: *.* 10.03.03, 22:26
          Ha, ha, ha, :)Ale szybciutko odpowiedziałaś .Widocznie w tym samym czasie dzisiaj siedzimy na forum :)Jedno jeszcze tylko napiszę : zapewniam, że najpóźniej przy drugim (w trakcie stosowania) opakowaniu zauważysz efekty - oby tak zadowalające jak u mnie :)U mnie w łazience żel i kremik juz czekają na czasy kiedy karmic przestanę. Dla lepszego samopoczucia kupiłam sobie ten zestawic jeszcze w ciąży, bo ma przeciez długi okres ważności.I jak kupiłam to mi się nastrój baaaardzo poprawiłA narazie będę patrzeć na efekty innych- Siunia
          • Gość: Igulinka Re: do Siuni w sprawie pulanny IP: *.* 13.03.03, 22:29
            Witam :) przepraszam, że trochę się "wciskam" do rozmowy ale jestem straaaaaasznie zainteresowana tym kremem. Właśnie skończyłam karmić (2,5 roku) i moje cycuchy jak to mówi moja Iga wyglądają prawie jak uszy jamnika :))) Błagam napiszcie co to za cudo, gdzie to można dostać i ile to kosztuje będę baaaardzo wdzięcznaPozdrawiamAnia
            • Gość: Siunia Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Igulinki IP: *.* 14.03.03, 00:02
              Dostaniesz w drogeriach, tylko musisz pytać.Krem powiększający do biustu firmy Pulanna i zel do biustu (wspomaga krem) też tej firmy.Z tym "powiększaniem" to nie tak do końca. Moze takie jest tylko wrażenie (dla tych co biust mają mały) bo on poprostu "zbiera wszystko do kupy".Dwa opakowania i efekt murowany - no.. pod warunkiem, że stosowac będziesz naprawde regularnie :)Sprawdziłam na sobie, nie ukrywam, że za namowa jednej z eMam :)PolecamPozdrawiam- Siunia
              • Gość: akacha Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Igulinki IP: *.* 14.03.03, 00:23
                za moją namową :) :) :)Siunia ma rację, to dobre określenie, że zbiera wszystko do kupy :)poza tym wpływa na jego hm, konsystencję, tak bym to nazwała i sam biust robi się jakby wyraźniejszy. Nie oczekujcie, że nagle zwiększy się o 2 numery, ale efekt regularnego uzywania wart jest męczarni wsmarowywania 2 opakowań :)a potem tylko tak co jakiś czas - kondycyjnie :)akacha
                • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny IP: *.* 14.03.03, 21:41
                  Jeszcze jedno SiuniuJak dlugo sie to cudo wmasowywuje 1min, 2 min czy dluzej aż rece odpadna?smile)Natalia
                  • Gość: Siunia Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 14.03.03, 22:59
                    Oj tak, ręce bola - przynajmniej mi usychały :)Ja wmasowywałam aż się wchłonęło - tyle wystarczy, i cyckom i rękom ;0- Siunia
                    • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 15.03.03, 13:07
                      Ok bardzo dziekuje od wczoraj zaczelam stosowac i dam znac jak sie bedzie cos dzialo!HeHe wyszly mi dwa pikle na obu skroniach i maz sie smieje ze tam mi sie cycki przenioslysmilePozdrawiam Natalia
                      • Gość: Siunia Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 16.03.03, 00:22
                        HA, HA, HA :) Dobre .... :)Tylko ich nie traktuj tym kreme, bo cycki będą miały konkurencję ;)- Siunia
                        • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 28.03.03, 20:10
                          ZACZYNAJA SI PODNOSIC HURAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile
                          • Gość: vaana Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 29.03.03, 00:30
                            Czekalam na ta informacje :bounce: Ja tylko czekam kiedy juz nie bede karmiaca mama i zaczne uzywac. Kto jeszcze potwierdzi, ze pulanna dziala?Nawet nie wiesz, jak bardzo sie ucieszylam, dziekuje :hap:Malgorzata.
                          • Gość: Siunia Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 29.03.03, 20:27
                            he, he,a nie mówiłam?Znasz coś lepszego? Bo ja NIE ! :hap:- Siunia
                          • Gość: basiulla Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Natali IP: *.* 31.03.03, 00:10
                            Witaj! Jak często smarujesz się Pulanną? Raz dziennie? czy rano i wieczorem? Pozdrawiam i powodzenia!Basia
                            • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny - doBasi IP: *.* 31.03.03, 21:02
                              Zgodnie z instrukcjami Siuni rano i wieczorem po goracym prysznicu az rece nie odpadnasmileNatalia
              • Gość: julasek Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Igulinki IP: *.* 30.03.03, 07:22
                To naprawdę działa??? Myślałam ,że nie ma żadnego ratunku dla moich cyckówsmileNo to ja jutro lecę do sklepu i zaczynam działać.Mam nadzieję ,że pomoże i mi.Pozdrawiam Ata
                • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny - do Igulinki IP: *.* 30.03.03, 11:42
                  Dziala dziala powodzenia i wytrwalosci w stosowaniu bo mnie juz sie odechciewa ale wytrzymam bede twardasmile))!!!!!!!!!!!!!!!!Natalia
                  • Gość: vaana Re: do Siuni w sprawie pulanny - podaje adres www IP: *.* 30.03.03, 13:16
                    Natala napisała/ł:> Dziala dziala powodzenia i wytrwalosci w stosowaniu bo mnie juz sie odechciewa ale wytrzymam bede twardasmile))!!!!!!!!!!!!!!!!> NataliaOjej, wytrzymaj prosze. Mysle, ze nie tylko ja sledze przebieg Twojej kuracji, w pewnym sensie "przecierasz szlak". Siunia rok temu tez uzywala pulanny, tylko ze mniej wiecej w tym czasie zaszla w ciaze i byc moze jej biust poprawil sie z tego powodu. Bardzo bym chciala, zeby ten specyfik dzialal! Ja w ciazy przybralam ponad polowe mojej normalnej wagi, biust uzyskal rozmiar 80E, teraz jest 70C ale hmm... jak przestane karmic, to czeka mnie "czarna rozpacz" :cry: Lubie jamniki ale nie chce sie do nich upodobnic :(Ku pokrzepieniu serc, podaje adres pulanny:http://www.pulanna.com.pl/cialo_pl.htmlJesli to, co tam jest napisane okaze sie prawda :hap:Acha, mysle ze warto zapisac sobie kontakt do dystrybutora, moze te z Was, ktore maja problem z kupnem zelu i kremu, podadza go w swoich drogeriach:Dział handlowy:Pulanna Sp. z o.o.03-718 Warszawa, ul. Kłopotowskiego 5tel./fax +4822 818 48 27, 618 27 73Pozdrawiam wszystkie Mamy Cud,Malgorzata.
                    • Gość: Natala obiecuje nie zawiesc IP: *.* 30.03.03, 14:59
                      No to teraz to mam zadanie ale mnie wpakowalyscie, teraz to juz musze. Ale ok dla dobra wszystkich z cyckami jamnika bede wytrwala :)))))))))))))))Pozdrowionka Natalia
    • Gość: ANETKAp Re: do Siuni w sprawie pulanny IP: *.* 31.03.03, 13:35
      Witam,Mam pytanko:o) Jaki koszt jest tego kremu i zelu???tetka
      • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny do tetki IP: *.* 31.03.03, 21:05
        Za zel placilam 27 zl a za krem chyba 32 ale to roznie w kazdym sklepie inaczej.Natalia
        • Gość: EdytaK Re: do Siuni w sprawie pulanny do tetki IP: *.* 01.04.03, 16:57
          Ja tak tylko dla uściślenia zapytam. Czy jest to Breast Cream - ujędrniający krem do biustu? "Krem do biustu zawiera ekstrakty z roślin Dalekiego Wschodu tj. Żeńszenia, Szafranu,Zizyphus Jujube i chmielu." Czy jest jeszcze jakiś?Edyta, jeszcze nie jamnik, ale kto wie? :-)
          • Gość: Natala Re: do Siuni w sprawie pulanny do tetki IP: *.* 01.04.03, 22:21
            Dokladnie ten + zelik do tego samegosmileNatalia
    • nicol-e Re: do Siuni w sprawie pulanny-do ciała 03.04.03, 10:58
      Witam wszystkie e-mamay z e-dziecka. Otóz ja mam 2,5 miesięczne dziecko.
      Wszystkie stare posty na temat Pulanny skopiowałam jeszcze w ciąży ze starego
      e-dziecka. Teraz mam pytanie, gdyż kupiłam i krem i żel do biustu oraz krem i
      żel do ciała. czy kosmetyki modelujące do ciała pulanny mozna stosowac w
      trakcie karmienia, bo do biustu wiem, że nie? I czy stosowałyście Pulanne do
      ciała- krem i żel?
      dzieki - Nicole z e-dziecka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka