Dodaj do ulubionych

Herbalife - do Tosii

IP: *.* 13.03.03, 22:45
Jutro zaczynam pic "cudowne" koktajle. Wyczytałm tu gdzies, że masz juz za sobą kilka dobrych dni z firma herbalife... szukam wsparcia, napisz jakie do tej pory masz wyniki, i jak to znosisz. I wesprzyj mnie, dobra kobieto ;-)Graz
Obserwuj wątek
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Herbalife - od Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 09:54
      Graża !Ja weteran diet wszelakich :crazy: polecam Ci Herbalife z czystym sumieniem :wahoo:Dieta jest do zniesienia ,po kilku dniach właściwie zapominasz że w ogóle jesteś na diecie.Pierwsze dwa dni (jak na kazdej diecie) są dość ciężkie ,ale potem z górki.Sądzę że możliwość zjedzenia obiadu daje chwile wytchnienia i możliwość nasycenia brzuszka :)Ja jadam : 3 tabletki rano i koktail ,obiad: 4 tabletki i obiad ( nie jadam tłustych rzeczy ,jakiś ryż z warzywami ,albo mięsko duszone ) na kolację 3 tabletki i koktail.Koktail jest dość smaczny :)Jestem na diecie od 1.03 :bounce: schudłam prawie 5 kiogramów ( w drugim tygodniu mały zastój -ponoć normalne) ubytki centymetrów już podawałam :wahoo:Właściwie schudłam juz tyle ile chciałam ,ale apetyt rośnie w miarę jedzenia :lol:Nie oczekuj jakiegoś spektakularnego ubytku wagi,powoli ,spokojnie to lepsza droga :)Pozdrawiam i wspieram przesyłając dobre słowa :)Gosia :hello:
      • Gość: Graża Re: Herbalife - od Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 10:09
        Kochana,jeśli można parę pytań bardziej "osobistych" ;-)Piszesz, że bierzesz 3 tabletki - wg. zaleceń jest jedna, a w szczególnych przypadkach 2. Jak to jest? Przy trzech są lepsze wyniki?Na czym robisz koktaile? Z sokiem czy z wodą, czy nawet z mlekiem - dla mnie ohyda. Jedynie kefir jest znośny. Tak, kefir jest ok. Ale on ma ileś tam kalorii, tłuszczu. Co o tym myślisz?Ech, przede mną pusta szkalnka po koktajlu...Na razie nie myslę o obiedzie. Pa paHm... dwa tygodnie - 5 kilo to bardzo ładny wynik. Gratulacje.PozdrawiamGraz
        • Gość: _Tosiaa_ Re: Herbalife - od Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 10:26
          Graża rano : 2 tabletki tabletek błonnikowych i 1 fiberbond obiad : 2 tabletki błonnika i 2 fiberbond kolacyjka: 2 tabletki błonnikowe i 1 fiberbond :)Koktaile robie na mleku 0% ale zimnym wtedy koktail jest smaczniejszyaha ten koktail powinien być wypijany powoli Pozdrowiska Gosia :hello:
          • Gość: Graża Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 10:40
            Aha, dzięki :-)Graz
            • Gość: MARTA233 Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 25.03.03, 22:12
              czesc dziewczyny.mam ptanko .tez bym na to poszła ale karmie piersia małego czy moge to stosowac?
              • Gość: _Tosiaa_ Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 26.03.03, 10:25
                Oj chyba nie,w trakcie karmienia takie diety nie sa wskazane ,ale zadzwoń do jakiegos konsultanta ,wiem że Herbalife ma różne programy odchudzaniaPozdrawiam Gosia :hello:hej Graża no jak tam dietka ?? :grin:
                • Gość: Graża Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 26.03.03, 16:18
                  Ech, Tosiu, co prawda dalej się odchudzam, nawet są dość fajne wyniki, ale herbalife ....rzuciłam w kąt. Troche mi tylko tej kasy szkoda. Może jeszcze wrócę. Na razie odchudzam się po prostu mało jedząc, nie odczuwam zbytniego głodu, więc stwierdziłam, że nie będę sie żadną chemią szpikować. A jak Twoje wyniki?PozdrawiamGraz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka