Dodaj do ulubionych

Czy przejmujecie się modą?

IP: *.* 28.03.03, 11:55
Jestem bardzo ciekawa. W sklepach właśnie kolekcje wiosna-lato. Dla mnie to impuls do odświeżenia szafy (niewielkiego co prawda z powodów finansowych, ale zawsze). Na razie podobają mi się spodnie z tasiemkami na dole do wiązania, takie trochę wschodnie, no i pewnie jakaś kurtka, bo mój płaszcz wiosenny ma już 4 lata i właśnie auważyłam, że jest już niemodny (ale odłożę go do szafy, bo pewnie jeszcze wróci jako retro ;-)).Jak bardzo jesteście podatne na modę? Złote dżinsy, falbanki, etno, folk i co tam jeszcze? A kolory? Czy dałyście się przekonać, że czerń i szary odchodzą w zapomnienie (ale teraz "dla odmiany" znowu wracają) i uległyście fioletom, jaskrawym kolorom i patelom?Czy ja jeszcze 5 lat temu, u schyłku minimalistycznej mody, pomyślałabym, że będę nosić różowy albo kolor czekolady, bluzkę z nadrukiem - no właśnie nie. Więc chyba to jednak moda. Natomisat na pewno nie mogę patrzeć na czarno-beżowe torebki i w ogóle beż - chyba go jednak za dużo oraz na spodnie "po przejściach", na ogół dżnisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamaMikołaja Re: Czy przejmujecie się modą? IP: *.* 28.03.03, 12:53
      O, tak!!!!Spędza mi ona sen z powiek!!!!Próbuję właśnie kupić buty na wiosnę, załamują mnie wszędy te szpice, podgięte jeszcze do góry :cry:albo te obcasy kaczuszki, w których każda normalna noga wygląda grubo :cry:Zdecydowanie obecna wiosenna moda mi nie odpowiada!!!!!!!Jaga w starych butach
      • Gość: szwedka Re: Czy przejmujecie się modą? IP: *.* 28.03.03, 21:43
        Ależ Jago możesz wybrać styl sportowo-miejski (typu buty do gry w kręgle) ;-)
        • Gość: mamaMikołaja Re: Czy przejmujecie się modą? IP: *.* 31.03.03, 09:34
          No niestety buty "cichobiegi" też nie grzeszą urodą, to znaczy do bojówek mogą być, ale już do spodni na kantkę nijak. A klasycznych czułenek na średnio wysokim obcasie do sukienki baardzo eleganckiej (zaznaczam, bez podniesionych czubów!!) nie mogę kupić od jesieni. Są jakieś takie babciowe, nic normalnego nie znalazłam, może ktoś mi doradzi, gdzie dostać coś takiego w Krakowie?Szwedko, zazdroszczę Ci, że umiesz wybrać dla siebie coś w tych postarzanych ciuchach ventage, ja wyglądam w nich jak kloszard.. :cry:Nadal bosa Jaga
          • Gość: żona Re: Czy przejmujecie się modą? - do jagi IP: *.* 31.03.03, 14:00
            Jak dowiesz się o miejsce gdzie w Krakowie mozna sensowne buty kupić to proszę o adres. Jest to chyba największa krakowska zmora. jeszcze w zimowych butachdanka
            • Gość: mamaMikołaja Re: Czy przejmujecie się modą? - do żony IP: *.* 31.03.03, 14:12
              Dobra, dam znać, choć nie bardzo mam nadzieję :(Problem to brak czasu na bieganie po sklepach, skazana jestem na długo czynne handlowe galerie, a tam - szkoda mówić...Pozdrawiam :hello:Jaga wciąż bez butów
          • opieniek1 Re: Czy przejmujecie się modą? 10.04.03, 17:33
            no nie mów...są jeszcze buty, połączenie butów do kręgli z eleganckimi
            szpilkami. Widziałyście je? Robi toto paskudztwo Diesel. Sportowe szpilki.
            Dacie wiarę? Gdzie w tym iść?
    • Gość: Adzia Re: Czy przejmujecie się modą? IP: *.* 31.03.03, 08:27
      Ja sie przejmuję w rozsądnych - chyba - granicach.Tzn. nabyłam sobie ostatnio w drodze kupna miesięcznik "Glamour" - nie czytałam za wiele, tylko pooglądałam obrazki ;-) a obrazków jest dużo, i wywnioskowałam, że w najbliższym sezonie będę najbardziej cool i trendy, i to bez wydawania grosika :-) - bo modne są superkrótkie spódniczki, a ja innych nigdy nie uznawałam - i nie dałam się dyktatowi tych koszmarków za kolano ;-)A tymi różami i fioletami to się martwię, bo niedawno odkryłam ,że to są kolory stworzone dla mnie (kto by pomyślał) a teraz pół miasta będzie wyglądało podobnie, buuu...Genaralnie jestem krok za modą i wybieram co chcę - i fajnie, że moda ostatnio na to pozwala :-)PS. Butom z czubkami zdecydowanie NIE.Pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: dargun Re: Czy przejmujecie się modą? IP: *.* 31.03.03, 09:45
        a ja kocham buty z czubkami , uwielbiam ciuchy i gdyby nie brak kasy to kupowałabym i kupowałabym...w tym roku w modzie styl militarny
        • Gość: mamaMikołaja Re: Czy przejmujecie się modą? IP: *.* 31.03.03, 09:51
          O to, to!!Nie macie wrażenia, że jakoś strasznie podrożały ciuchy w ciągu kilku sezonów... :(Za średniej jakości sweterek trzeba wyłożyć sporą kasę, no a buty to już nie wspomnę, skórzane to kawał pensji! Jaga
          • zuzia_i_werka Re: Czy przejmujecie się modą? 10.04.03, 21:18
            Hi hi!! Wyobrażam sobie siebie w butach z czubkami-skromne 41smileWyglądałabym
            jak klown!I jakoś nie mogę sie przekonać do łączenia pasków i kropek i kratek i
            wzorków na raz-blee!Ach mieć tak miesięcznie z tysiąc złotych na
            wydanie...marzenia ściętej głowysad(to by się poszalało po tych centrach! A tak
            to zostaja przeceny-zwykle się ubieram w ten sposób-uważam że się
            opłaca.Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka