mama_ania77 30.12.06, 00:13 Dziewczyny, muszę odchudzić uda i pupę!!! Muszę! Podpowiedzcie mi jak to zrobić, jakie ćwiczenia robić? Od dwóch miesięcy walczę z brzuchem - robię brzuszki i już widac efekty, ale poniżej - masakra...(( nie mogę się na siebie patrzeć. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzia18 Re: grube uda i pupa - odchudzamy? 30.12.06, 15:45 kurcze, fajnie masz, ja niestey biodra i uda bym sobie zostawiła, a talię wyszczupliła, bo to jest u mnie tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: grube uda i pupa - odchudzamy? 31.12.06, 10:11 Nie ma czegos takiego jak odchudzanie wybranej części ciała. Chudnie się całościowo, z tym, ze w jednych częsciach szybciej, w drugich wolniej. Zanim zacznę się produkować, mam jedno pytanie: chcesz się pozbyć tkanki tłuszczowej czy wyrobic mięnie i w ten sposob zmniejszyć obwód ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: grube uda i pupa - odchudzamy? 31.12.06, 10:36 ja też dołączam do pytania. Ja to chce pozbyć się tłuszczyku Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: grube uda i pupa - odchudzamy? 31.12.06, 14:07 Żeby pozbyć się nadmiaru tkanki tłuszczowej, potrzebne są ćwiczenia areobowe i dieta (w tej kolejności). Do ćwiczen tych należą m.in.: bieganie, szybkie marszobiegi, pływanie, jazda na rowerze, skakanka, ćwiczenia na steperze i orbitreku. Przy okazji nie zaszkodzi rzeźbienie mięśni - spokojna głowa, nikt od razu kulturystą nie zostaje, więc można ćwiczyć bez obaw - i tu sprawdzają się: 6 Weidera, Tamilee Webb i wszelkie ćwiczenia gimnastyczne. Jesli ktoś poprzestanie na ty6m drugim, owszem, mięznie uzyska, obwody zmniejszą się, ale niewiele, a skutek bedzie taki sobie, bo uzyskane mięsnie będą okryte tkanka tłuszcową. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj aska90 31.12.06, 14:10 właśnie zastanawiam sie co lepiej kupić steper czy twister jak myślisz? Dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: aska90 31.12.06, 14:36 Kup to, na czym będziesz cwiczyła. Kazdy sprzet jest dobry, o ile słuzy do cwiczen, a nie jako zawalidroga. Tak, wiem, odpowiedź mało satysfakcjonująca, ale szczera ąz do bólu. Jesli nadal masz wątpliwości, idż na godzinę do diłowni, pocwicz na kazdym z tych urządzen i sama ocenisz, co Ci pasuje. Moze się okazać, ze wystarczy skakanka za 5-15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś