edziap2 23.01.07, 12:32 Pomożcie!!!Po porodzie mam problem z cerą-mam okropne czerwone ropne wytryski. Jest ich naprawdę dużo i wyglądam jak zombi. Stosuję tonic, kremy, maski, nawet pożyczyłam od swojej niuni sudocrem i nic. Co robić?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kin2 Re: okropne czerwone krosty!!! 24.01.07, 13:48 moim zdaniem zrąbana gospodarka hormonalna, mam podobny problem po odstawieniu tabletek anty. może dobrze poradzić się endokrynologa (ale pamiętaj, że po ciązy może tak się robić i wszystko samo wraca do normy) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: okropne czerwone krosty!!! 24.01.07, 16:49 edziap2 napisała: mam okropne czerwone ropne > wytryski. Jest ich naprawdę dużo i wyglądam jak zombi Jezu, każdy po takim wytrysku wyglądałby jak zombie! A tak serio (zapewne chodziło ci o wypryski), to idź do lekarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiab_2004 Re: okropne czerwone krosty!!! 24.01.07, 20:26 Ja wiem co to znaczy. Miałam te krosty w ciąży i po ciąży. urodziłam w styczniu a jeszcze w lato miałam je na plecach. U mnie obejmowały twarz, dekold i plecy. Mąż mówił ze mam skórę krokodyla. Ochydztwo. Zlazły przy pomocy preparatu VICHY. nie pamietam dokladnie bo juz 4 lata minely. ale czerwone przebarwienia zbrązowialy a pożniej zniknęły. Ale w sumie trwało to ok. 1.5 roku. życze powodzenia i nie poddawaj się Asia Odpowiedz Link Zgłoś
edziap2 Re: okropne czerwone krosty!!! 25.01.07, 20:17 dzięki za pocieszenie-1,5 roku!!!, koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś