Dodaj do ulubionych

a co myslicie o wczasach odchudzajacych???

18.07.07, 20:29
ja sie wlasnie na takie wybieram, juz drugi raz, ale za pierwszym to bylam jeszcze gowniara i efekty aktywnego tygodnia szybko sie ulotnily, teraz mam zamiar utrzymac je i dalej chudnac... ot taki temat do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • khaldum Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 18.07.07, 20:33
      hej,

wczasy tak, nawet odchudzające.
      Ze na wczasy to jakoś perspektyw najbliższym czasie nie mam, to chodzę na
      roletic, fajna sprawa, samo niknie, tzn ubija się, choć na wadze to za bardzo
      nie ubywa.
      Co ciekawe po takim zabiegu energia rozpiera. polecam

pozdrawiam i wczasów cichutko zazdroszczę, choć jadłospisu już mniej wink
      • marghe_72 Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 18.07.07, 20:37
        same wczasy nic nie dadzą.. jeśli po prowrocie do domu nie będziesz kontynuowac
        tego,czego Cie na nich nauczono
        • agata00123 marghe_72 18.07.07, 20:58
          no wlasnie wiem bo juz raz to przerabialam dlatego teraz nie powturze tego bledu!
        • beniusia79 Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 19.07.07, 09:29
          moja kuzynka byla na takich wczasach 3 tyg. wcale nie schudla-wrecz
          przeciwnie...
          • agata00123 beniusia79 19.07.07, 11:38
            moze kuzynka podjadala??? cala idea takiego wyjazdu to jesc tylko! to co tam daja i pic wode. jak bylam pierwszy raz to byly takie co to niby tylko 2 bananki podjadly albo szklaneczke soczku wypily dziennie a potem zero efektow, bo 1200 kalorii to 1200 kalorii a nie 1200 + bananek, soczek czy cos tam innego.
      • agata00123 khaldum 18.07.07, 20:59
        a co to jest ten roletic??? na czym to polega???
        • agata00123 Re: khaldum 18.07.07, 21:00
          a co do jadlospisu to jak bedzie teraz to nie mam pojecia, ale za pierwszym razem bylo dobrze, tylko owsianke zamienialam na normalne sniadanie ( chleb razowy z czyms tam) a pozatym to spoko!
    • zapracowana6 Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 18.07.07, 21:05
      Agata, według mnie to zalezy od tego, ile chcesz schudnąć, bo jeśli tylko 5 kg,
      to lepiej odchudzić się w miesiąc w domu, a potem na wczasy normalne wyjechać:
      z drinkiem, z lodami itp. Natomiast, jesli rzeczywiście jesteś otyła i nie ma
      innej rady, to trzeba jechać i wykorzystać wszystkie możliwe sposoby.
      • dyzurna Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 18.07.07, 21:33
        Czesc Agata ciesze sie ze juz doszlas do siebie smile u Antka wszytko gra?

wczasy odchudzajace to bardzo fajna sprawa polecam. mam nawet kilka
        sprawdzonych miejsc jak chcesz wiedziec to pisz.
        • agata00123 dyzurna 18.07.07, 22:08
          chyba mnie z kims pomylilassmile nie znam antkasmile ale jesli mozesz to napisz o tych sprawdzonych miejscachsmile
          pozdrawiam
      • agata00123 zapracowana6 18.07.07, 22:10
        gdybym miala tylko 5 kg do zzucenia to nie myslalabym nawet o wczasach odchudzajacychsmile niestety jest tego sporo wiecej, chetnie pojechalabym na 2 tygodnie, ale nie mam tyle kasy sad i nie mam z kim na dluzej zostawic malego...
        • dyzurna agatko 18.07.07, 22:19
          Agato a jak ma na imie twoj synus i w jakim jest wieku?

juz sprawdzam te miejsca (gory czy morze sie interesuje?)
          • agata00123 dyzurna 18.07.07, 22:48
            moj synek to mikolaj i ma 10 miesiecy, a interesuja mnie i gory i morze, jeszcze sie nie zdecydowalam na 100%
            • dyzurna Re: dyzurna 18.07.07, 22:53
              aha to przepraszam wink masz podobny styl pisania do jednej milej kolezanki z
              forum (miala ostatnio przezycia)
              poczekaj do jutra na adresy (przesle ci na priva)
              • agata00123 Re: dyzurna 18.07.07, 22:57
                dzieki bardzo! dobrze ze ta kolezanka jest milasmile pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.
                • dyzurna Re: dyzurna 18.07.07, 22:59
                  kontrowersyjna ale mila - polubilabys ja ;D
                  • agata00123 Re: dyzurna 18.07.07, 23:15
                    moze kiedys bede miala okazje z nia pogadac??? zobaczymy. na forum roznie bywasmile
    • marysienka110 Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 18.07.07, 22:37
      Od czasu ciazy mialam takie wczasy odchudzajace.
      Jak bede potrzebowala diety to zaczne zastanawiac sie nad nastepnym dzidziusiem.
    • triss_merigold6 Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 18.07.07, 23:06
      Myślę, że to bez sensu jeśli nie zmienia się całej diety codziennej i stylu
      życia.
      • agata00123 triss_merigold6 18.07.07, 23:15
        no wlasnie tu o zmiany chodzi, przez tydzien zobacze jak powinno sie postepowac wiadomo ze po powrocie nie bede miala planu dnia ulozonego tak jak na tych wczasach, ale mozna sie nauczyc jak i co jesc jak cwiczyc itp. bedzie latwiej kontynuowac pewne "nawyki" niz uczyc sie ich samemu. tam ktos mi pokaze co i jak robic!
        • emilly4 Polecane i sprawdzone 19.07.07, 11:46
          www.drbardadyn.pl/wczasy-weekendy.php
          Z tych wczasow korzystaja moje znajome,a takze aktorkismile) Ja osobiscie
          korzystam tylko z diety strukturalnej. Najlepsze jest to,ze popijasz sobie
          smaczne koktajle i nie czujesz glodu..naprawde polecamsmile)
        • syriana Re: triss_merigold6 19.07.07, 11:48
          dla mnie to strata kasy i czasu

przecież i bez wczasów pewnie świetnie wiesz jakie są Twoje grzechy jedzeniowe,
          że mało się ruszasz i co zrobić żeby wziąć się za siebie

nie liczyłabym na efekt mobilizacji, skoro na co dzień niewiele działasz w tym
          kierunku

jeśli zależy Ci na pokierowaniu, wybierz się do dietetyka, który ułoży Ci dietę
          i zaleci plan ćwiczeń w oparciu o Twoje możliwości

• bri Re: a co myslicie o wczasach odchudzajacych??? 19.07.07, 13:17
      Zdrowe chudnięcie to mniej niż 1 kg na tydzień. Żeby jakiś efekt był widoczny
      to trzeba by długo być na takich wczasach wink
      • agarem Polecam Venus w Szczyrku 19.07.07, 13:40
        bylam tam w zeszlym roku na diecie nielaczenia. Wiem ze to wszystko mozna w
        domu robic - ale tylko najsilniejsze jednostki tak robia. A tak sie zacznie w
        grupie, czlowiek po tygodniu lub dwoch jest napalony i chce kontynuowac no i u
        mnie kontynuacja dlugo trwala. Teraz znowu sie opuscilam ale musze sie znowu
        wxiac w garsc.
        Jakby co to Venus w Szczyrku sa w internecie.
        • syriana Re: Polecam Venus w Szczyrku 19.07.07, 18:01
          > Wiem ze to wszystko mozna w
          > domu robic - ale tylko najsilniejsze jednostki tak robia.

ee, chyba nie
          właśnie się cieszę odzyskanymi kośćmi biodrowymi wink i utratą 15 kg

no ale ja się nie przemęczałam i przez rok tyle zrzuciłam z palcem w nosie,
          robiąc naprawdę niewiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka