faga 22.09.07, 09:14 czesc emamy Mam tluste wlosy i musze je myc codziennie. Czy zrobienie sobie trwalej spowoduje to ze wlosy przestana sie przetluszczac? dodam ze nigdy nie mialam trwalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: pytanie o trwala:) 22.09.07, 09:16 > czesc emamy Mam tluste wlosy i musze je myc codziennie. Czy zrobienie sobie > trwalej spowoduje to ze wlosy przestana sie przetluszczac? dodam ze nigdy nie > mialam trwalej alez mycie codzienne to norma- minely juz czasy, gdy myto na wilkanoc i boze narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie... 22.09.07, 09:18 lekka przesada, poza tym- co z tego, ze koncowki beda suche- jak od skory bedziesz miala łój Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie.. 22.09.07, 09:21 No, mnie wystarczy mycie raz na 3 dni. Pierwszy dzien po myciu mam miotłę na głowie, tak więc dziekuje za codzienna miotlę. Ale trwała to juz chyba do lamusa odchodzi. Nie ma innych sposobów? Zapytaj dermatologa czy fryzjerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
faga Re: zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie.. 22.09.07, 09:22 hmmm zawsze myslalam ze trwala wysusza skore glowy choc na jakis czas, wiesz ja mam bardzo tluste wlosy i niestety musze myc co dzien a co robic jak mam gdzies wyjechac?z tlustymi wlosami? nie pomaga mi zaden szampon Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie.. 22.09.07, 09:29 dermatolog?? Bylas? Sa kosmetyki regulujace wydzielanie sebum...nie ma co niszcyc wlosow. Poza tym, sama myje codziennie rano.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie.. 22.09.07, 09:31 samozdrowie.interia.pl/uroda/pielegnacja_wlosow/news?inf=483328 Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie.. 22.09.07, 10:25 Moja koleżanka ma taki sposób na przetłuszczające się włosy że robi trwałą. Podobno wtedy włosy się nie przetłuszczają. Fryzura wyglądaja w miarę dobrze przez ok 3 tygodnie, potem trwała się prostuje i ma siano na głowie. A po dwóch miesiącach ma okropne odrosty, robi znowu trwałą i te przesuszone włosy często po prostu urywają się w połowie długości a końcówki są takie porozdwajane że aż to widać z metra. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: zniszczyc wlosy, by nie myc ich coddziennie.. 22.09.07, 10:28 Mydłem siarkowym myj. Odpowiedz Link Zgłoś