pomaranczowka 12.10.07, 17:36 taką w kapsułkach?? ja chyba taką sobie kupie ale chciałabym poznać wasze zdanie na ten temat. ps.nie wyrzucajcie mnie z wątkiem kochane moderatorki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulkkaa Re: stosowałyście dietę kapuścianą 12.10.07, 17:39 A wyrzuciłaś kiedyś kilka(nascie) złotych do wychodka i spuściłaś wodę? To pocwicz, efekt ubytku wagi po zakupie diety kapuscianej bedzie identyczny. Zacznij ćwiczyć i mniej jedz, wtedy schudniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczowka Re: stosowałyście dietę kapuścianą 12.10.07, 17:42 dzieki za wyczerpującą odpowiedż ale nie o to pytałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: stosowałyście dietę kapuścianą 12.10.07, 18:03 No, jesli liczysz na odp.: Kup, po jednym opakowaniu schudłam 30 kg,a codziennie jadłam czekoladę, to pewnie jeszcze trochę poczekasz. Kup, kup, wiara czyni cuda. Jesli zmiast czekolady będziesz kupować i jeszcz pastylki, to pewnie schudniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: *jeść nt. 12.10.07, 19:37 Myślę, że nie zadziała, akurat tego nie używała, ale stosowałam sporo środków spomagających odchudzanie, ale efekt był marny. Za to moja ciocia stosuje raz na czas dietę kapuścianą (oczywiście nie w kapsułkach tylko w "naturze") i schudła szybko parę kilo. I nie słuchaj złośliwości, ja wiem, jak trudno schudnąć choć kilogram i ile wyrzeczeń to kosztuje, jeśli się ma tendencję do nadwagi. Ja znowu przytyłam (basen zamknęli, bo remont, od razu 2 kilo więcej, choć jem niewiele) i też się martwię, jak teraz schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: moja siostra 12.10.07, 21:05 moja siostra byla kilka razy na tej diecie, pieknie schudla a potem jeszcze piekniej przytyla. ja tam sie w diety nie bawie-albo jestes caly czas na diecie albo zpomnij. po powrocie do dawnych nawykow tyje sie szybciej niz sie chudlo. na schudniecie najbardziej pomaga sport i umiar w jedzeniu-od diet sie tyje... Odpowiedz Link Zgłoś