kacha222 19.07.03, 17:58 Bardzo proszę o namiary na kogos kto umie DOBRZE ostrzyc włosy, które sobie zyją własnym zyciem!!! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umargos Re: Fryzjer - KRAKÓW 19.07.03, 23:17 Hmm...ja chodze do fryzjera na Bracką..do Davida. Zawsze byłam zadowolona. Pozdrawiam Ula forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=5792349&a=6862482 Dopóki dzieci są małe musimy im pomagać w zapuszczaniu "korzeni", później powinniśmy podarować im "skrzydła"... Odpowiedz Link Zgłoś
monikamamabartka Re: Fryzjer - KRAKÓW 21.07.03, 12:06 Polecam panią Sylwię z salonu „Sylvia” na ul. Dietla ( skrzyżowanie Dietla z Krakowską). Telefon można znaleźć w książce telefonicznej. Adres, który jest tam podany jest już nieaktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
bogunia.s Re: Fryzjer - KRAKÓW 25.07.03, 22:27 Polecam Panią Basię,przymuje na AWF-ie w Domu Studenta II,pokój 602.Aleja Jana Pawła II.Telefon:683-10-49.Ceny nie są wysokie.Chodzę do Niej i tylko do Niej już od jak dobrze pamiętam od 5 lat.pozdrawiam.Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka75 Re: Fryzjer - KRAKÓW 29.07.03, 00:23 Ja polecam salon fryzjerski na ul. Sławkowskiej 11, tel 4213642, prosic pania Roksane. Nie sugerujcie sie lokalizacja, bo za dobre sciecie, balejaz, mycie i ulozenie zaplacicie tylko okolo 65zl! Pozdrawiam moj kochany Krakow, Magda z Miami Odpowiedz Link Zgłoś
abreh3 Re: Fryzjer - KRAKÓW 26.04.13, 22:00 Polecam Studio Creative z al. 29 Listopada. Wygrali w tym roku ranking organizowany przez zumi.pl oraz onet.pl- na najlepszy salon fryzjerski w Krakowie. Byłam sprawdzić i jestem mega zadowolona. Zrobiłam kolor i strzyżenie. Suuuper Mają świetne ekologiczne farby-włosy po nich są cudne! A strzyżenie bajkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineczka1905 Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.14, 16:30 Witam! Planuje wybrac sie do creativa .Jeżeli mogla by Pani zdradzic jaki jest orientacyjny koszt ciecia , modelowania i farbowania.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weroniczka Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.15, 19:36 Z dobrych fryzjerów w Krakowie to ja mogę polecić Ci ten salon www.vici.clinic/ . Sama nie miałam okazji jeszcze tam być ale słyszałam wiele pozytywnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.142.citypartner.pl 19.05.15, 23:22 dobry fryzjer jest na os oswiecenia w hucie, salon z tego co wiem stosunkowo swiezy, otworzyl sie kilka miesiecy temu, dziewczyny sa swietne!! poza naprawde fachowa obsluga, porada, dokladnoscia przede wszystkim, atmosfera jest baaardzo mila, dziewczyny usmiechniete, i co wazne w ich branzy zawsze maja ulozone wlosy!! ja trafilam tam przez kolezanke ktora chodzi do jednej z pan juz od kilku lat, a i wlasnie maja super regeneracje wlosow ktora zrobilam na ostatniej wizycie a gdzie w wiekszosci salonow nie zostalo mi zaproponowane totalnie nic, goraco polecam!! tu macie namiary www.salonbysis.com Odpowiedz Link Zgłoś
aaadek Re: Fryzjer - KRAKÓW 17.10.15, 16:50 Vici Hair? Chyba żartujecie. Omijać z daleka. Fryzjerzy są do kitu. Najadłam się wstydu jak jeszcze poleciłam znajomej, którą też obsmyczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiszka Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 08:19 Jeśli ktoś jeszcze szuka fryzjera z Krakowa, mogę polecić swojego chodzę do salonu www.studioangel.pl/ tam są bodajże dwie panie, byłam u obydwu – i każdym przypadku byłam zadowolona, dobre cięcie – wlosy układały się bardzo fajnie, cenowo również jest bardzo przystępnie. W dodatku miła obsługa i fajny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka90 Re: Fryzjer - KRAKÓW 09.01.14, 00:39 Mnie genialnie obcieli w Black Pearl, za moje długie włosy zapłaciłam 50 zł wiec chyba nie jest to wygórowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
milenajezior Re: Fryzjer - KRAKÓW 30.09.14, 16:06 Ja od siebie mogę polecić panią Martynę Karkocha z salonu VICI HAIR. Jest utalentowaną fryzjerką, na której jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
compelling Re: Fryzjer - KRAKÓW 05.10.14, 13:36 Nie wiem, co znaczy ' żyją własnym życiem ' ale polecam vicihair.pl, zawsze wychodzę zadowolona i ceny nie są wygórowane, jak na takie wielkie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlottka991 Re: Fryzjer - KRAKÓW 22.12.14, 06:17 Ja byłam raz w www.vicihair.pl/ i uważam, że to bardzo dobry salon Najbardziej podoba mi się to, że farbując u nich włosy płaci się tylko za koloryzację a strzyżenie i modelowanie jest gratis. Jeszcze nie spotkałam się z taką ofertą u fryzjera. Wszędzie przeważnie się płaci za wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
isabellka1 Re: Fryzjer - KRAKÓW 03.07.15, 09:30 A ja wam polecam Hair Design na Karmelickiej! I to nie jest zwykły salon fryzjerski tylko profesjonalna pracownia. Ja akurat tylko podcinam tam włosy, ale za każdym czuję się obłędnie! Moje włosy nie należą do najłatwiejszych, jeśli chodzi o układanie, więc tym bardziej jestem zachwycona. Obcina mnie zazwyczaj pan Andrzej Krzak, ale cała ekipa w salonie czyni cuda na włosach. Polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.253.broadband9.iol.cz 28.12.15, 17:01 Niestety nie zgodze sie z tym! Fatalny kolor, nikakie strzyzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aaadek Re: Fryzjer - KRAKÓW 17.10.15, 16:51 Salon Vici Hair? Chyba żartujesz. Fryzjerzy są do bani. Najadłam się wstydu jak jeszcze poleciłam znajomej, którą też obsmyczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina89 Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.ists.pl 15.01.16, 10:51 Ja mogę polecić Patrycję z salonu Pure Diamond. Wiem, że regularnie bierze udział w szkoleniach i strzyże bardzo starannie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Fryzjer - KRAKÓW IP: *.ists.pl 13.01.18, 09:32 Jeśli o strzyżenie to polecam Pure Diamond. Mam pięknie dobraną fryzurę, która idealnie pasuje mi do kształtu twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś