anewtamm 04.08.03, 14:23 Poszukuje gabinetu kosmetycznego w Warszawie gdzie można zrobić woskowanie brazylijskie lub bikini brazylijskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewunia_uk Re: Bikini brazylijskie 04.08.03, 22:09 Ojej, mam nadzieje, ze masz wysoki prog bolu. Bo woskowanie brazylijskie (przynajmniej tu w Anglii) oznacza, ze wszystko (doslownie wszystko) sie woskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 10:47 Wiem Ewuniu, właśnie oto mi chodzi, ale chyba nie znajdę takiego gabinetu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
epjasa Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 15:00 Cześć, widzę, że nie ma odzewu. Proponuję więc, żebyś skontaktowała się z kosmetyczką Kasią, jej tel. domowy 672 42 03 (może wybaczy mi podawanie telefonu na forum). Kasia jest młodą, odważną kosmetyczką, bikini brazylijskie nie zrobi na niej wrażenia. Można się z nią umówić. Pozdrawiam i życzę powodzenia Ela Odpowiedz Link Zgłoś
malina18 Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 15:34 Witam, Na forum Gazety > Kobieta > Uroda była niedawno rozmowa o bikini brazylijskim i wydaje mi się, że podawano adresy salonów w Warszawie gdzie ten zabieg jest wykonywany. Sama zbieram się w sobie aby coś takiego sobie zafundować, ale ... no właśnie trochę się boję. Malina Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Bikini brazylijskie 06.08.03, 10:58 Tak widziałam te posty ale tam piszą o metodzie adresy salonów są podane ale do depilacji pastą cukrową a to nie to. Podane były dwie nazwy ale jednen zakładad nie istnieje a drugi nie ma go w informacji tel. Odpowiedz Link Zgłoś
malina18 Re: Bikini brazylijskie 06.08.03, 12:10 Hej, Znalazłam coś takiego: salon Lu-Lu, ul. Leszno 34/36, tel. 631-56-29. Podobno tam wykonuje się zabieg depilacji brazylijskiej. Malina Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Bikini brazylijskie 06.08.03, 14:26 dzięki popytam ile kosztuje i jak mi starczy odwagi pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: Bikini brazylijskie 13.08.03, 10:38 Jestem bardzo ciekawa, czy zadzwoniłaś, bo żywo mnie interesuje ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
anewtamm Re: Bikini brazylijskie 16.08.03, 08:20 Tak dzwoniłam, koszt depilacji 50-70 zł. Aby mniej bolało mozna posmarować się maścią "emla" chyba tak się pisze 1 godz. przed depilacją. Tak powiedziała mi ta kosmetyczka. Niestety ta naść jest na receptę. Jeszcze nie zdecydowałam się ale mam taki zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Bikini brazylijskie 07.08.03, 11:51 a ja wlasnie słyszałąm ze metoda brazylijska to metoda cukrowa Odpowiedz Link Zgłoś
pearl24 Re: Bikini brazylijskie 14.08.03, 15:11 Witam Ja nie wiedziłam że to sie tak nazywa-a od roku czy nawet dłużej depilowałam bikini całkowicie lub zostawiałam tylko jakiś paseczek. Robiłam to w gabinecie kosmetycznym Yves Rocher w geancie u p.Kasi-po prostu spytałam czy można wsssytko-nie było problemu.teraz nie wiem czy druga kosmetyczka też sie na to zgodzi (Kasia jest na zwolnieniu)ale na pewno będę sie dowiadywać-poza tym ten gabinet ma super wosk (taki biały jak guma)mniej boli i nie zostawia podrażnień. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
italia100 Re: Bikini brazylijskie 25.08.03, 12:23 Bikini brazylijskie robią w Salonie SPA, w Warszawie na Ikara 15, tel 8432575, pozdrawiam, Anika Odpowiedz Link Zgłoś