asiorzynka 10.12.07, 15:10 Często jestem niewyspana i tak się zastanawiam,jakie domowe sposoby pomogłyby mi usunąć opuchliznę spod oczu?Normalnie,aż czasem wstyd wyjść na ulicę.Wyglądam jakbym codzień porządnie popijała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: sposób na zapuchnięte oczy 10.12.07, 15:27 ja mam w lodówce takie okulary żelowe. Jak się pokłócę z mężem albo nie prześpię nocy, to zakładam takie zimne na oczy i po paru minutach jestem jak nowa Jak nie masz okularów, to może coś innego zimnego? mięso jakieś z zamrażarki? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: sposób na zapuchnięte oczy 10.12.07, 15:44 okłady z lodu,dobry krem np vichy albo krem na hemoroidy;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: sposób na zapuchnięte oczy 10.12.07, 15:47 nalezy przylozyc do oczu szklanke tym zimniejszym koncem Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: sposób na zapuchnięte oczy 10.12.07, 17:26 słyszałam, że torebeczki herbaty trzeba włożyć do lodówki i potem takie zimne przyłozyc do oczu. Joanna, z tym kremem na hemoroidy to poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 jowita 11.12.07, 15:06 jak najbardziej powaznie.likwiduje opuchlizne i cienie pod oczami Odpowiedz Link Zgłoś