Dodaj do ulubionych

Manicure - Warszawa

06.08.03, 13:20

kochane potrzebuję namiarów na porządny manicure w Warszawie.
Wymagania:
* solidność i dokładność (chałtura co wygląda ładnie przez 5 minut mnie nie
interesuje)
* umiejętność piłowania naturalnych paznokci
* przystępność cenowa - uczciwa relacja na poziomie cena a jakość - ok. 30 zł
* dostępność - idę na urlop, więc nie mogę sie zapisać na "za 3 miesiące"

z góry dziękuję za pomoc

pozdrawiam

l.
Obserwuj wątek
    • malpig Re: Manicure - Warszawa 06.08.03, 16:06
      Hej,
      Nie zarzekam sie, ze to jest to czego szukasz, ale ja czasami korzystam i
      jestem zadowolona:

pani Agata - 0691 500 496 - tarchomin

pozdrawiam
      mal
    • epjasa Re: Manicure - Warszawa 07.08.03, 12:11
      A gdzie mieszkasz (dzielnica)? Ja ciągle lansuję moją kuzynkę (siostra męża), Kasię. Jest kosmetyczką i maniukiurzystką. Manicure robi (w/g mnie) rewelacyjnie. Fakt jest taki, że klientki wolą poczekać w kolejce do niej, niż siąść przy wolnym stoliku od ręki. Kasia pracuje w Galerii Centrum, na stoisku, o ile dobrze pamiętam, Sally Hansen, na parterze, w dawnym Warsie. Ale przyjmuje też klientki u siebie w mieszkaniu, dorabiając sobie (dlatego pytałam o dzielnicę). Można zadzwonić do niej późnym wieczorem, pracując na drugą zmianę jest w domu chyba ok. 21. Jej telefon 672 42 03
    • preta.brasileira Re: Manicure - Warszawa 19.11.14, 16:23
      Chętnie pomogę. Myślę, że spełniam w 100% te wymogi. Jestem Brazylijką i od ponad 10 lat zajmowałam się profesjonalnie paznokciami. Przyjechałam niedawno do Polski i próbuję tutaj swoich sił na warszawskim rynku, ale jak dotąd pracowałam wyłącznie dla klientek mówiących po portugalsku. Z ich opinii wynikało, że w porównaniu z tutejszymi salonami pracuję szybciej, dokładniej i bezboleśnie, a efekt jest bardzo dobry. Po pierwszej wizycie u mnie stwierdziły, że gdzie indziej już nie pójdą smile, bo brazylijskie standardy są bardzo wysokie. Niestety tych kilka klientek to za mało aby się utrzymać. Po polsku dopiero się uczę, ale myślę, że jestem już w stanie porozumieć się na tyle, żeby móc obsługiwać Polki. Zajmuję się głównie naturalnymi paznokciami i lakierami.
      Urządziłam mały gabinecik przy ul. Łowickiej 51 lok. 48, to tylko 5 minut od metra Pole Mokotowskie, więc dojazd niezły.
      Zapraszam serdecznie. Ceny mam konkurencyjne (np. 30 zł dłonie z lakierem).
      Zajmuję się również depilacją, regulacją brwi, makijażem i włosami.
      Tel. 501 264 964 (do mojego męża na razie, bo sama się chyba przez telefon nie dogadam)
      Preta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka