vernon7 23.09.03, 21:03 Czy tydzien po porodzie, karmiaca mama moze uzywac AB Gymnic - a dla wzmocnienia zwiotczalych miesni brzucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: AB gymnic?... 23.09.03, 21:19 mysle ze powinnaś sobie dac z tym na razie spokój! twoja macica musi sie skurczyć z wielkoścu arbuza do wielkości pomarańczy,wszystko sie musi zagoić - nie jest dobrym pomysłem stosowanie tego czegoś... poza tym dlaczego już myślisz o figurze - przecież masz dzidziusia - on jest najważniejszy gwarantuje ci ze jeszcze zdązysz schudnąć i zrzucić brzuch - nie spiesz sie z tym! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: AB gymnic?... 23.09.03, 22:48 Hej vernon, a napisz czy wczesniej uzywalas tego ustrojstwa i czy to rzeczywiscie cos daje. Tyle naogladalam sie reklam a zawsze ciekawa bylam czy tak mozna lezec nic nie robic a sam brzuch sie cwiczy. Ciesze sie, ze juz urodzilas, gratuluje. Tekla Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: AB gymnic?... 24.09.03, 07:57 hej! Kupil to mój maż po raz drugi na allegro. Spróbowalam 5 m-cy po porodzie- cóż, ja mam bardzo wysoki/ a może odwrotnie to się określa/ próg bólowy i mnie dośc szczypało. W każdym razie męża o mało co nie poparzyło. To jest tak- tam jest kilka trybów i na brzuch to bodajże "zgrzytanie zebami', ale nie jetem pewna. Maż testował wszystkie tryby i okazało się, w porównaniu z poprzednim agbymnikim/ sprzed 2 lat/ że wszystko działa słabiej- tzn impulsy, które w poprzednim urzadzeniu były słabe, ze mozna było ustawić na mocniej tutaj są jako najmocniejsze i nie można ustawic wiekszych. Dodatkowo wyżej wspomniany tryb działał tak, że były serie bardzo szybkich impulsów i potem wolnych na zmiane. W starym działalao ok, w nowym te szybkie były bardzo słabo odczuwalne, natomiast jak przyszedł mocny, to męża zgieło dosłownie w pół/ powiedział, że ja bym tego nie wytrzymała/. Myslał, że to jakiś wadliwy model, odesłał i otrzymał nowiutki, który działa dokładnie tak amo. Jako tako jest tryb na zbijanie tłuszczu, natomiast ten ujędrniający itp działa do niczego- boje sie tego urządzenia, w tym nowym mąz tez próbował te inne tryby i mi odradził, stwierził, że teraz to juz robią podróby do niczego. Natomiast tryb na mięśnie ramion byl ok, mąż jest zadowolony. Ale jak któraś z Was chce kupic, to mama wskazówkę- nie ważne, czy wyswietlacz ma kształt serduszka, czy kółka, ważne by nie lkupowac wersji z elektronicznym wyswietlniem bodajże czasu do końca, gdyż w tych wersjach abgymnica bateria zuzywa sie duuużo szybciej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: AB gymnic?... 24.09.03, 08:38 Osobiście nie polecam AB gymnica. Według mnie jest niebezpieczny dla zdrowia, nie daje żadnych rezultatów (poza bólem podczas stosowania). Nie mogłam go używać nawet na uda. Efekt był taki że oddałam go mamie, która była rozentuzjazmowana i sama chciała dokonać zakupu. I wiecie co? Ona też nie mogła go używać. Teraz leży gdzieś na dnie szafy a my ćwiczymy konwencjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vernon7 Re: AB gymnic?... 24.09.03, 10:39 Nie chodzi mi o chudniecie, bo wiem, ze na to jeszcze za wczesnie. Nie jestem w stanie robic brzuszkow, poniewaz ciagna mnie jeszcze szwy krocza, a ta mala maszynka pomoglaby mi w tym. Jezeli chodzi o poparzenia to wystarczy uzyc odpowiedniej ilosci zelu wodnego i nic nie powinno sie stac, poza tym na rynku sa jeszcze tanie podrobki, ktore doprowadzaja do poparzen. Ja niestety nie mialam jeszcze przyjemnosci urzyc tego urzadzenia, ale moj maz z niego czesto korzysta i nic mu do tej pory sie nie stalo, poza tym ze wzmocnil miesnie brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: AB gymnic?... 26.09.03, 16:26 Ja używałam i mogę odsprzedać. Używałam na najwyższych obrotach i nic, na szczęście nie poparzyło mnie. Szkoda pieniędzy Ja kupiłam po promocyjnej cenie 40 pln Odpowiedz Link Zgłoś