musia2002 19.08.08, 05:45 Jesli po pierwszej ciazy jestem wolna od rozstepow to przy drugiej co???Zrobia sie??Moga sie zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Rozstepy.. 19.08.08, 09:34 Oczywiście że mogą. ja po pierwszej wygladałam jak dziewica orleańska, a po drugiej - mimo że krótszej niz normalna - sie mi cialko posypało. A propos: co jest najlepsze na cellulit: kremy, ćwiczenia, masąże, tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rozstepy.. 19.08.08, 09:36 dlania napisała: > A propos: co jest najlepsze na cellulit: kremy, ćwiczenia, masąże, tabletki? Chirurgia plastyczna.Lub olanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Rozstepy.. 19.08.08, 09:42 No ja własnie olewam od kilku lat, więcej - kilka osobom udało mi sie udowodnic, że nie ma czegos takiego jak cellullit, że to wymyśl spoeców od marketingu kosmetyków Tak mnie tylko jakos sezonowo naszło - lato, rzeka, kostium itd... Myslałam, że może ktoś zna jakies genialne pigułki Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Rozstepy.. 19.08.08, 09:36 Mogą ale nie muszą-wszystko zależy od skóry. Ja mam to szczęście że rozstępów nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
angelaxyz84 na rozstępy nic ie pomoże,a na cellulit najlepszy 19.08.08, 21:25 jest peeling z fusów po kawiena początku się śmiałam jak to przeczytałam na forum a teraz nie mam grama cellulitu)))) Odpowiedz Link Zgłoś