jenny10 22.10.03, 21:36 MAMUŚKI!!!!!!!!! pODOBNO KREM NA BLIZNY - CEPAN - ŚWIETNIE DZIAŁA NA ROZSTĘPY. DO KUPIENIA W APTECE , CENA OKOŁO 10 ZŁ. WŁAŚNIE GO DZIŚ ZAKUPIŁAM , POSMAROWAŁAM BRZUCH I CZEKAM NA EFEKTY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvia12 Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 22.10.03, 23:19 Czy Ty wiesz ile tu już pisałyśmy o rozstępach?? i jakie kremy,sposoby i metody... ale życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jenny10 Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 01.11.03, 23:08 Jednak działa. Rozstępy są węższe i bledsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaasi Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 02.11.03, 10:44 Cepan to krem na blizny, a rozstępy są właśnie rodzajem blizn, więc teoretycznie ma to ręce i nogi i powinno działać A. Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 05.11.03, 19:55 A czy mozna go stosowac podczas karmienia piersia? Jestem bardzo zainteresowana !!!!!!!!!! Agata mama Kasi 3, 5 m Odpowiedz Link Zgłoś
jenny10 Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 15.11.03, 22:38 Mirro ! Na ulotce jest napisane że nie ma doniesień na tematnegatywnych skutków stosowania kremu w ciąży i w okresie karmienia. Zapytaj może lekarza. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 09.11.03, 23:48 Jestem ekspertem jeśli chodzi o rozstępy, bo walczę z nimi prawie od 10 lat.Niestety to nie zasługa kremu, rozstępy same z czasem się zmniejszają i bledną(ale nie znikają). Odpowiedz Link Zgłoś
zina5 Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 12.11.03, 19:18 Witam Polecam krem firmy Thalgo. Jest dosyć drogi ale działa. Nie wiem ile kosztuje bo dostałam go od znajomej kosmetyczki. Stosuje go od 3 m-c. Stosowałam go na brzuch-przed pojawieniem rozstępów no i nie pojawiły się. W tym samym czasie stosowałam go też na piersi na których miałam straszne rozstępy i w tej chwili rozstępy są wąskie i blade. Na udach nie stosowałam i rozstępy dalej są fioletowe. Owocnej walki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 16.11.03, 16:03 Ja używałam Cepanu po operacji i pomogło. Teraz jestem w ciąży i smaruje sie nieśmierelną Mustellą ale chyba tez wrócę do cepanu bo jest dość znaczna różnica w cenie A co do skutków ubocznych to chyba nie ma, bo on jest na bazie wyciągu z cebuli czyli jedyny minus to zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 18.11.03, 14:10 w pierwszej ciąży bardzo dbałam o brzuszek i rozstępy nie pojawiły się, ale miałam pecha i na dwa tygodnie przed terminem w drugiej ciąży zrobiły mi się, i to w okolicach pępka krem zakupiłam natychmiast po przeczytaniu tego postu. no i właśnie, pytanko, czy w czasie ciąży mogę go stosować? czy da jekieś efekty, skoro to miejsce jest najbradziej napięte na całym brzuchu. bo w sumie na ulotce nic nie piszą, że nie mogę. czy też lepiej poczekać jeszcze te kilkanaście dni do rozwiązania i dopiero rozpocząć kurację? Odpowiedz Link Zgłoś
zelciaa Re: SPOSÓB NA ROZSTĘPY 23.11.03, 18:10 Witaj Pomogła coś ta maść? Mam taką w domu ale jakoś nie moge sie przemóc do jej stosowania (ten zapach) Jesli rzeczywiście rozstępy zbladly to jakoś sie zmusze Odpisz pozdr. Kaska Odpowiedz Link Zgłoś