pyza_uk 29.09.09, 20:11 podobnie jak Next, wkrotce rozpoczna sprzedaz wysylkowa do Polski: www.monsoon.co.uk/page/world?loc=pol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: do fanek Monsoon 29.09.09, 21:42 Super wiadomość, tylko te ceny)) Ja zwykle posiłkuję się Ebayem UK, tam można złapać perełki za czasem 10% wartości startowej. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: do fanek Monsoon 30.09.09, 09:14 bardzo lubię, chociaż oczywiście ceny jak dla mnie z kosmosu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do fanek Monsoon 30.09.09, 09:19 Ceny raczej duże ale też po tej firmie innych nie oczekiwałam. Jak na mój gust za elegancko Ale bluzeczki dla chłopców (zwłaszcza te z Londynem) cudne Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: do fanek Monsoon 30.09.09, 09:34 Jak dla mnie nie tyle eleganckie co klasyczne. A takie bardzo lubię Super ciuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do fanek Monsoon 30.09.09, 09:46 Czy klasyczne? niektóre modele tak, ale np. wpadła mi w oko ta spódniczka - raczej nie nazwałabym jej klasyczną www.monsoon.co.uk/invt/51804316&bklist=icat,5,shop,children,girl,girlskirts ta sukienka - klasyczna, ale nie jest to "klasyka dziecięca": www.monsoon.co.uk/invt/55831129&bklist=icat,5,shop,children,girl,girlsnewarrivals Moim zdaniem sa to ubrania na wieksze okazje, imprezy, przyjecia, jesli nie z kroju to z uzytych materiałów (kto biega na co dzień w aksamitnych ciuszkach, nawet jesli maja klasyczny krój i pozbawione sa ozdób?) jak te spodnie: www.monsoon.co.uk/invt/56816116&bklist=icat,5,shop,children,girl,girlsnewarrivals Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: do fanek Monsoon 30.09.09, 10:09 Moja biega w takich spodniach na codzien (te spodnie wygladaja na zywo jak 'mechate' dzinsy) Ale to prawda, ze Monsoon slynie glownie z pieknych ubran wyjsciowych; natomiast ich kolekcja codzienna jest rownie swietna (szczegolnie jesli chodzi o jakosc materialow i uszycie) i po wielokrotnych praniach i prasowaniach nadal wyglada super. Podobnie jak w Next - w sklepach stacjonarnych Monsoon wybor jest duzo wiekszy niz on-line. Warto czekac na przeceny (jedna wlasnie trwa, ale obnizki tylko DO 50% - www.monsoon.co.uk/icat/kidsmssale) - glowne, zimowe i letnie - dochodza do -70% albo i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: do fanek Monsoon 30.09.09, 10:38 No właśnie, na stronie są tylko takie bardziej eleganckie ubrania. W sklepach jest seria basic, organic cotton, casual... Takie bardziej na codzień, a jakie cudne Moja córka nosi ubrania tej firmy odkąd skończyła rok, ja od dawna... odkąd w Pryzu zobaczyłam ich sklep, nie mam innych sukienek na "wyjścia" jak tylko z Monsoon. Po prostu kocham je... Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: do fanek Monsoon 05.11.09, 17:32 No i JUŻ Monsoon wysyła do Polski, właśnie dostałam maila. Koszt wysyłki 7,95 GBP. W dobrym towarzystwie jesteśmy, bo prócz Polski wysyłają jeszcze tylko do Irlandii, Francji, Szwajcarii, Niemiec i Danii Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do fanek Monsoon 05.11.09, 19:06 bluestarfish napisała: > No i JUŻ Monsoon wysyła do Polski, właśnie dostałam maila. Koszt > wysyłki 7,95 GBP. W dobrym towarzystwie jesteśmy, bo prócz Polski > wysyłają jeszcze tylko do Irlandii, Francji, Szwajcarii, Niemiec i > Danii >> pewnie podczytują to forum i wiedzą ze w Polsce kupuje się tylko gapa, bennetona i w ostateczności zare. jakis tam h&m czy inny kappahl to w ostatecznosci jak kryzys zajrzy do portfela. statystyczna forumowa matka od ust sobie odejmie a dziecku kupi wszystko do kompletu z najnowszej kolekcji nexta a tak poważnie to dziecięce ciuszki monsoon które udało mi sie czasem znależć w jakimś z second handów nie powalają-nie dalabym 60|Ł za kurteczke dla 3-latka. Powalają natomiast niektóre dziewczęce sukienki czy spódniczki ilością falbanek, kwiatuszków,cekinów i różu Odpowiedz Link Zgłoś